LACHAUER: Já nosím tuto šrajtofli, mám v ní svého Parkera po dědovi, malý riteinrain blok, sadu náplastí, prachy, karty, vizitky, jednu dobu jsem u RIR nosil ještě malinký kapesní diář. Ohledně karet: když otevřu peněženku v základu, mám k dispozici dva sloty, kde mám platební karty, slevovou do billy, na poštu... a když to odklopím (zajištěno sucháčem) mám k dispozici slídu (je v ní na fotce LEXí průkaz). Tahle peněženka byla navržená pro jednoho příslušníka, takže je v ní hluchý prostor, kde měla být placka. Místo ní, a místo slídy může být dalších X slotů na karty.
btw: (věk 25 :) ) nosím u sebe RIR na poznámky, velký pracovní blok s kroužkovou vazbou na pracovní věci, diář a spoustu psacích potřeb. Chytrý telefon sice mám, ale u bloku mi ještě nikdy nedošly baterky... Já osobně (a nikomu to nevnucuju ani neberu) nejsem zastáncem drahé elektroniky. Moje mobilní zařízení jsem koupil před dvěma roky (už začíná dosluhovat) za 3,5k a nehodlám za takovouto spotřební věc utrácet víc peněz. Čímž se řadím do skupiny lidí, kteří kupují levnou elektorniku a tím pádem musí být smířeni s tím, že časem odejde. Co si budeme nalhávat, elektronika odejde v nejmíň vhodnou dobu (pak nastává záloha v podobě diáře s telefonními čísly apod.). Chápu, že kdybych si koupil například nějaké velebené zařízení s jablíčkem, nemusel bych se bát, že mi klekne, ale bohužel, za cenu těch telefonů zakoupím radši další průmyslový šicí stroj na dílnu... :) - A můj postoj je samozřejmě odrazem toho, že jsem nástrojař, nerozumím IT, nemám k nim vztah, na počítači umím akorát utírat prach a virtuální věci, co nejdou vzít do ruky a změřit šuplerou pro mě skoro neexistujou :)