SWIST: tak každýmu vyhovuje něco jiného, no :) já zase nezvládal přehrabování v kapse, a tenhle organizér mám vloženej do kapsy tašky naplocho otevřenej a seskládanej tak, aby z něj šly věci snadno vyndavat a zandavat, aniž by se organizér musel z tašky vyndavat v drtivé většině případů ..
WOJTYLA: já jsem si říkal, že budeš chtít nejlépe obrázky s popisem :))
v přední kapse kterou nevidíte: nitrilová rukavice, náplasti, desinfekční polštářky, vytahovadlo na klíště a pinzeta
na fotce levá strana vrchní vrstva: balzám na rty, vesmírná propiska :)) (fisher space pen), permanentní popisovač (Sharpie), malý mezizubní kartáček a vatové tyčinky (v sáčku zajištěn gumičkou).
na fotce levá strana spodní vrstva :
- vidět trochu je zavírací špendlík, oranžový drátek (např. na dočasné svázání kabelu od nabíječky), malé skládací nůžky,
- co už nevidíte je vlhčený toaletní ubrousek v sáčku, malý kousek hadříku na brýle/foto čočky, pidi zrcátko a plochá lupa
po obvodu obou sekcí jsou zastrčené bindery
pravá strana vrchní vrstva: dva igelitové potravinové sáčky svázané gumičkou, jutový provázek, usb datový kabel, pidi šroubovák na brýle s připnutými zavíracími špendlíky, sluchátka
pravá strana spodní vrstva:
- nahoře je vidět rolička lepící pásky a šroubovák (malé tělo, ale normální velikost bitů)
- již nevidíte moje papírové pravítko z ikea :), pár listů čistého papíru sepnuté kancelářskými sponkami, a malou placatou powerbanku na mobil