EVILMIND: Ano, to jsem cely ja, notoricky stezovatel. I presto jsem zatim v kazde sezone p2 stravil fakt more casu, a cas neni zrovna neco co tady hraje roli.
Predevsim ale hlavne prdim vetsinou na nejaky guidy, ani moc nekoukam na videa (coz je asi nejvetsi problem, pac tam najdes vse), mam proste radeji txt guides. A stejne si to hlavne dycky lepim z vetsi casti sam metodou pokus omyl. Na co se ale focusuju je MF, cely poe2 a je to opravdu znat. Bohuzel az v engame, kdy cesta tam diky NoDropu je az zbytecne dlouha, jako fakt. Diskusi na tema MEGADLOUHY STORY MODE vynecham, tam jsme vsichni byli, jsme a budem.
Pro mne byl nejvic easy start minulou ligu, kdy to fakt padalo, dalo se krasne nakraftit (s pomoci Panvy, diky ete jednou) a celkove to bylo easy as fk. Asi proto ze sem jel deadeye.
S tim vydelavanim mas samo pravdu, ale zas narazime na to ze dostat se nekde kde to sype aspon na slusny provoz je fakt megadlouhy, pro cloveka co k tomu sedne 1-2hod 3x tydne. Ja si vybral druida, a je to jako se vsim co si vyberu, at hrajes cokoli zasadne nepada nic pro tvou klasu, ale naopak pro vsechny ostatni. A ted s druidem je to ete vetsi ojebavka, normal talismanu pada dost, ale zfarmeni curency a pokus neco vykraftit na leveling je o hovne. Diky bohu za houha, daroval nejaky ex, kdy slo konecne koupit slusnou zbran a uz to ma feeling tryskomysky, ne lenochoda.
Long story short, jeste porad levlim, ale support pro levelici ti fakt hra nijak nedava, pokud nemas kolektiv, ktery tady nastesti mame, k nicemu se poradne nedostanes. A to mne sere nejvic, ze do doby nez dostanes prvni postavu do engame se fakt trapis. Sight, radeji howgh.
Ale jinak jo, jsem furt stejnej ve vsech hrach, nepada, nedavam, kritizuju. Kus staryho cypa no :D