• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Po poslednim runu mi zustala uplne ohlodana kost, jen cesty a jedna mistnost, architekta se snazim projit pokazde, takze mam zaplnen sloty na unikatni mistnosti, pisti kolo bych mel otevrit 4 unikatni, jeste ze to jde propojit i pres mistnost, pokud by mezitim mela byt cesta tak jsem v haji uplne, tu mistnost co by mela odemcit Atziri sem zatim nepotkal

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no 6/12 a medailon sem rozsiril uz na 5, trosku tapu jaka mistnost se vyplati upgradovat, jedu to pokus omyl, ty chodby to vybombi kdyz zmizi posledni navazana mistnost ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: dole uprostred vidis kolik jich mas 6/6 asi tipuju ted. Medailony na +6 se myslim dostavaji z architekta - rozsirit na 60 a zasobnik medailonu z 3 na 6 je priorita na zacatku, aby prestaly padat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Diky, Skoro vypada ze bych si o ty mechanice mel zjistit neco vic :-) ja to jel jak se to otevrelo a krystaly nepocital, sem zatim v 6tkovych mapach, tzn na startu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: templ muzes jit kdyz mas 6 krystalu. Ale to je default, zasobnik se da zvetsit az na 60, takze ho muzes jit az se ti to hodi vickrat za sebou (i kdyz v mape se ti bude nabizet furt - to je proto, ze mas proste 6+). Ja ho treba z mapy nechodim nikdy, oteviram ho z hideoutu. Pri plnem zasobniku ti proste jen ty krystaly propadaji.
    NESS
    NESS --- ---
    jde nejak odlozit templ ? co se stane kdyz ho v mape dostanu vlezu dovnitr a odlognu se ? Klasika "dojedu mapu a uz jdu" kde se to "uz jdu" protahne o neplanovany templ :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to mi bylo jasny :) nebavi mne to tak tomu moc nedavam no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jsi pomalej, uz to zarizli :-)

0.4.0c Hotfix 10
    Players will no longer be able to get Energised Crystals from areas they significantly over-level.

Kazdopadne liga tim asi konci pro me, zpusobilo to obrovskou inflaci cen highend veci, protoze lidi co si postavili temply tak ted samozrejme muzou tisknout diviny jak chteji.

Takze asi hura do D4 pro sezonniho peta... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja sem desnej sberatel, loot fitr nasazuju az v mapach, v kampani beru skoro vsechno, nebo to aspon okem proverim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: se divim zes ho vubec sebral, kdyz hrajes bez loot filteru :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ono to sype i v kampani, jako ex a chaosy ani nepocitm, ale ted padl i div :-)

NESS
    NESS --- ---
    Musim pochvalit, kdyz si das s architektem plichtu tak te to nevykopne, respawne na miste a dokonce loot ani nezmizne.
    NESS
    NESS --- ---
    Hulk smash dobry, jen bych to vycetl snizenou viditelnost, fakt nepoznam ci je to ohen, na to sem narazil na konci prvni sekhemy kde fakt neslo poznat co jde odeme a co odnej, tak sem se to rozhodl neresit, to same kovar v templu, hori to uspokojive a mobky poznam jen podle hp baru, pokud je videt.

Hlidanej sarkofag v v pohrbene svatini sem si s chuti vypalil a udelal momentku :-) na to ze 28lvl plapola cela obrazovka

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mrknu na to, zrovna sem se doplazil do act4. dik za tip
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak v prvnim templu to nejde, tam mas jen craft, take tam neni sem zvedavej od jakeho aktu/levlu se to tam objevuje
    NESS
    NESS --- ---
    Tak zkusim medveda, pripravil sem si twink gear a jde se na to :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: v tom levem interlude je zona Holten, kde je templ vzdycky na stejnem miste, hned dve obrazovky od startu napravo za rohem. Takze to muzes farmit furt dokola, akorat musis bejt ten malej level, mechaniky se neukazujou v mapach kdyz jsi +10 levelu nad zonou. Tudiz - potrebujes low level hrace v parte, co ti bude otevirat svou zonu.

Takze treba tady kolega Liquid si tim muze dobre vydelat :-), koukam na TFT a za kazdejch 10 resetu zony dostanes od high level hrace divine. Vetsinou lidi kupujou rovnou 60 resetu za 5-6 div (to je max co muzes mit crystalu do sveho templu), a pak jdou stavet.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Jakej tech v interlude?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam lidi uz vymysleli jak vyjebat s tim low level temple farmingem - takze ted low level hraci nabizeji servis, ze ti budou resetovat tu zonu, tj. muze si vydelat v kampani xx divine za to, ze budes poustet zajemce o temple do svoji zony... :-) to dopadne jako uplne kazda kampan farma v POE historii, GGG tu zonu vybombarduje v dalsim hotfixu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ano, to jsem cely ja, notoricky stezovatel. I presto jsem zatim v kazde sezone p2 stravil fakt more casu, a cas neni zrovna neco co tady hraje roli.
    Predevsim ale hlavne prdim vetsinou na nejaky guidy, ani moc nekoukam na videa (coz je asi nejvetsi problem, pac tam najdes vse), mam proste radeji txt guides. A stejne si to hlavne dycky lepim z vetsi casti sam metodou pokus omyl. Na co se ale focusuju je MF, cely poe2 a je to opravdu znat. Bohuzel az v engame, kdy cesta tam diky NoDropu je az zbytecne dlouha, jako fakt. Diskusi na tema MEGADLOUHY STORY MODE vynecham, tam jsme vsichni byli, jsme a budem.
    Pro mne byl nejvic easy start minulou ligu, kdy to fakt padalo, dalo se krasne nakraftit (s pomoci Panvy, diky ete jednou) a celkove to bylo easy as fk. Asi proto ze sem jel deadeye.

S tim vydelavanim mas samo pravdu, ale zas narazime na to ze dostat se nekde kde to sype aspon na slusny provoz je fakt megadlouhy, pro cloveka co k tomu sedne 1-2hod 3x tydne. Ja si vybral druida, a je to jako se vsim co si vyberu, at hrajes cokoli zasadne nepada nic pro tvou klasu, ale naopak pro vsechny ostatni. A ted s druidem je to ete vetsi ojebavka, normal talismanu pada dost, ale zfarmeni curency a pokus neco vykraftit na leveling je o hovne. Diky bohu za houha, daroval nejaky ex, kdy slo konecne koupit slusnou zbran a uz to ma feeling tryskomysky, ne lenochoda.
    Long story short, jeste porad levlim, ale support pro levelici ti fakt hra nijak nedava, pokud nemas kolektiv, ktery tady nastesti mame, k nicemu se poradne nedostanes. A to mne sere nejvic, ze do doby nez dostanes prvni postavu do engame se fakt trapis. Sight, radeji howgh.

Ale jinak jo, jsem furt stejnej ve vsech hrach, nepada, nedavam, kritizuju. Kus staryho cypa no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam