• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ty mas ale problem pokazdy jako notoricky stezovatel :-) pro me naopak to byl asi nejvic easy start ever, diky currency z temple (a to jsem nevedel treba ze existuje ten tech na nekonecny farmeni temple v interlude, kde si muzes snadno vybudovat cestu aspon nejakou). Na to jak hraju malo, ve smyslu jako jdu malo map za den protoze furt delam neco v hideoutu predevsim, tak 21 div jen z dropu je jako pecka (byť to samozrejme je smesny v kontextu toho, ze skoro kazdej item co mam na sobe stal vic).

V POE2 se navic desne snadno vydelava a neni nutny ani mit zadny slozity strategie, v podstate jen na hloupym slamovani magic base nejde nikdy prodelat, to je to co jsem vetsinou delal. Se mi snad jeste nestalo nikdy v zadny lize, ze bych nemusel na neco aspon chvili setrit, tady neco oslamujes, nahazis za random diviny na prodej, a maximalne jednou za den vsechno zlevnis. Diky async trade super easy. Navic jak je to snadny jet na kvantitu vystupu, tak jsem vic jak pulku equipu na tom predchozim buildu udelal sam, driv nebo pozdejc trefis co chces - vlastne jediny faily mam z pokusu crafit neco sofistikovane slozite pres drahy omeny, protoze tam kazdej pokus stoji nekolik div a prestalo me bavit velice rychle byl obeti rng... :)

Uplne kazda nechanika co jsem zkusil je navic brutalne ziskova, ani nevim jak to je mozny vubec, ale velkou zasluhu na tom ma to, ze lidi hrajou superefektivni namakany youtube strategie co jsou hrozne drahy na vstupu, takze kdyz nenaskakujes na ten vlak a jedes uplne random tablety co jen nahodne alchujes, tak jim ty dobre natoceny pak muzes prodavat. Treba muj standard ritual setup stoji asi 80ex na 10 map. Fungun setup co lidi hrajou stoji na 10 map tusim asi 15div a prehazujes dva sety ruznych tabletu kazdou druhou mapu, plus jeste platis za specialne natoceny waystony. A jedinej rozdil je ve filale tom, ze toho vytoci na jedne mape asi 2-3x vic, a vybere to rychlejc. Ale nema vetsi sanci na lepsi dropy nebo tak neco, jen je to efektivnejsi na cas.

Proto mi taky liga vydrzela dyl jak jsem cekal, jeste chci rozhodne zkusit vyladit tenhle build a nejak pohnout s templem ciste for the science, nez se od sveho zdejsiho super medveda presunu k shitovemu medvedovi v D4, protoze chci toho peta co tam je tuhle sezonu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mno kdybys mel neco navic, co je meh na sell, lowka jako ja to "sezere" :D tedy, sem act3, nepada nic. A nejak marneji a marneji hledam duvod proc mastit dal D:

Jinak god bless HOUHovi, kdyby mne vcera nepodporil uz to zapichnu. Mam za to, ze drop je ted megahodne mizernej. Hlavne curency jakoze vubec
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste ke kampani, par pripominek bych teda nasel, jako obzvlast v A4 by chtelo ukazovat vchody z vetsi dalky, propeltene bludise ala ostrovy kde lovis jen vychod. Samotne kampan znovu, jeste ze je mozne utikat, sem si rekl ze dojedu i to rozpracovaneho patha, jako jo jde to rychle ale spis nez cokoliv to je ciste utrpeni. Bud otevrit aspon vsechny WP, nebo dat moznost to cele preskocit s nakliknutim uz splnenych odmen z prvniho pruchodu, at si to kazdej nalevli jak jen chce, pripadne tam dat nejakou pripravkovou obtiznost do map ala kingergarden mod.

Dalsi vec bludicku muzou klidne zariznout torzo sezoni mechaniky ktera je absoltune na prd, mozna na zacatku kdyz je mapa plna ale ke konci kdy uz tam nikdo neni tak si to dava cestu k nejblizsimu reru ktere je zapomenute na druhem konci mapy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no uz to nemam, vymenil jsem komplet equip a zkousim tu variantu Defiance a Headhunterem :) zatim teda nic moc, ocividne jsem podcenil kolik stojej support gemy do toho
    NESS
    NESS --- ---
    Neexistuje nejaka poucka kolik davaji +X do skillu vs flat dmg ? neco jako treba ze +1 skill=20% dmg ? Udelal jsem tohle ale nemam tam skill az na to je to perfektni, na levleni teda, jsem A3 a krajim to jak maslo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: pekny, tech +10 melee. Ja sem ete lowka, ale furt nevim co poradne hrat tam. dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: takovou over-defensive Rampage verzi, vicemene mix toho co hrajou Carnarius a Ronarray (bo mám QoL výhrady k oboum jejich clickbait verzím)

Profile - Path of Exile 2 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe2/profile/evilmindcz-6356/character/MedvedNaKoksu

premejslim to zkusim swapnout do jineho druhu defensivy, hlavne teda proto, ze si chci zkusit ten runovej ascend
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: co vubec hrajes na tom druidovi?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a koukam co jsem byl pryc pres vanoce tak se mi prodalo dost veci, takze 200 div budget, asi zkusime swap do nejake jine varianty medveda?

jsem jeste na POE2 nikdy nehral nic s headhunterem :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: chaotic stormborne back
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako jsou tam pekny veci, a jako obvykle vyhravam dobre, mam ten Soulslah portal z rozrezanyho lidskyho tela ♥

What's in the Last of the Druids Mystery Box?
    https://youtu.be/EM5FqUDBHjo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    free mystery box do konce prvniho tydne v lednu

Early Access Announcements - Happy Holidays! Get A Free The Last of the Druids Mystery Box - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3897345
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kdyz nemas na co stolek strelit tak je tam tlacitko TAKE, a da ti to tu currency ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NESS: To ze jsou kampanovy bossove lehci nez ligova mechanika je GGG bežná praxe, ktera jim probublala do dvojky. Bohužel. Osobně mi to děsně vadí i u jedničky, ale už jsem to tam nějak zkousnul, ale degraduje to kampaň na nudnou repetici, kde vzrůšo je liga a ne kampaň
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem rozjel kampan a dojel do map, pan kytka super, zaseknul sem se trosku u Viperky, jinak v poho, zrovna sem mel nejakou slabou chvilku ale urval sem to na techniky. Co me trosku prekvapilo ze i v kampani nektery tu templ bossove byli drsnejsi s vic hp nez bosove na zaver aktu, samotny templ fajn, jen bych ocenil moc otacet chodby , craftovaci stolky fajn, trosku na nucene kdyz nemas co bys tak proste vybrat nahodne a nekam to strelit, ale jinak dobry, ex byc hv kampoani pouzil jen s max odporem ale tady to slo samo. Ale abbys me bavil vic.

Samotna kampan bez zmen, celkem to slo po druhy uz asi nepujdu,. ikdyz by me zajimalo jaky to je se shifterem

Pres kampan jsem potkal dva heavy belty, takze jsem vydelal 2x 49ex, za to nakoupil vse co na kampan potreboval, co by stalo za to dat po vzoru diabla2 nekolik respecu beheme kampane zdarma, treba jednou za akt , negemblil jsem ale podstatnou cas penez sem utratil za respecy, jedne okamzik defakto vsechno protoze jsem prekopal cely strom, asi pokud jedes podle builderu tak to asi neni videt, ale jinak na nejaky stelovani behem kapane je to dost drahej spas, obzvlast pokud chces predelat celou vetev
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: v tomhle sestrihu je videt dost celejch fightu, a ve 3:27 je tam asi jedinej zpusob, jak se da na ni umrit, to vim protoze uplne presne takhle skoncil muj prvni run... :-)

Fubgun Viewer Gets Scammed For A Mirror In PoE2
    https://www.youtube.com/watch?v=KvkJciYO_nw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: neni potreba je hrozne slaba, zabijes jednou, proleze branou, tam ji (skoro) zabijes podruhe a je konec, dropne talisman kterym odemknes ty truhly v mistnosti pred ni
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    je někde rozumný guide na ten atziri boss fight? já si to koupodivu nezasekal..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo tuhle chybu jsem taky udelal, kdyz dali ten patch ze mistnosti jsou mezi sebou pruchuzi... akorat dvere k Atziri jsou vyjimka no :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja mam literally spymastera presne pred atziri a na nej dalsi roomy, takze minimalne 3-4 runy nez to vsechno zmizi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam