• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    FROSTWOLF666: Cena? odkaz?
    BRABI
    BRABI --- ---
    česká outdoorová značka Crossroad - znáte? dá se?
    uvažuji o tašce od nich, tak jen jestli vydrží.
    jinak bych šel do Deuter či Mammut asi
    381007
    381007 --- ---
    Ahoj všichni, pořídili jsme na dílnu další vyšívačku a protože z ní máme radost, děláme akci: 50% sleva na všechny nášivky (patche) z nabídky eshopu https://www.janpavek.com/e-shop/strojni-vysivani . Slevový kód "chcislevu" zadávejte při objednávce do políčka "Kód slevového/dárkového kupónu " a následně stiskněte tlačítko tlačítko "vložit" jinak se sleva nezapočítá. Poštovné u patchů je padesátikoruna.

    Víc info: https://www.janpavek.com/aktuality/nova-masinka-akce-nasivky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ADAMIRA: budu objednavat ten Urban model pro denni noseni domov/prace bez te mole vazby - libi se mi vic. nebude mi chybet? :)
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    Tak mi dneska z Marsu dorazila molle taška na notebook. Veškerá podobnost je samozřejmě čistě náhodná :D
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    381007: na strankach jeste ta nabidka s lekarnou stale je ;) A jestli lekarnicku dostanu, tak budu o to stastnejsi :) Ted jen pockat az mi zaplatej faktury a hned ho objednam
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    STENNY: byl (je) to Blackhawk Instructor Gun Belt
    Uz ho mam fakt leeeeeta a vzdycky byl v pohode. Obcas sem ho pouzival i misto sedaku a nikdy zadny problem. Jen jsem asi pred dvema lety nechal vymenit suche zipy, protoze uz byly vytrhane. Priste holt radsi vymenim rovnou cely opasek.
    STENNY
    STENNY --- ---
    HANZ23: Nezobrazuje se mi obrázek, takže - co to bylo za opasek?
    381007
    381007 --- ---
    HANZ23: Měli jsme vypsanou letní akci, která už skončila (ke každé cobře opasková lékárna s vybavením jako dárek), nicméně pár kousků lékáren nám tu z té akce zbylo, takže pokud budeš chtít, přibalíme Ti ji do zásilky ;)
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    Tak jsem včera přišel o svůj oblíbený EDC opasek. Bylo mu už odhadem 8 let, takže celkem úctyhodný věk. Ale stejnak nepotesilo když mi při slanovani prasklo oko a ja si rozbil hubu. Naštěstí to byl jen mírný svah abych si osvezil praxi než vyrazím do hor.
    Aspoň mám teď oprávněnou potřebu si koupit cobra belt od mistra Pavka :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    REDSNAKE: V tom mém soupisu jsou, vyfiltruj moje příspěvky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jaký že to karabiny?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Já už mám druhou sadu, hodí se výborně na kde co :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    JOPS: Karabinky jsem také koupil a jsou doma, super kauf.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jenom pro pobaveni, vcera prisly karabiny. Tusim, ze je tu nekdo daval v tom silenym seznamu. Je jich tam asi 20 a ukazuju to tatikovi a on rika, boze, na co takovy picoviny. A ja mu rikam, hele a nechces nejaky ? Hmmm, dej mi jich par, se to muze hodit :) a tatik vypadal celkem spokojene :-D
    SPM
    SPM --- ---
    JOPS: no, ne že bych tam všechno z toho měl, ale z toho co se může hodit - základní nářadí (šroubováky, kleště, klíče), vyprošťovací kurta a štekly (lano je dělaný spíš na tahání, na případný vytáhnutí z příkopu velice často rupne), tejpa, vulkanizačka, plastové stahovací pásky, 12V kompresor, voda, olej, skládací lopatka, hasičák, startovací kabely.

    VACA: jo, to mi připomíná jednu vtipnou věc u mýho auta. V originální sadě nářadí, co byla k tomu, je nějakej větší trubkovej klíč, pravděpodobně právě na svíčky. Jenom mi ten smysl uniká, protože zrovna u tohohle auta je problém se k těm svíčkám dostat pro zkušenýho mechanika ve vybavený dílně, takže představa, že se k nim hrabe lempl jako já někde v noci na silnici je dost vtipná :-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Nechcete někdo třeba za litr tuhle bundu, vel. L?
    Nepromokavá funkční bunda Mil-Tec ECWCS černá | Armed army shop
    https://www.armed.cz/nepromokava-funkcni-bunda-mil-tec-ecwcs-cerna/d-70409/

    Mám ji asi dva roky, ale nikdy mi moc neseděla, nosil jsem ji minimálně (asi třikrát na lyžích, párkrát někde na vejletu). Není špinavá, potrhaná ani nic podobnýho, jednou praná, tepelná vložka asi víckrát. Vítr zastaví v pohodě, vodu asi podobně jako všechny tyhle pseudogoretexy, tzn. moc ne, ale s dobrou impregnací to jde. Jelikož jsem si pořídil Tilak Raptor, je nulová šance, že by mi tahle bunda ještě někdy k něčemu byla. Kdyžtak pošta.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: máš v tom prostě zmatek... povolit pásek, nebo volnější trenky by nepomohlo? vypadáš že máš skříplý koule...:-))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JOPS: mám tenhle a ta přezka je fajn
    Opasek HELIKON KHAKI | Helikon-Tex® | Military Range
    http://www.militarysklad.cz/opasek-helikon-khaki-pshknco13
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Jinak mě teda překvapuje, že se do mě za můj postoj k fejkům navážíš zrovna ty, kterej se na FB pozdvihuje za to, že někdo bez řádnýho zaplacení použil fotku z fotobanky, a kterej lajkuje věci jako Drex Design:



    Ale určitě jsem to celý jenom špatně pochopil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam