• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RSZ: budte konkretnejsi Svejku, socka nakupy ja rad..dik!
    RSZ
    RSZ --- ---
    přišla taška z Marsu, náhrada zatímco moje oblíbená půjde k brašnářce, a teda docela čumím, co za těch pár korun dorazilo.. jsem uspokojen
    CROSS
    CROSS --- ---
    NAVARA: to bych řekl je pokaždý jinak, u nás by to taky nevadilo, i když si nejsem jistej, jestli kolega ten svůj camo batoh nosí ke klientům.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CROSS: zpočátku jsem nášivky z kabelky sundaval, pak jsem párkrát zapomněl /vysral se na to a nic se nestalo ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    381007: to jsem chtěl poznamenat, dělaj se takhle třeba tašky na foťáky (mám to v několika) a je to velice praktické. Takže za mě dobrý, biohazard výšivka neurazí, ale zvážil bych, jestli je nedělat fakultativně jako velcro nášivku, aby to nerušilo kancelářské válečníky.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    381007: jako jo, nerikam, ze to neni dobre, ale boli me z toho oci ;)
    381007
    381007 --- ---
    LORD_WANG: Taky se v tom libově hledají věci, protože vevnitř není "tma" - to byl vlastně primární nápad, to že z toho pak bude nějaká tématika mě napadlo až v zápětí.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    381007: barevna kombinace hrozna :( jinak moc hezky
    ale chapu, ze nechat viko odklopene dozadu muze slouzit jako reflexni prvek.
    381007
    381007 --- ---
    Jinak jsem se ani nepochlubil, vypustili jsme do světa pár věcí se "ZOMBIE" tématikou ;) v plánu jsou další edice, tohle je první vlaštovka. Jak hodnotíte tuhle barevnou kombinaci? ;)

    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    STENNY: přesně jak píše wojtyla
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STENNY: bez vymeny zipu se to rozhodně neobejde...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Možná divný dotaz, ale nemáte někdo tip, kde v Praze by mi přidali na zip bundy druhý jezdec? Jsem zvyklý nosit dlouhé bundy se zipem dole rozepnutým, což ale logicky na bundě s jedním jezdcem na zipu nejde.
    Je to takový ten "kostěný" typ, tenhle http://www.prima-obchod.cz/img-zbozi/107707-1.jpg.
    Byl jsem se ptát v několika Švadlenkách a podobných podnicích, kde mi ale většinou jen nabídli, že by mi mohli celý zip vyměnit, což nechci.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: Jak říkám, když někde vyplave, tak jí klidně věnuju:). Ona ta alice se mnou nepoužívaná bydlela těch zmíněných dvanáct let:)). Teprve asi před měsícem mi došla trpělivost, nacpal jsem jí starým oblečením a jako celek svěřil konťáku s hadrama pro bezdomovce:). Ale mám za to, že police nebyla součástí, což indikuje, že by tady někde měla být.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: No, když to tak počítám, tak jsem "v zeleným" přestal jezdit tak cca před dvanácti lety:). Tehdy jsem si koupil českou gemu (a dodnes jí mám) a mlátil se do hlavy, že jsem se tolik let trápil s alicí:)). Jinak jo, výhoda alice je skutečně v ceně. Ten systém klipsen, že se na to daly přidělat polní lahve, sumky a všechno možný jedním způsobem taky měl něco do sebe. I to rochloodepínání mělo svoje kouzlo. Zato bederák je naprosto imbecilní, popruhy nijak zvlášť pohodlný a kostra vydrží houbeles (co si vzpomínám, tak ty trhací nejty jsem obnovoval tak asi dvakrát ročně). Polička by na ten kanystr možná použít šla, ale bojím se, že bude dost úzká a bude to dělat bordel s těžištěm. Ale za pokus to stojí.
    VACA
    VACA --- ---
    JOSEF_K: PS: když by jsi ji náhodou vyštrachal a nechtěl ji k ničemu využít, nechci slevu zadarmo ;)
    VACA
    VACA --- ---
    děkuju všem za podměty!

    LACHAUER Tak jsem ještě zjistil, že i amíci tomu řikaj polička. To by mě fakt nenapadlo, já furt hledal "cargo plate", a oni tomu řikaj "cargo shelf". Takže ok, je to polička :)

    SVORO: je celkem ftipný řešení, ale spíš asi tu jejich poličku. Když vemu v potaz jak je lehkej ten rám, tak ta polička bude jako pírko, né že bych byl nějakej "gramař" ale tak přecijen..

    WOJTYLA: Ale tak já jsem se zdráhal dát za poličku víc než za celej batoh. Ale smířil sem se s tim. :)

    JOSEF_K: a tím se vlastně dostávám k tomu, že můj důvod proč sem tu alici pořídil bylo hlavně to, že "natuněná" s custom ramenama, posetá kvalitníma fastexama a i jinak v perfektním stavu mě vyšla sakumprásk na 390 korun. Prostě jsem si ji musel vzít.

    Jinak já jsem nechtěl nic cpát mezi tu poičku a batoh. Mě šlo o to, že schodim ten pytel a napoličku hodim kanystr... balík vod... i kdyby jen na tu chatu na teh pár set metrů do stráně kde neni zavedená voda :)

    (původně jsem žil ve snu, že za poličku dám třea stopade a jsem v tom víceméně za pětikilo, což by bylo zábavný... a o to mi šlo :D

    mimochodem, polička se nechá přidělat elekrikářskejma páskama a pak snad už nevyskočí...


    http://2.bp.blogspot.com/-g-d-HaoBahw/UzdQpO996oI/AAAAAAAANiU/LtrQM3fJaOU/s1600/058.jpg

    Jinak já sem s tim zatim žádnou horskou tůru neabsolvoval, měl jsem ji na sobě jen párkrát. Nedřív mě nebyla moc pohodlná, ale když jsem se pak trochu hlavou pověnoval vyštelování teh kšírů, musim říct že jsem změnil názor, a je skoro jedno co v tom nesu. Ale já do toho teh 75litrů stejně nikdy nenacpu. A vono co vám budu povidat, na teh mejch pár kilometrů za rok někam po širák....
    A poslední: jasně že když ten bágl byl optimalizovanej pro to aby měl člověk na sobě ještě bojovej opasek plnej krámů, že pro civila je to fakt divná vysoko posazená koule. Navíc je to třea 50let stará koncepce? Ale co za ty prachy, a snese to hrubosti :D

    RSZ:) ale tak teda ale výjmečně to teda beru
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: Pokud sis to ještě nepořídil, tak si to ani nepořizuj. Nejen že je to zbytečně drahý, ono je to hlavně úplně k ničemu. Když jsem jezdíval s alicí, tak jsem si to před mnoha lety taky koupil. Při každý příležitosti se to vyhákne, mezi ten bazmek a batoh dáš leda tak kulový. O asi tisíc procent lepší službu udělají dva kožený výstrojní řemínky provlečený těma dírama dole na báglu. Pak tam můžeš nosit, stan, karimatku, cokoli. Alici jsem vyhodil nedávno, protože mi stejně přijde jako ultrablbej batoh, ale kam přišlo tohle, to bohužel netuším, byl bych ti to věnoval. Asi to zmizlo někde v rámci mých stěhování, ale každopádně to tady nikde nemůžu najít.
    RSZ
    RSZ --- ---
    pojďte se složit, dám pade
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VACA: cive zas nebud žid... štyry kila snad neni tolik penez ne?
    SVORO
    SVORO --- ---
    VACA:
    VACA:
    Hele kámoš to kdysi sháněl marně :D ale vyřešil to držáky na květináč, který si doma naohýbal sám jak potřeboval :D http://www.kovovystyl.cz/fotky35978/fotos/_vyr_8uchwyt-met-nieregulowany-34A.jpg cena cca 30 Kč ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam