• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    WOJTYLA: jj to je super objednal sem si to do vsech aut :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SIRIUS: pro me hlavní výhoda že to má i autonabíječku tadle baterka... takže bude defaultně v autě
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    WOJTYLA: ze ja sem vubec lezu, bych mel mit ten aliexpress zablokovanej abych tam furt nekupoval ptakoviny :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA: takže takovej rychlo test plně zazoomovaný baterky.... svítí to hodně...

    bohužel mobil ty fotky moc nedává... (sorry ID HLOH kterýmum svítim na barák :-))



    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SWIST: tak každýmu vyhovuje něco jiného, no :) já zase nezvládal přehrabování v kapse, a tenhle organizér mám vloženej do kapsy tašky naplocho otevřenej a seskládanej tak, aby z něj šly věci snadno vyndavat a zandavat, aniž by se organizér musel z tašky vyndavat v drtivé většině případů ..


    WOJTYLA: já jsem si říkal, že budeš chtít nejlépe obrázky s popisem :))

    v přední kapse kterou nevidíte: nitrilová rukavice, náplasti, desinfekční polštářky, vytahovadlo na klíště a pinzeta

    na fotce levá strana vrchní vrstva: balzám na rty, vesmírná propiska :)) (fisher space pen), permanentní popisovač (Sharpie), malý mezizubní kartáček a vatové tyčinky (v sáčku zajištěn gumičkou).

    na fotce levá strana spodní vrstva :
    - vidět trochu je zavírací špendlík, oranžový drátek (např. na dočasné svázání kabelu od nabíječky), malé skládací nůžky,
    - co už nevidíte je vlhčený toaletní ubrousek v sáčku, malý kousek hadříku na brýle/foto čočky, pidi zrcátko a plochá lupa

    po obvodu obou sekcí jsou zastrčené bindery

    pravá strana vrchní vrstva: dva igelitové potravinové sáčky svázané gumičkou, jutový provázek, usb datový kabel, pidi šroubovák na brýle s připnutými zavíracími špendlíky, sluchátka

    pravá strana spodní vrstva:
    - nahoře je vidět rolička lepící pásky a šroubovák (malé tělo, ale normální velikost bitů)
    - již nevidíte moje papírové pravítko z ikea :), pár listů čistého papíru sepnuté kancelářskými sponkami, a malou placatou powerbanku na mobil
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    SWIST: kdyz tam neco mam tak je to neco mekkeho nebo objmneho na EDC mam Tacticalpro 20l na takovej ten bordel mam predni kapsu s organizerem az se dostanu vecer dom tak to asi i nafotim
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MRNOUS: popsal bys nám trochu co tam máš? vidim tam pár vecí který nedokážu identifikovat:-))
    SWIST
    SWIST --- ---
    MRNOUS: Jasně, vím že se takové organizátory dělají, ale ty moc nemusím, alespoň né na věci které používám často. Takhle otevřu kapsu a šáhnu po tom co potřebuji, ani moc nehledám, když už danou věc nepotřebuju tak to hodí zase do kapsy a neřeším..
    Organizátor sice super, ale je to o tom otevřít kapsu, otevřít organizátor vzít věc, uklidit organizátor a až věc nepotřebuju tak vytáhnout organizátor a věc vrátit na svoje místo.. A všechno to zase pozapínat a uklidit. Nedej bože když těch věcí používáš víc najednou. Měl jsem s tím problém už i na základce s klasickým penálem.. :D
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SWIST: tak na drobný bordel jsou dobré různé organizéry, ne? vidíš co máš, nemusíš se přehrabovat v hlubinách kapes, a snad ani nehrozí potržení látky :)

    (můj EDC organizér maxpedition micro .. od tý doby co ho mám, přední kapsa tašky je neskutečně uklizená a přehledná:)



    HANZEL: tak železářství mám v kapse až dneska, včera dorazil Sidekick, tak to testuju, jak pohodlně se to dá nosit :)

    SWIST
    SWIST --- ---
    KADLIK: jestli tam máš fusekle tak to je asi ok.. Mě to u edc docela vadí, mám tak tužky, propisky, planžety, a další drobný bordel který á občas i nějakou ostřejší hranku nebo je tak tenký že to projde skrz.. A buď se to blbě vyndavá nebo mi to do toho dělá díry. :D Mám tam dvě kapy, tu spodní nevyužívám, ale u té horní bych nějakou látku uvítal. Ale je pravda že by tam pak bylo hovno vidět..
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    SWIST: jen at je sitovana za prve to setri vahu a misto (i kdyz to se da asi zanedbat) a hlavne tam vidim kteryze fusekle sou na rade :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    VACA: STejně tak ti můžu ukázat/půjčit na odzkoušení Condor 3day assault pack Má ho tedy trochu dodrbaný, koukl se mi na něj pes když byl malý, takže to schytal bederák a jeden popruh ale jinak je v pohodě.. Tedy ještě organizátor v menší kapse se páře, to je asi chyba šití, ale stejně to nepoužívám..

    Jinak když se tu nakously ty batohy, tak jaký máte názor na ty síťované kapsy co se dělají na čele vnitřní velké kapsy? Já ji tedy využívám dost, ale osobně bych byl asi radši když by to nebylo z té síťoviny..
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    VACA: esli si z Prahy a chces otestovat jejich batoh muzu ti pujcit TP20 nebo TP45 na osahani atd
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: Nejvetsi duvod asi byl ze uz ho mam 5 let cca a ze se mi Direct action libilo a tak. Racionalizace nakupu byla ze uz sebou netaham tolik veci, ze mi staci mensi taska a ze uz je Messik starej a vosoupanej. (Pravda je takova ze krome ramenniho vypolstrovani ktery je vosoupany a letityho prachu v cordure ty tasce neni ani prd. A az ji vyoeru bude jak nova:-)

    Co ale vnimam jako obrovsky plus Direct Actionu ze je ohrome lehouckej takze me nekrivi zada kdyz to nesu.
    NELLI
    NELLI --- ---
    netušíte prosím někdo, kde by se daly sehnat spony/klipy na pouzdro?
    Už gůglim 2 dny a jediný, co jsem našel, je kutil Florenc (+ jeho alternativy se shodným zbožím).

    Jde mi o něco takovýho: http://kutil-florenc.cz/spona-na-pouzdro-p3471

    Problém je akorát v tom, že nosím pásek šířky 50 mm, tyhlety spony jsou max pro pásek 44 mm.
    Ideální stav by byl, kdyby se to dalo sehnat v Praze a nejdéle do úterý včetně.
    Díky.
    SWIST
    SWIST --- ---
    VACA: jo pořídil. Původně mě tam taky nadchly ty gtx bundy. Ale cestou jsem si to nějak rozmyslel, nejsem si jistý jak moc gtx degraduje v čase. Sháněl jsem něco pracovního tak jsem nakonec vzal klasickou AČR vz 95 bundu a BW rukavice. Celkem asi za 700,- takže spokojenost, jen doufám že v tom nezmrznu, nemám žádnou mikinu. :D
    Jinak je to tam super, mít čas tak to prolezu víc. Ale v tomhle je pro mě větší past eshop kde si můžu zboží filtrovat a je tam setřízené..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    VACA: Ja ti uplne rozumim a u specializovaneho zbozi ocenim moznost se na to mrknout v kamennem krame. Bohuzel se setkavam s tim, ze o vetsine veci, ktere poptavam, toho vim vice nez prodavaci, jelikoz si to nejdrive nactu:)

    S tim tactical pro, myslim, ze to tam maji jen na ukazku, co mi psali posledne. Takze pak to stejne pripadne budes muset objednat online.
    VACA
    VACA --- ---
    PIVECEK: ale ne, on to není ani tak koníček, ale blíží se čas kdy budu muset vyřešit nějakej edc batoh. Chci to nejlepší co mi bude maximálně vyhovovat, a tak jsem chtěl naživo vidět vyzkoušet nějaký tipy... :)

    Ale nezastírám že v dnešní době online nákupů má určitý kouzlo vidět zase kamený obchody, nejen proto že si člověk vše předem prohlédne a vyzkouší :D podařilo se mi na to vytěžit trochu času, a tak i možnost vidět rozdíly mezi obchodníkama a vybrat si tak u koho nakoupím i podle sympatií v člověku posílí dobrý pocit obchodu...:D
    To mě na týhle době trochu mrzí, díky online obchodování mizí osobní kontakt se zákazníkem a stím spojené neduhy obchodování. Přitom je to snad nejstarší "diplomatická" činnost lidstva. Nic, sory za filozofování:)

    Ok zkusim tacticalpro kontaktovat na majlu, trochu si ale řikam aby nebyly nasraný když mě vpustěj do nějakýho svýho meeting centra, někdo tam kvůli mě bude muset přijít, a já si třea nic nekoupim... Ale i to k obchodování patří:)

    SWIST: Tak co jak jsi pochodil? Mě tam hodně nadchly ty anglický poštní goretexky ultralehký... Taky čekám až budou mít nový bashy... A vůbec spostu krámů bych tam potřeboval:D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FROSTWOLF666: jo to je jasný, tydle byly k tomu přímo v balení... samotný bych je nekupoval...
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    Ultrafire baterie nebrat, jsou nekvalitní a rozhodně nebudou mít těch 3000mAh.

    EFEST IMR Li-Mn 18650 / 2900 mAh / 35A /60A ! | Elektronická cigareta Gold Drive
    http://www.elektronickacigareta.cz/...0a-span-high-drain-baterie-pro-extremne-velke-zateze-span.html

    O dost levnější a podstatně kvalitnější
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam