• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON:
    jde mi prioritne o tenhle drzak no.. presne tuhle mam, prave vim ze kazda ma ty zebra jinak..
    takze ty na helmu vubec kameru nedavas? myslim na tuhle ne na dh

MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Myslis tohle?

Mam, nepouzivam. Funguje docela dobre, kdyz mas na helme diry ve spravnem miste a dobre utahnes ty popruhy. Funguje skoro jak nalepit. Horsi ale je, ze treba lehky XC helmy s goprem dosti ztezknou, aby pak drzela helma stale pevne na hlave...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    pouziva tady nekdo drzak na klasickou žebrovou cyklistickou helmu?
    jak to na tom drží?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: no to vypadalo ze budes porizovat ty contoury.. tak gopro asi nezklame
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: no budu porizovat GoPro, ty za hovno rozhodne nestoji :) Ty Contour me nicim nenadchly
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: z prahy ale podej pak info jestli stoji tak zahovno jako na videich na youtube :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: měl bych v nejbližší době kupovat na krám tři kousky, jestli jsi z Ostravy, klidně pak předvedu, ukážu, sám se už těším až si s nima zablbnu :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: jo souhlasim, ty videa mluvi za vse, bez stabilizace to stoji za prd, zajimalo by me jestli to tady nekdo ma..
    contour maji akorat aerodynamictejsi tvar a to je zrejme na ukor kvality..
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Co jsem zatím viděl natáčené videa na obě kamery, tak GoPro má kvalitnější podání záznamu a připadá mi že i mnohem lepší stabilizaci při otřesech. Více příslušenství i třetích stran a 120fps, které zlomí snad každého, kdo nad tím přemýšlí :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    nekdo majitelem nebo nejaky poznatky ohledne kamer Contour?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Dnes dopoledne jsem dodělal po usilovných 48hodinách web GoHero.cz, na kterém si můžete zakoupit jak kamery GoPro HD tak i příslušenství k nim. Pokud se někde něco nezobrazuje správně, dejte tomu pár dnů, ještě odlaďuji :) Jinak NYXáci mají 5% slevu jako v každém mém obchodě, do pzn, stačí napsat NYX http://gohero.cz/
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Nemate teda nekdo zkusenost s tema neoriginalnima baterkama? Ma poneti, ze se mi totiz vysira baterka, tak jestli se to vyplati nebo ne...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    MILTRON: tenhle díl mam doma možná i dvakrát. většinou ale praská spíš ta tenká osička než tahle klipsna. počta
    GINTA
    GINTA --- ---
    mě se to povedlo slepit sekunďákem :)) a drží jak cip... zatím :))
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    RONDALUS: jj to bude asi lepší.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MHUNDAK: na ebay sem to nasel v prepoctu i dopravou za 500Kc.. tak to na to nejspis seru a koupim celou tu sadu za 750Kc
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech nahradnich dilu... nezbyl nekomu po vymene praskleho obalu na GoPro tento kus zavírání? - prasklo mi... nabizim odmenu. (nechce se mi kvuli tomu menit cely kryt ua 1200)
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Zkusil bych ebay.com
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    HEAVYN: no a sada kera ho obsahuje stoji 750Kc a samostatne se neprodava... :/
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    RONDALUS: me se to taky ulomilo, to jsem myslel ze to vydrzi vic, ja s tim drzackem prakticky nestihl nic udelat a uz je zlomenej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam