LIQUIDFREAK: ty mas ale problem pokazdy jako notoricky stezovatel :-) pro me naopak to byl asi nejvic easy start ever, diky currency z temple (a to jsem nevedel treba ze existuje ten tech na nekonecny farmeni temple v interlude, kde si muzes snadno vybudovat cestu aspon nejakou). Na to jak hraju malo, ve smyslu jako jdu malo map za den protoze furt delam neco v hideoutu predevsim, tak 21 div jen z dropu je jako pecka (byť to samozrejme je smesny v kontextu toho, ze skoro kazdej item co mam na sobe stal vic).
V POE2 se navic desne snadno vydelava a neni nutny ani mit zadny slozity strategie, v podstate jen na hloupym slamovani magic base nejde nikdy prodelat, to je to co jsem vetsinou delal. Se mi snad jeste nestalo nikdy v zadny lize, ze bych nemusel na neco aspon chvili setrit, tady neco oslamujes, nahazis za random diviny na prodej, a maximalne jednou za den vsechno zlevnis. Diky async trade super easy. Navic jak je to snadny jet na kvantitu vystupu, tak jsem vic jak pulku equipu na tom predchozim buildu udelal sam, driv nebo pozdejc trefis co chces - vlastne jediny faily mam z pokusu crafit neco sofistikovane slozite pres drahy omeny, protoze tam kazdej pokus stoji nekolik div a prestalo me bavit velice rychle byl obeti rng... :)
Uplne kazda nechanika co jsem zkusil je navic brutalne ziskova, ani nevim jak to je mozny vubec, ale velkou zasluhu na tom ma to, ze lidi hrajou superefektivni namakany youtube strategie co jsou hrozne drahy na vstupu, takze kdyz nenaskakujes na ten vlak a jedes uplne random tablety co jen nahodne alchujes, tak jim ty dobre natoceny pak muzes prodavat. Treba muj standard ritual setup stoji asi 80ex na 10 map. Fungun setup co lidi hrajou stoji na 10 map tusim asi 15div a prehazujes dva sety ruznych tabletu kazdou druhou mapu, plus jeste platis za specialne natoceny waystony. A jedinej rozdil je ve filale tom, ze toho vytoci na jedne mape asi 2-3x vic, a vybere to rychlejc. Ale nema vetsi sanci na lepsi dropy nebo tak neco, jen je to efektivnejsi na cas.
Proto mi taky liga vydrzela dyl jak jsem cekal, jeste chci rozhodne zkusit vyladit tenhle build a nejak pohnout s templem ciste for the science, nez se od sveho zdejsiho super medveda presunu k shitovemu medvedovi v D4, protoze chci toho peta co tam je tuhle sezonu...