• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    EZOP: 5.11 messenger. Neznicitelna klasika
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EZOP: možná mám jenom zbytečnou obavu, třeba to skrz ten zip neproteče, musel bych ty švy vidět víc zblízka. Když se mrknu z dálky na svoje batohy a brašny, tak na některých ty švy/lemy zespoda taky vidět nejsou, i když tam jsou a jsou funkční :) A voděodolnost shora je celkem důležitá, nechceš aby ti tam třeba i při přebíhání v dešti za pár minut vnikla voda.
    EZOP
    EZOP --- ---
    PRAASHEK: To máš pravdu díky za postřeh, právě proto píšu sem.
    Styl se mi až na ty přední kapsičky libi. Nějaká větší vodeodolnost se hodí ale není podmínkou. Renomovaná firma výhodou. Na ceně mi až tolik nezáleží.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EZOP: myslíš, že těma zipama nenaprší dovnitř? Moc důvěry ty fotky ve mě nevzbuily v tomhle směru :) jakoby ani jedna strana nebyla podšitá lemem, který by protékání zabránil. Ale není to vidět moc detailně...
    EZOP
    EZOP --- ---
    Mě se tahle libi, ale trošku mě tam serou ty 4 kapsy v čele…. I ldyž třeba budou dobrý já nevím.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EZOP: můžeš poslat odkaz na tu tašku na amazonu?
    SWIST
    SWIST --- ---
    EZOP: jo, jasně.. Už vím co jsi myslel tím dvojitým zipem.. Toho jsem si předtím nevšiml.. Tak to bohužel neporadím.
    EZOP
    EZOP --- ---
    SWIST: TT jsou skvělý, kéž by dělali s tím dvojitým zipem
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Pardon špatně jsem to popsal. “Dvojitý zip do hlavního compartmentu” tak jako je na obrázku.
    SWIST
    SWIST --- ---
    EZOP: Na něco podobného jsem se nedávno ptal [SWIST @ E.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce] Byl mi doporučen TASMANIAN TIGER Document Bag Mk II a docela spokojenost. Když jedu práce - domov, tak notebook tahám v batohu, takže ji nevyužívám teď tak často. Ale jinak super, jen ta cena není 50€... :D
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj všem, potřebuji si koupit tašku přes rameno. Potrěbuju ji na laptop iPad nějaké dokumenty, pravítka kancelářské věci brýle kudlu svačinu a nějaké menší pití.
    Podmínka je vojenský styl a dvojitá kapsa k přístupu do hlavního compartmentu
    Přikládám screen z amazonu. Tohle je GES panská vojenská taktická nylonová taška. Není ani moc drahá cca 50€. Neznáte někdo nebo nemáte zkušenost s něčím podobným? Díky za případné tipy.

THRASHER
    THRASHER --- ---
    ahoj, shanim vyhrivane rukavice na obyc noseni, jde mi hlavne o material a velikost, tzn co nejskladnejsi s nejakou delsi vydrzi, (samozrejme :D)
    nemate nekdo nejakoiu zkusenost nebo tip?
    dik
    SPM
    SPM --- ---
    NOISEGATE: přijde mi, že částečně jo... Respektive všechny zipy už se nějak rozběhaly, jenom pořád ještě trochu zlobí ten jeden u kapsy s organizérem a ten batoh je v tom místě takovej víc zmáčklej, jak byl napasovanej do balíčku. Když jsem ho úplně napral věcma, tak to šlo dobře, tak ho asi zkusím naložit nějakýma kravinama a nechám to stát přes víkend a snad se to srovná :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Origoš DragonEgg mám a žádné zasekávání nepředváděl :o
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    SPM: myslim, ze YKK zipy by mely bezet jako po masle na prvni dobrou, nezasekava se to do lemovky co je u zipu?
    SPM
    SPM --- ---
    ABE: dík, zkusim zjistit, jestli tu takovou archaickou věc vlastně vůbec někde mám :-D
    ABE
    ABE --- ---
    SPM: Obycejna tuzka dvojka a poradne “pocarat” zuby zipu.
    SPM
    SPM --- ---
    Jsem si na starý kolena pořídil zase batoh... jsem měl nějaký sportovní ambice (čti dojít pěšky dál než k autu na parkovišti) a nějak mi to záda s messengerem už nedávaly. Nicméně, vyhrál to Direct Action Dragon Egg. Dneska dorazil, je moc krásnej, všechno super, ale bojuju se zipama. Nechodí zrovna úplně hladce a u toho na kapse s organizeráma se s ním občas i dost peru v tom zlomu. Tákže: ochodí se to, dá se tomu nějak pomoct nebo mám defektní kus? :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam