• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Koncem minulého a začátkem tohoto jsem si pořídila tyhle dva strakaté ptáčky. Zbývá mi ukořistit zelenošedou M205 a doufat, že se Pelikan vytáhne s nějakou další perletí. Byla by hezká třeba červená.

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    NEVILL: Jasné, chápu. Mně přijdou super třeba ve využití pro shimmer inky, pak je tam ten blýskavý efekt vidět i v rezervoáru.
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    LEON_KOWALSKI: A jak se s tím píše? Přemýšlela jsem, že si v budoucnu koupím to kapesní, ale není to na seznamu úplně top. :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    VLCACKA: to není moje ... zatím :-)
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    NEVILL: U AL Sport si brousím zuby na stonewashed blue, ta opráskaná modrá je prostě boží.
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Á, tady někdo obdržel Karas Kustoms... :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    to temně červený je parádní
    KURE
    KURE --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: Já se do Sport kolekce zamiloval protože se to vleze do každé kapsy košile. I do malých, ze kterých Lamy a Watermany koukají jako periskop.
    No a Liliput brass, tak ten je úplně mega boží :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jasně...já si tam byl v prodejně před dvěma týdny koupit pístový konvertor na Sport a tak mi to nedalo a musel jsem se podívat jak vypadá AL verze...taky jsem chtěl EF což neměli, tak jsem si vzal s F hrotem, tomu se nedalo odolat. Jako nějaký viditelný rozdíl u tloušťky písma nepoznám, ale v jednom mám Parker inkoust a ve druhém Diamine, každý je kapku jiný...

Plastový Sport celkem nemá chybu, ale do toho hliníkového jsem se prostě zamiloval, vzal jsem to s matným černým povrchem v kombinaci se stříbrným hrotem. Ta povrchová úprava je skvělá, příjemná do ruky, není na tom vidět každý otisk prstu. To pero je samozřejmě o trošku těžší než plastová verze, ale to není nijak na škodu, mám s ním takovou trochu jistější ruku.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: ty Kaweco Perkeo mají hroty F, to černo růžové je pro dceru do školy a Liliput a Sport mají hroty EF.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: kaweco sport obyč. V AL neměli to co jsem chtěl s EF hrotem.
    Tak je v plánu v další várce :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Pěkný! To napravo je Kaweco Sport v hliníku? :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    dneska dorazila várka z Penshop.cz
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLCACKA: jako asi je to praktické že člověk stále vidí kolik mu zbývá inkoustu, ale po vizuální stránce se mi transparentní pera moc nelíbí...
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Co vy a transparentní pera?

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Trocha melíru nikdy nezaškodí, že ne? Ten modrej na sluníčku prostě září. Jiný barvy tolik ne.

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    COMODOR_FALKON: Majestic Purple je pěkná barva.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    REDSNAKE: Jo to jo, já ho tam dal jako protiklad k Puzovi :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LEON_KOWALSKI: tak zrovna tohle je dle mého velmi krásné písmo, kdyby měl linky kterých se držet tak je to jednotné. Takhle kdybych psal, tak jsem spokojený:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam