• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ANT_39: Diamine nejdou. Dceři jsem koupil Pelikana, ten jde.

A ten nový Pilot Frixion, prupiska, která se gumuje teplem. Vygumované texty se po vložení papíru do mrazáku opět objeví. Zmiznou opět až po vygumování.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ANT_39: jak který inkoust. Co se pamatuju, Parker měl dvě modré varianty, jednu zmizíkovatelnou, druhou ne, u jiných inkoustů nevím a ani to nemůžu vyzkoušet, protože nemám zmizík.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Kdyz jsme u tech smluv, funguji jeste zmiziky? Nebo to byla nejaka vyfikundace v tehdejsich inkoustech, ze se to nechalo zmizikovat, a moderni to nemaji?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    NTR23: kdyby mě maminka celé dětství oblékala do růžové, asi ji taky nebudu mít rád. Ale protože jsem chlapeček, miloval jsem modlou a revolta se projevuje maximálně do zelené asi od 25. roku věku. Přesto na psaní stále preferuji svou celý život milovanou modrou :-) Mám svůj černomodrý inkoust a své pero a s ním jsem podepsal všechny smlouvy, dělám si tak trochu ochranu před falsifikací mého podpisu :-P
    NTR23
    NTR23 --- ---
    AETHER: Docela dost reakcí na růžovou. Co proti ní tolik lidí má?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SCHEEZE: a hlavně bych úplně nejraději šroubovací uzávěr. Měl bych po starostech :-D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: tak to potom jo. Já chtěl něco kovového a líbila se mi ta kombinace bílé a chromu a odlesky toho víčka ale dnes už bych asi šel také spíše do pryskyřice. Já jsem ale na těžší a kovové pero byl zvyklý už předtím.
    AETHER
    AETHER --- ---
    NTR23: tyjo, já bytostně nesnáším růžovou, ale tohle je jako barva inkoustu fakt dobrý:)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: Já ho mám dlouho, naštěstí jsem ho dostal ale potom jsem pořídil charleston a to se nedá srovnat. Za cca 4.500 je to o moc lepsi nez expert. z toho mám ted pocit jako bych psal klacikem. Cena experta je podle me přemrštěna.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: to mě zajímá, proč si to myslíš? Já jsem jen fanda, líbilo se mi a dal jsem za něj kdysi docela dost peněz. Dnes bych šel asi do jiné značky za podobné peníze ale rád se zeptám co je na něm špatného ;-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: také se mi tu jedno válí ale osobně mě řada expert přijde vhodná spíš jako reklamní propiska. Ale ta česká cena je až absurdní.
    TAPETA
    TAPETA --- ---
    SCHEEZE: Co máš za kolekci?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    neumí někdo kutilsky opravit víčko pro waterman? Začalo mi jít velmi snadno dolu(asi prasklej plast uvnitř), v podstatě při zatřesení upadne a prý se nedá opravit a nové stojí 1500 a to se mi nechce dávat když pero stojí trojku nové. Nemám účet takže na záruku jakoukoliv můžu zapomenout a obchod nechce spolupracovat že by mi jako dohledali účet u sebe :-) Za blbost se platí ale pro mě to znamená že Waterman už nikdy :-( Nejraději bych Edison nebo Visconti nebo Sailor.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    až vyplácám Diamine inkoust co mám, tak možná zkusím ten Montblanc .... škoda že se nedají jednoduše koupit Noodler's inkousty
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NTR23: koukal jsem na ně teď na penshop.cz
    NTR23
    NTR23 --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NTR23: vypadá dobře
    NTR23
    NTR23 --- ---
    RCROW: Tento šedý bude můj pátý (barva)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam