• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYBNERKADOGTREKKING aneb když nemůžů,dotáhne mne pes ,.-)
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    BEATRIXX: něco ti řeknou tady, hodně na canicross.cz. pokud vím, ve hvězdě toho běhá víc ...
    BEATRIXX
    BEATRIXX --- ---
    Jde o to, že neznám nikoho ve svém okolí, kdo běhá s pesanem, tudíž nemám šanci se poptat osobně. Zvažuji společný trénink ve Hvězdě, ale trochu se bojím, aby se na mě nekoukalo, jak na trotla protože můj pesan je kříženec (německý ovčák x bulterier) a že já jsem prostě... Kus ženský, řekněme :D. Badymu jsou dva roky, je výborně socializační, poslouchá, miluje hru, ale nikdy jsme nic podobného nezkoušeli. Myslíte, že je to dobrý způsob, jak začít s pejsem trénovat? Aj sebe teda... Bo jsem lenoch líná a Bady by mě konečně mohl dokopat k tomu něco dělat. :-)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BEATRIXX: podle mě můžeš.
    BEATRIXX
    BEATRIXX --- ---
    Čau čau :-) myslíte, že je toto vhodná diskuse, kde bych se mohla zeptat na pár věcí ohledně canicrossu? Seznámila jsem se s tím nově a zalíbilo se. :-)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    a už jsme zapsaní i na ty Šlapanice :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    PETRA_CHATEAU: http://slapanicky-vlk.dogtrekking.info/ je to prý jeden z nejsnazších dogtreků u nás
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LAETATIO: co to je za akci? pošli link
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    a na Šlapky se někdo chystáte? Tam zatím hodně váhám, tak by mě třeba přetáhlo, že vás někoho potkám :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LAETATIO: bohužel nejedem
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Uvidíme se s někým příští týden na Toulovci?
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    kdo půjde?
    KYNOLOGICKÝ KLUB LYSÁ NAD LABEM
    http://www.zkolysa.cz/
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    PETRA_CHATEAU: tak sme přežily! sem na lolinku náležitě pyšná, jelikož měla nejkratší nožičky ze všech. většina závodníků byli běžci s velkými tahavými psy (husky a jiný saňaři) a i přes to sme nebyly poslední. šla sem s dvouma kamarádkama, taky s prackama, a společně sme obsadily 12.-14. místo z 20 závodníků v naší kategorii, což považuju za úspěch. s holkama sme měly 3 cíle- neztratit se, dojít a nebýt poslední, takže splněno.
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Dneska mi pes zcela jasne naznacil, co si o dnesnim 25 km vybehu mysli.. ale byl to spis bojkot meho foceni, nema rad, kdyz se moc crcame :-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    PETRA_CHATEAU: amicek je takovy vcelku submisivni pejsek, takze rozhodne moc netaha, ale tehdy byl uplne nadseny a dal.do.toho vsechno:), jinak za gratulaci dekuju:)))
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MIKEYLA: jee gratuluju. no jo amir to má v krvi
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    loni jsem si oba pejsky zapřáhla v zimě na chalupě jen do sedáku a vyšlápli semnou sjezdovku jak prd, jsme na půl běželi:)), to by jste měli vidět, jak se v Amirkovi (kříženec huskyho) probudila tahací vášeň a Miunka jako kříženec ESP šla tak trošku v závěsu Amirka:))
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    PETRA_CHATEAU: tenhle ten, dostala jsem na něj tip od profi canicrossařů (Ciprových), organizují běhací tréninky se psy pro amatéry a začátečníky:), absolvovala jsem s nimi bohužel jen jeden běh (4 km ve Hvězdě s Miunkou, která dostala pochvalu za závěrečný tah na branku:))), jsme doběhly druhý:)) a bylo to boží:). Bohužel jsem tréninky musela ukončit hned na samém počátku, neb jsem zjistila, že čekáme prcka:)) a já si říkala, proč mi po tom běhu bylo tak šoufl:D, chudák, dostal hroznou čočku, neb jsem běhala jako o život..., probudily se ve mě moje běhací vzpomínky v dob mládí:)), kdy jsem ještě běhala pravidelně a řekla bych v celku dobře:)). Ale miminko je radost, tak hold běhy půjdou stranou. Kšíry chci pořídit na tahání pro partnerovo rodiče (jsou vášniví běžkaři, tak to chtějí s pejskama zkusit, případně časem na tahání sáněk s mimčem (pod mým jištěním a dohledem samozřejmě) a když už mají tahat, chci aby tahali zdravě a aby se jim tahalo dobře:))

Postroj Free Motion - Postroje nylonové
    http://www.obojky.cz/postroje-nylonove-postroje-pro-psy/postroj-free-motion/
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    PETRA_CHATEAU: aha:) pardon, jsem slepa..
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    PETRA_CHATEAU: můžu se zeptat na nějakej odkaz na ten dogtrekk? Marně nějakej hledáme..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam