BRUKEV:) jako já bych se asi bál uložit do jezírka na nějakou delší dobu natož v řádu let i ten pelicase, a tim spíš tenhle kufřík...
BTW pelicase má nějakej ventil na vyrovnání tlaku na bázi nějakýho goretexu, a tam si myslim že je to jen otázka času kdy by začal propouštět dlouhodobě vystavenej tlaku vodního sloupce....
On ten pelican vlastně neni dělanej na to aby byl dlouhodobě podvodou, není to potápěčská výbavva, jen to má chvíli přežít když to třea vysipeš z raftu...:)
Ale jinak se mi tyhle levný líbí moc asi od nich nějaký taky pořídím, skvělej tip,
STEVE díky že ses s náma podělil!
WOJTYLA: jako jo, je drahej, jenomže pelican má opravdu zaručený podmínky co se bezpečí obsahu týče. Na všechno maj zkoušky, všechno maj certifikovaný, mj. splňujou vojenský normy... Kufry jsou testovaný na nárazy, pády nebo zatížení konstantním tlakem... Co se týče vody tak pokud se nemýlím jsou testovaný na jeden metr hloubky, nevim v jak dlouhym časovym horizontu, ale určitě né věčně :)
Jako drahý to je o tom žádná, ale ono když v tom někdo má uloženou třea např nějakou měřící techniku která stojí v řádu stovek tisíc, a kterou navíc nezbytně nutně potřebuje ke dokončení práce někde daleko, tak je pořizovací cena pelicanu vlastně fakt zanedbatelná...
Ovšem já toto neschazuji, nadchlo mě to a taky pořídím, jen bych se vyvaroval srovnávání s pelicanem :)