Až teď jsem se k tomu dostal to detajlněji prozkoumat.
LACHAUER: děkuju za referenci, koukám na to a někerý slušňácký se mi líběj, a jestli dávaj městskej provoz takhle dlouhodobě, pokud hodně chodíš tak to je gut.
Já chodim hodně, normální produkce už mi prostě nestačej, poslední dobou se mi boty rozpadnou do roka.. už několikery a nebyly to uplný šity. To mě fakt neba.
TABORACEK;
JOSEF_K: ó taktéž děkuji, tohle vypadá fakt zajímavě. To bude asi ten správnej směr pro mě..
Musim říct že se mi to fakt líbí moc! Že oni udělaj botu, terá vypadá naprosto civilně, někerý i oblekově, a ono to má iso jako ochranej prostředek, ocelovou vlož. A vubec všechny ty featury, antistaticka úprava pro práci v prostředí s jemnou elektronikou (nebo možá i výbušnym?), odolnost podrážky vůči benzínu, naftě a buhví čemu ještě, žáruvzdorná odolnost u někerejch až do 300°. Někerý maj membránu a já nevim co šecko ještě..
A přitom ten civilní/sportovní či společenskej vzhled, to jako WOW!
Fakt moc díky za tohle nakopnutí, neměl jsem tušení že to má někdo takhle vychytaný.. Určitě tu už v historii asi proběhly, ale já to nějak nepodchytil..
Jediná vada na kráse je že maj showroom v budějicích... :( zrovna boty si rád zkoušim fakt osobně... Nebo víte o nějakym prodejci v prahe? nenašel jsem zatim..
Možná vemu jedny camely teď páč maj v praze prodejnu a mě to fakt hoří, a ty engelberty buď až bude dřív nebo pozdějc cesta do budějic, nebo je prostě zkusim objednat. Snad se trefim a padnou...