CENOBIT: hele no, ono se to ma trochu jinak. Ja mam na edc malinkatou a podle myho nazoru decentni minibarrage, nemuzu si ten nozejk vynachvalit, mam ho prez 5let, kazdej den u sebe, chodi naprosto spolehlive a ani po letech nikde zadna vule a nic se nepovolilo (kdyz nepocitam ze sem za teh 5let parkrat utahl klip ale spocital bych na prstech jedne ruky), navic je to podle myho nazoru fakt festove konstruovavnej nozik, vzhledem ke svoji velikosti. Spoustu lidi mini barrage nijak nevzrusi designem, ale me se celkem libi, je takova "hodna" a nepohorsuje ani ve spolecnostech nenozove zalozenejch :)
Nicmene protoze trpim urcitou obsesi co se tyce nozu, nejak se mi
vkradlo do hlavy ze bych rozsiril sbirku o nejaky poradne osklivy zubaty cerneny tanto, ve kerym se setkavaj vsechny veci co sem na zaviracich vzdycky zatracoval... Totiz ty zuby, ten us tanto tvar a to cerneni :) nevim proc mi takhle jebe v hlave ale nejak to proste prislo. No a
STENNY mi doporucil tenhle hypercool poradne osklivackej darkops tanto (na videu je netanto verze, pac videa s tanto verzi nebyly tak ohromujici velikosto, asi protoze tady to recenzuje zena)
A jo ja musim rict ze by se mi tenhle spalek zeleza ve sbirce vlastne libil, splnuje vsechny naroky na poradnou osklivackou zubatou kudlu :D jenomze to ma hacek, chtej za to sest litru, coz na jednu stranu chapu a respektuju, ale tolik do toho (nastesti?) proste nedam, to uz bych si snad radsi vzal nejakyho lesaka od dohnalu...
Nicmene ten darkops tip kudly sem musel poslat dal, protoze
SHAMAN99 zase hledal neco co nevypada jako priposranej zavirak, coz tenhleten "stratofighter" (ten nazev fakt sedi:) podle me splnuje na 110% :D
;)