• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SWIST: nebo jakou přesně plachtu... hod mi telefon na sebe, mužu ti to koupit v Libni ve stavebninách a nekde se cetou srazíme mezi letnou/hlavákem/magistrálou/Hiltonem a dám it to
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    cive v řepích OBI/Hornbch
    SWIST
    SWIST --- ---
    Pánové, potřebuju rychle pomoct - není to EDC ale jiný klub mne nenapadá. Potřebuju teď hned sehnat takovou tu krycí plachtu na rozměru tolik nezáleží. Ale jedu z Dejvic na hlavák a nemám moc času.. Nějaké nápady kam zajít?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OCTOPUSS: Kupodovu jsem sehnal v Uncle Sam: http://www.uncs.eu/d/panske-sortky-norman/417
    Střih překvapivě dobrej. Sice by to mohlo být nepatrně lepší, ale v porovnání se zbytkem trhu (asi) je to nebe a dudy. Rozkrok se sice asi do roka prošoupe, ale zase předpokládám skoro celoroční nošení. A za 1500Kč je to docela fér.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Když už tu všichni řeší ty izraeláky, lékárny, atd.
    Ted jsem si proletěl http://www.tytozvladnes.cz/ a neuškodí si pár zásadních rad a postupů osvěžit. Jakože jistě se dost z Vás umí zorientovat, já ale podobné tipy uvítám.
    Tak jen v rámci osvěty jsem to tu hodil :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Univerzální vazba | ALP army - Czech tactical gear
    http://www.alp-army.cz/cz/univerzalni-vazba/4
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    JOSEF_K: Tak já jako iphonista musím říct, že podobná situace se stala mé kamarádce. Hodila batmobil (kdyby měl batman mobil vypadal by jako evolveo) na střechu auta, zapomněla na něj a vesele odjela na chalupu. Pak mi volá, že nějakej borec našel její mobil u silnice, abych ho vyzvedl. A ano, pár škrábanců v gumě jinak nic...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K: Jenom tak doplním recenzi na telefon Evolveo Q8 o dnešní zážitek. A ano, jsem debil:). Položil jsem telefon na střechu manželčina auta a jaksi na něj zapomněl. Pak jsme dvěma auty vyrazili a mohl jsem tudíž přesně sledovat dění. Cca v sedmdesátce z auta přede mnou odlítlo cosi, co vypadalo jako telefon, fláklo to sebou o asfalt, párkrát se odrazilo a odletělo do pankejtu. V ten moment mi došlo, že zřejmě šlo o můj telefon. Tak jsem zastavil a šel hledat zbytky. Místo toho jsem akorát vzal hovor, protože mi zrovna někdo volal. Takže telefon funguje, je samozřejmě po stranách omlácený, ale je to v plastu a gumě, žádná katastrofa. Nechápu, že neprasknul displej, ale neprasknul, akorát ve dvou rozích je jakoby odňoupnutá ta krycí fólie. Všechna tlačítka v cajku, všechno funguje. Fakt nechápu, jenom zírám. Takže iphonisti, teď je řada na vás:).
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    Tak jsem se konecne dokopal a objednal dva kousky z Mars Jevicko ... tak uvidime :-D
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Prave dorazily dva futraly na CAT od custome gear a je to moc pekna prace, doporucil jsem mirny zlepsovacek ktery senad ujme. Link nemam, lezim v posteli s iPadem a nechce si mi s tim srat, takze googlete custom gear, ma to normalne v nabidce:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HANZ23: no vono to halt muže bejt jen v jednom místě...:-)
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    WOJTYLA: hmmm, tak ono bude asi taky zalezet na sirce hrudniku atp., takze spis asi laborovat, zkouset a testovat. Ale urcite najdes nejakou pozici, kde to nebude vadit. ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTYLA: ty už jsi mne asi hodně dlouho neviděl co :D tlustej jsem byl už když jsem u tebe tenkrát prohlížel messengera...

    navíc, Radar ti doporučil kůru (A12?), tak máš bejt touhle dobou hubenej :p
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NAVARA: no to možná u vás 50ti kilovejch modelek...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTYLA: takhle to mám a když mám batoh nasazen, upnut a ruce připaženy, tak ta rulička je pár cm vzadu za loktem
    SWIST
    SWIST --- ---
    STENNY: ok, kouknu na to. Za 3k bych ho asi bral, těch 5 je už na mě dost.. Já mám právě za to, že jsem toho condora dodělal právě tím dlouhodobým přetěžováním. Pokud píšeš že ten tvůj drží, tak je to super..
    STENNY
    STENNY --- ---
    SWIST: Mám v téhle litráži Source Patrol a nemůžu si ho vynachválit (nikdo mi nevymluví, že zevnitř není větší než zvenku, nosím v něm standardně 5 a víc kilo nákladu, parkrát taky 30 a nikdy nic nepovolilo), ale koukám, že teď už stojí přes 5000; já ho kupoval v nějaké slevě asi za 3000.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HANZ23: No ja to mam taky uplne u prezek ale dre me to do zeber trochu

    SWIST
    SWIST --- ---
    VACA: JInak na DA jsem se díval a co by mi sedlo je ten Ghost.. Akorát se zdá že není momentálně k dostání.. Zatím to ale vypadá buď opět Condor, nebo se na to vyseru a zkusím 511 a budu doufat že mi vydrží alespoň 10let.. :D
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    WOJTYLA: NAVARA: taky jsem resil a po dotazeni a odrolovani k prezkam mi nikde neprekazi a nedrou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam