• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    8/8 challengi doma, trofej je ale pekne hnusna, mela by vic svitit! :-) To doufam casem vyladej, aby jich vic vedle sebe vypadalo hezky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: kdyz mas v mori ikonu na vlozeni dalsiho logbooku, tam tam jsou vzdycky takove krypticke hlasky, treba ja tu ted mam:

Tohle ti říká, jaké mapy tam určitě budou, samozřejmě jich tam bude víc ale ukazuje ty "lepší". A co chceš nejvíc je "Fallen stars", to znamená, že tam bude ta unikátní mapa, kde si sám skládáš runy, a tudíž si můžeš garantovaně vzít ten Aldur za 20 div.
    Třeba tahle moje je furt v pohodě, protože "unknown ruins" je kod pro mapu, která obsahuje tři sloupy, které pokud zahrneš do výbuchu, tak můžeš otevřít další sektor na moři, tj. fakticky je to free logbook.
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: napoveda z lodek, please explain?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady video jak se Carn obetoval

How I Became the FIRST Martyr of Path of Exile 2! The Ultimate Sacrifice
    https://www.youtube.com/watch?v=dumk5X81kJw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    free skill point tady - puvodne to nebylo aktivni, je to jedna z hidden featur nove verze, aktivovalo se to ve chvili, kdy se jeden hrac v lize dobrovolne obetuje a zvoiduje svuj char, kterym predtim dosel na lvl 100 :-)

HOW TO CLAIM YOUR FREE PASSIVE POINT!
    https://www.youtube.com/shorts/SCNAjjUGee0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zkusil ten Aldur expedition (garantovanej vlastni drop z mapy co jsem nasel podle te napovedy z lodek), odolal jsem prodat to za 21 div, a jako je to slusny :-)

na asi 6 mapach jsem bral tak 15 div v dropech, plus se mi vratil dalsi Aldrur

a to si myslim jsem mel celkem smulu, krome tohohle jsem mel jen jeden drazsi drop primo ze sloupu, kupodivu nejlepsi loot exploze jsou z tech ostrovu se spiritama, na ktery nemam body v atlase jeste, takze to nejspis muze bejt lepsi
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: a taky breach a expedition

tak ted jeste vyndat league-specific fragmenty z fragment tabu kdyz uz maji misto v league-specific tabech...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Patch Notes - 0.5.1 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3949197
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: nasel jsem to, nechapu, proc se to vyplo...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: je to tam nekde.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: PoE 1 jsem nehral, ale asi jsem zhyckanej po posledni season v D4 :D A v guildbedne jsem nasel nejakou pouzitelnou staffu, tak to najednou jde o moc lip :)

btw. z UI options zmizelo "Show HP/ES" ? Nebo jsem slepej?
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Do minimalne lvl 10-15 muzes tak akorat spolehat na stesti u vendora, ze by ti padllo neco, co se ti hodi se stat sice muze, ale pravdepodobnost je dost mala. Pokud jsi v guilde, koukni do gbedny.
    Pokud jsi zvyklej na PoE1 tempo, budes si pripadat jak v betonovejch botach na dne prehrady a to klidne az do konce kampane.

Uz aby byla zas nova liga v PoE1.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    aka, na lvl 4 mne zabije spatne pullnutej pack.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Hele, je normalni, ze mi od zacatku do lvl 4 (vc. zabiti ty frozen witch v clearfellu) nepadaj itemy? Realne jsem dropl 3 veci. (filtr nemam zaplej)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jeste ze PoE1 uz se blizi :D jeste mesic a je tu nova liga :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: o 1 kliknuti jsi nikdy nepsal takovy post, takze to asi dobre generuje konent a viralni dosah.
    Nebo se někdo uhodil do hlavy..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ano, to je hrozny. Prekombinovane nektere veci tezce :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako to UI... nejenze tam jsou veci, co jsou davno odladeny/vyzkouseny z POE1, takze neni nutne je vymyslet znovu metodou pokus omyl/ale dokonce uz jsou i v POE2 jinde! Teleport na casto navstevovane lokace je na toolbaru po kliknuti na waypoint na jeden klik. Coz je naprosto OK, a je tam spousta mista na dalsi lokace - delat to pres map device, kde musim dvakrat kliknout a jeste pak portovat, rucne, to je uchylarna.

Plus treba u annointu jsem si treba ja vyslovene koupil kdysi Blight stash prave proto, abych nemusel nikam portovat, ani chodit obrazovku vedle ke stolecku. OK, v POE2 je to sice jina mechanika, ale stejne, tohle mi prijde jako extrem, zvlaste pote, kdy v predchozich POE2 verzi to fungovalo na poklikani na material v baglu, takze to byl JEDEN KLIK.

Zato kdyz ted chci udelat dneska annoint:
    - klik map device
    - klik na Withered Willow na toolbaru
    - klik na Withered Willow na mape, kam mi najel obraz
    - klik na traverse
    - klik na portal co se otevrel
    - cesta nekolik obrazovek ke stolecku. Pokud jsem dosud neudelal quest prislusne mechaniky, stolecek vubec nemam, smula.
    - ANNOINT! vitezstvi
    - klik na portal - bohuzel je to bojova zona takze nejde /hideout
    - klik na navrat domu

Jako... je to normalni? Jak to mohlo nekomu pripadat jako dobrej napad na zmenu z jedineho kliku v baglu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem vcera dal druhej, tj. nequestovni matriarch-patriarch, a je to jako docela dilema - ten klic stoji 10 div, a padla mi tam dvakrat lahev za 1ex, delate to vlastne jen pro ty free body do atlasu za celej sektor.
    Docela jako premejslim jestli neni rychlejsi ty mapy projet jen tak bez mechanik, a ty klice po 10 div prodavat proste... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam