• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    resim jestli tu magicam nebo gopro
    u magicam me trosku vadi ten zuzenej zornej uhel o 10% to je celkem zasadni parametr pro tenhle typ kamer.
    Pak co jsem vysledoval tak tam magicam pri pohybu dela neco jako duchy - na obraz se strasne spatne kouka.
    Ale mozna ze se me to jenom zda.. Bohuzel jsem nenarazil na zadny solidni recenze takze jsem se chtel zeptat - jestli nekde nevite na netu nejake solidni porovnani...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, pls, co byste doporučili za vybavení ke GoPru? Takový, bez kterých se těžko obejdu? Sama ještě nevím, jak ho přesně využiji, takže nevím.. Díky.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    BATY: pokud se nemýlim tak je 960 a 1080px varianta. ale možná kecám
    BATY
    BATY --- ---
    DXTR: jojo, tak jsem to myslel, kamerka je vzdy stejna...
    DXTR
    DXTR --- ---
    BATY: Ano. Ma ruzne edice (outdoor, motorsport, surf), ale lisi se jen prislusenstvim.
    BATY
    BATY --- ---
    Cus, GoPro Hero2 ma jen jeden model, ze? Neni rozdelena na black, silver a white...
    BATY
    BATY --- ---
    BUFO_VIRIDIS: Tak co sis nakonec vybral pod ten stromecek? :)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Jinak jsme a webu dokoncili provizorni seznam prodejcu, kteri by meli mit kameru zitra skladem. Dalsi budou pribyvat, zrejme zitra nejake prvni vlastovky i v Praze, aby jste meli moznost videt kameru "na zivo".
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    S mluvenym slovem bohuzel nic nemame a ani se mi na youtube nepovedlo najit.
    Bila barva http://www.youtube.com/watch?v=0CVHYxipt4c
    Zbytek PM
    TOM
    TOM --- ---
    SUPERWEB: škoda, gopro se mi rozbila, a teď mě tlačí čas - do pátku si musím něco koupit :)

nemáte nějaké video s mluveným slovem? gopro nepříjemně "drnčí"

ještě by mě zajímalo, jak si automaticky poradí na ostrém slunci s bílou barvou, například sněhem, ale lyžovací videa vypadají dobře

SUPERWEB: nemáš odkazy na ta neoficiální srovnání?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TOM: V tuto chvili o nicem takovem nevim..samozrejme ze reakce asi prijde, ale urcite ne v nejblizsich mesicich. Tento model s G Sensorem je v podstate uplna novinka a pravdepodobne jsme prvni, kdo ho ma.

Jinak na facebooku probiha soutez o kameru.. viz www.magicam.cz/facebook/
    TOM
    TOM --- ---
    SUPERWEB: nemáš nějaké informace ze zákulisí, že by se u magicam připravovala verze 1080p 60fps jako hero3black? .)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    1080p 30FPS, 1080i nebo 720p 60FPS. Jako Black to neni, ale s cenou jses taky uplne jinde :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SUPERWEB: Jaký je tedy to rozlišení ty Magiky? Je to 1080p nebo 1080i?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Vy ste hrozný lamači... už sem byl tak připravenej na GoPRO 3 Black, a teď mě zase láká ta MagicCam.... uhááá.... :D
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    GoPro ma az 2,5h zaznamu a baterie stoji 1000 Kc(Magicam baterie 490 Kc). V realu je to ale mnohem, mnohem mene, coz Vam potvrdí kazdy kdo GoPro ma, zejmena kdyz tam ten displej (2500 Kc) nacvakne, to je pak spotreba baterky.. Ta funkce G-sensor je jen kdyz ji potrebujes, muzes ji samozrejme vypnout, stejne tak vypnout zaznam co se zacne tocit. Kazdopadne ta volba tam je, takze v kombinaci s nekonecnou smyckou muzes pouzit kameru na spoustu veci, kde treba GP nemuzes.
    Jinak MagiCam da na interni baterii s displejem priblizne 2 hodiny, s externi baterii pak priblizne 4 hodiny. Nutno podotknout ze diky laseru jsou situace, kde u gopro displej pouzit musis a u MagiCam ne, coz vydrz opet prodlouzi. Take je nutne dodat, ze s MagiCam dostanes externi baterii v cene, zatimco u GoPro si za ni 2000 priplatis..
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SUPERWEB: ?? Vydrz baterie, dokud neuvedes kolik vydrzi magi v kuse na jednu baterii, je vubec zbytecne tady cokoliv zminovat a uz vubec ne ze je lepsi. GoPro samosebou ma volbu automatickeho vypnuti po libvolne dobe. A rad bych pripomenul, ze ne vzdy kdy se pohybujes, musis chtit natacet... aby to pak naopak nevedlo k tomu, ze s baterii natocics jen vic zbytecnych zaberu!:) Schvalne, GoPro vydrzi neco malo pres 2,5h zaznamu. Kolik tohle?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    SKAUTIK: Veskere zabery v nasich promotion videich jsou porizene MagiCam, vcetne statickych.
    Nejake bezne postprodukcni upravy tam samozrejme probehly. Jinak to ani nejde, pokud ma video vypadat nejak profesionalne. Stejne tak jako u promo videi jinych znacek. To nic nemeni na tom, ze videa plni svuj ucel - tedy ukazat, ceho se da s kamerou dosahnout..
    GOZER1: Vyrobce neni z CR, kamera pochazi ze stejne zeme jako GoPro a vetsina elektroniky obecne :) Zaloby se urcite nebojime. Vsechny sportovni kamery jsou v podstate "jako GoPro". Je to evoluce vyrobku - dotykove telefony jsou dnes vlastne taky vsechny "jako iPhone". AEE vyrabi kamery jiz 20 let, neni to zadna "rychlokvaska", co se vynorila a zacala neco kopirovat. Kamera se jiz prodava napriklad v Belgii, Holandsku a zadny pravni spor se zatim nevynoril.
    Krome toho, kamera prinasi oproti zminene GoPro radu zlepseni. Podle kameramanu, kteri tocili nase promo materialy se s ni v mnohem pracuje daleko lepe. Napr. co se tyce vydrze baterie, diky automatickemu vypinani pri necinnosti v podstate rano zacnes tocit a vecer v baterce jeste nejaka stava zbyva :)
    G-senzor je hlavne pro funkci "blackboxu" do auta, nicmene uplatneni najde vsude, kde chces zacit tocit potom, co se zacnes hybat. Zkratka pri otresech/pohybu kamery spusti nahravani.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SUPERWEB: Chci se zeptat, jestli je vyrobce z CR a jestli se neboji zaloby od GoPro, kdyz je to takrka identicka kopie hero 2. Taky by me zajimalo k cemu je kamere g-senzor?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SUPERWEB: da se defaultne tak ze za odkaz hodis hd=1

Nevpada to vubec zle mam dva dotazy ? Ty staticky zabery ve tme jsou taky z magic cam ?
    A druhy asi v podstate neni dotaz ale postprodukce tam nejaka probehla, ze ? Kontrast, jas , barvy...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam