• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw pilfering, prsten co vam pocita ze zeme sebranou currency, je ve sleve
    Shop Specials - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/shop/category/specials?search=pilfering
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Just fyi, já blbec to stejně zas nevydržím a půjdu se trápit do té otravné kampaně O:-)
    EVILMIND: Todle jsem také ohlížel ale u Krippa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak defitivne muj leveling build, Lance tam ma i nakupni seznam do bettertrade a buildfile pro import do te nove featury ve hre (adresar na to neni zatim ale hadam se objevi jakmile se stahne patch)

My Spirit Walker Leaguestarter ~ Everything You Need To Know
    https://www.youtube.com/watch?v=uP6HfpMmoDY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to vetsi rozdeleni stromu mi prijde jako dobrej napad, a celkem bych ho rad videl i v jednicce - i kdyz chapu, ze tady to je castecne proto, ze nemuzes menit resisty harvestem ani craftit. Kazdopadne minimalne je na tom super to, ze na rozdil od vetsiny veci tady je to jednoduchy na pochopeni i pro novy hrace, na vetsinu dalsiho "crafteni" tady potrebujes nekolikastrankovej navod. Navic ten z minule ligy ti ted bude na nic, co jsem tak koukal... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nevypada to zle, ale trosku se bojim aby to nakonec nedopadlo jako kdyz pejsek a kocicka delali dort :-)

Return of the Ancients: Genesis Tree Deep Dive
    https://www.youtube.com/watch?v=LqAO9oQSaCc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako vypada to dobre, ze to muzes volne prepinat apod, ale v podstate to zni jako nody, co by mohly byt v atlas tree...

Path of Exile 2: Masters of the Atlas Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=xryx5s4QBbc
    NESS
    NESS --- ---
    Top 10 Builds to League Start in 0.5 - Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=SAOsK-0Aa2U
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    League Start Like A Pro In 0.5
    https://www.youtube.com/watch?v=I0dD-5I_xlw
    NESS
    NESS --- ---
    Path of Exile 2: User Experience Improvements in Return of the Ancients
    https://www.youtube.com/watch?v=55_wxcTCKyo

Hlidat dalsi resource, no nevim

Path of Exile 2: Return of the Ancients - Kalguuran Gem Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=RdnYDzZ6RJw
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zrovna v POE to je obzvlast nespolehlive plynule zamenuje 1 a 2 a jednotlive ligy, v Diablu ti je schopny odpovedet skrz vsechny 4 dily, ikdyz se vyslovne ptas treba na 4ku a jednotlive sezony taky zamenuje, jedine na co je to dobre je aby ti nasel build ktery napsal nekdo jiny, jinak to je velky spatny. Trosku me desi jestli je nekdo ochotny s AI konzultovat treba zdravotni stav, to pak musi byt slusny mazec, kdyz vidim ty vysledky tady :-)

Ja jeste koukal na toho Supporting Fire Tacticiana, jako zacit granatama a pak preklopit do support fire, on to je vlastne minion build. Ale jak to propaguje turista KallTorak tak sem radeji na pozoru :-) Spelltotemy stoji za to sledovat, nevypada to uplne zle ale asi neni muj salek kavy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: AI je co se tyce poe dobre pomotana, neustale plete 1cku s 2kou i kdyz explicitne upresnis :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kolega z discordu už taky používá AI aby mu před ligou vybralo build, ale podle mě tohle je zrovna něco, kde AI nemá šanci, protože prostě nemůže držet krok s tolika v reálném čase probíhajícíma změnama.

Každopádně jo, pojedu Huntress, bo prostě chci hrát ty Companion věci, je tam šance tam bude nějaký totálně OP monstrum, co půjde ochočit. Martial artist sice vypadá zajímavě, ale vlastně jsem koukal jsem podobný věci zkoušel už minule, a nakonec jsem skončil u toho permanentně sprintujícího kokain medvěda stejně, to byl playstyle přesně pro mě, 0 buttons... :-)

Jelikož budu pomalej jak sviňa (včera v testu se mi celkem dařilo hlavně proto, že jsem hned na začátku dropnul totálně OP rare spear), tak počítám než dolezu k Tame Beast a dám první lab, tak už budou online nějaký informace jestli má cenu třeba dát i druhý lab, vzít k medvědovi uniq monster taming, full transfer do companion modu, a jít prosvištět kampaní s něčím totálně OP. Upírám naděje hlavně na tu instantící opici, případně uber hyenu z A2.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze Hunteru nakonec ? Toreticky se to da hrat bez parry ze jedes nejdriv frost bomb pak ice nova ktera ti s infuzi da chilled ground, ale zase tak moc si nepomuzes :-)

Ja asi pojedu twister mnicha a nekde casem swapnu do Whirling Assault

Zkusil sem se zeptat google AI na ground effekty jestli sem neco neprehlidnul a slusna slatanina, postupne sem mu vyvracel vicemene vsechny tvrzeni a nakonec ho nechal vypsat vse co napsal blbe, dal se snim uz hadat nebudu :-) kdyby snad nekdo chtel konzultovat build s AI :-)

V mých předchozích odpovědích bylo špatně téměř všechno. Halucinoval jsem mechaniky z PoE1, vymyslel si neexistující dovednosti a totálně zpackal realitu toho, jak Path of Exile 2 skutečně funguje.

Zde je kompletní výpis mých chyb a uvedení věcí na pravou míru:
    1. Vymyšlené skill gemy (Úplné nesmysly)V úplném výpisu jsem napsal skilly, které v PoE2 vůbec neexistují jako aktivní samostatné skill gemy pro hráče, nebo vůbec netvoří zemní efekty:
    Frozen Locus, Lightning Storm, Cold Snap: Tyto gemy v PoE2 v této podobě pro tvorbu ground efektů neexistují.
    Thundering Leap / Perfect Strike: Vymyslel jsem si je. Pro Quarterstaff existují jiné skilly.
    Firestorm, Volcanic Fissure, Incinerate: Tyto ohnivé skilly v PoE2 nevytváří elementální povrch (Ignited Ground) jen tak samy od sebe.

2. Špatně popsané mechaniky (Polopravdy a PoE1 mechaniky)
    Frostbolt: Tvrdil jsem, že dělá Chilled Ground. Nedělá. Frostbolt v PoE2 slouží k jiným ledovým kombům (např. odpalování Ice Novy).
    Lightning Warp: Tvrdil jsem, že vytváří Shocked Ground při každém teleportu. V PoE2 to ale dělá pouze za specifické podmínky (např. když zafunguje jako Cull na nepřítele). Není to spolehlivý 1-click zdroj.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem zkousel prave, ale to je desny, full combo je parry+to kouzlo co udela chilled ground, pak frostbomb, 3x whirla a pak teprve můžeš dát twister. Akorátže s attackspeedem z A1 mezitím už boss dávno není tam co byl, když jsi začal... :-) Bohužel lehčí to je až někde v A2, a to už budu asi přemýšlet, jestli neswapanout do companionu rovnou.
    Nejlíp to funguje na trash v úzkých chodbách, tam to je fakt super. Plus občas nějaký rare něco sám hází na zem, to je pak dárek zadarmo.
    NESS
    NESS --- ---
    Driv se to hralo pres firewall coz je o hodne jednodussi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pekne to boostne pridani elementu ze zeme, on to tam hraje na ledovku, ze zacatku to je pres parry, coz docela zdrzuje a pak to ma pres nexus to uz je lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si zkusil dneska hodku hrat s tim twisterem a neni to tak desny - resp. to full kombo jako na to fakt nemam attack speed, ale na trash staci jen stridat 2 klavesy, takze to budu startovat
    kazdopadne me to vyslovene nesralo, minulou ligu si pamatuju jsem byl v A1 na kolotoci mezi vztekem a zoufalstvim, takze je to upgrade :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: Tohle uz bude 2 liga co skipnu a jestli neprijde nejakej total wake up tak to muzou za 1-2 roky zabalit protoze jakejkoli hrac kterej zacne jako PoE2 hrac a pak zkusi PoE1 tak uz se na PoE2 nikdy nevrati.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako je pravda, ze diky tomu mnozstvi zmen a pauzam mezi ligama si treba nejsem vubec schopnej vzpomenout, co jsem hral naposled, a co byla moje farma, nebo nic proste :-) ani kdyz se divam na svoje stary chary. Takze to sedi, new player experience kazdou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tam cekam bude hacek v tom, ze ta runa, co rozklada uniq, bude stat 20 div ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam