• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    SYPFX: Gopro 2 i magicam maji max uhel zaberu 170 stupnu, u gopro 3 jsem toto cislo v rychlosti nenasel, ani na webu dovozce.
    Muzes mi zkusit popsat v ktere casti ktereho videa mas pocit, ze to dela "duchy"? Tohle je prvni stiznost tohoto typu co mame. Jinak naprosta vetsina zpetnych reakci od nasich zakazniku po nakupu je hodne pozitivnich. Na recenzich se pracuje, mame 2 "pujcovaci kusy" a autorum nejakou dobu trva nez si s kamerou pohrajou a zpracuji sve vyjadreni :) Snazime se to popohanet, protoze to chybi hodne lidem, nejake objektivni srovnani.
    Jinak koncem minuleho tydne si testovaci kousek objednala jedna z velkych celostatnich TV..sam jsem zvedavy jaky si na magicam udelaji nazor :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    resim jestli tu magicam nebo gopro
    u magicam me trosku vadi ten zuzenej zornej uhel o 10% to je celkem zasadni parametr pro tenhle typ kamer.
    Pak co jsem vysledoval tak tam magicam pri pohybu dela neco jako duchy - na obraz se strasne spatne kouka.
    Ale mozna ze se me to jenom zda.. Bohuzel jsem nenarazil na zadny solidni recenze takze jsem se chtel zeptat - jestli nekde nevite na netu nejake solidni porovnani...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, pls, co byste doporučili za vybavení ke GoPru? Takový, bez kterých se těžko obejdu? Sama ještě nevím, jak ho přesně využiji, takže nevím.. Díky.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    BATY: pokud se nemýlim tak je 960 a 1080px varianta. ale možná kecám
    BATY
    BATY --- ---
    DXTR: jojo, tak jsem to myslel, kamerka je vzdy stejna...
    DXTR
    DXTR --- ---
    BATY: Ano. Ma ruzne edice (outdoor, motorsport, surf), ale lisi se jen prislusenstvim.
    BATY
    BATY --- ---
    Cus, GoPro Hero2 ma jen jeden model, ze? Neni rozdelena na black, silver a white...
    BATY
    BATY --- ---
    BUFO_VIRIDIS: Tak co sis nakonec vybral pod ten stromecek? :)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Jinak jsme a webu dokoncili provizorni seznam prodejcu, kteri by meli mit kameru zitra skladem. Dalsi budou pribyvat, zrejme zitra nejake prvni vlastovky i v Praze, aby jste meli moznost videt kameru "na zivo".
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    S mluvenym slovem bohuzel nic nemame a ani se mi na youtube nepovedlo najit.
    Bila barva http://www.youtube.com/watch?v=0CVHYxipt4c
    Zbytek PM
    TOM
    TOM --- ---
    SUPERWEB: škoda, gopro se mi rozbila, a teď mě tlačí čas - do pátku si musím něco koupit :)

nemáte nějaké video s mluveným slovem? gopro nepříjemně "drnčí"

ještě by mě zajímalo, jak si automaticky poradí na ostrém slunci s bílou barvou, například sněhem, ale lyžovací videa vypadají dobře

SUPERWEB: nemáš odkazy na ta neoficiální srovnání?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TOM: V tuto chvili o nicem takovem nevim..samozrejme ze reakce asi prijde, ale urcite ne v nejblizsich mesicich. Tento model s G Sensorem je v podstate uplna novinka a pravdepodobne jsme prvni, kdo ho ma.

Jinak na facebooku probiha soutez o kameru.. viz www.magicam.cz/facebook/
    TOM
    TOM --- ---
    SUPERWEB: nemáš nějaké informace ze zákulisí, že by se u magicam připravovala verze 1080p 60fps jako hero3black? .)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    1080p 30FPS, 1080i nebo 720p 60FPS. Jako Black to neni, ale s cenou jses taky uplne jinde :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SUPERWEB: Jaký je tedy to rozlišení ty Magiky? Je to 1080p nebo 1080i?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Vy ste hrozný lamači... už sem byl tak připravenej na GoPRO 3 Black, a teď mě zase láká ta MagicCam.... uhááá.... :D
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    GoPro ma az 2,5h zaznamu a baterie stoji 1000 Kc(Magicam baterie 490 Kc). V realu je to ale mnohem, mnohem mene, coz Vam potvrdí kazdy kdo GoPro ma, zejmena kdyz tam ten displej (2500 Kc) nacvakne, to je pak spotreba baterky.. Ta funkce G-sensor je jen kdyz ji potrebujes, muzes ji samozrejme vypnout, stejne tak vypnout zaznam co se zacne tocit. Kazdopadne ta volba tam je, takze v kombinaci s nekonecnou smyckou muzes pouzit kameru na spoustu veci, kde treba GP nemuzes.
    Jinak MagiCam da na interni baterii s displejem priblizne 2 hodiny, s externi baterii pak priblizne 4 hodiny. Nutno podotknout ze diky laseru jsou situace, kde u gopro displej pouzit musis a u MagiCam ne, coz vydrz opet prodlouzi. Take je nutne dodat, ze s MagiCam dostanes externi baterii v cene, zatimco u GoPro si za ni 2000 priplatis..
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SUPERWEB: ?? Vydrz baterie, dokud neuvedes kolik vydrzi magi v kuse na jednu baterii, je vubec zbytecne tady cokoliv zminovat a uz vubec ne ze je lepsi. GoPro samosebou ma volbu automatickeho vypnuti po libvolne dobe. A rad bych pripomenul, ze ne vzdy kdy se pohybujes, musis chtit natacet... aby to pak naopak nevedlo k tomu, ze s baterii natocics jen vic zbytecnych zaberu!:) Schvalne, GoPro vydrzi neco malo pres 2,5h zaznamu. Kolik tohle?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    SKAUTIK: Veskere zabery v nasich promotion videich jsou porizene MagiCam, vcetne statickych.
    Nejake bezne postprodukcni upravy tam samozrejme probehly. Jinak to ani nejde, pokud ma video vypadat nejak profesionalne. Stejne tak jako u promo videi jinych znacek. To nic nemeni na tom, ze videa plni svuj ucel - tedy ukazat, ceho se da s kamerou dosahnout..
    GOZER1: Vyrobce neni z CR, kamera pochazi ze stejne zeme jako GoPro a vetsina elektroniky obecne :) Zaloby se urcite nebojime. Vsechny sportovni kamery jsou v podstate "jako GoPro". Je to evoluce vyrobku - dotykove telefony jsou dnes vlastne taky vsechny "jako iPhone". AEE vyrabi kamery jiz 20 let, neni to zadna "rychlokvaska", co se vynorila a zacala neco kopirovat. Kamera se jiz prodava napriklad v Belgii, Holandsku a zadny pravni spor se zatim nevynoril.
    Krome toho, kamera prinasi oproti zminene GoPro radu zlepseni. Podle kameramanu, kteri tocili nase promo materialy se s ni v mnohem pracuje daleko lepe. Napr. co se tyce vydrze baterie, diky automatickemu vypinani pri necinnosti v podstate rano zacnes tocit a vecer v baterce jeste nejaka stava zbyva :)
    G-senzor je hlavne pro funkci "blackboxu" do auta, nicmene uplatneni najde vsude, kde chces zacit tocit potom, co se zacnes hybat. Zkratka pri otresech/pohybu kamery spusti nahravani.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SUPERWEB: Chci se zeptat, jestli je vyrobce z CR a jestli se neboji zaloby od GoPro, kdyz je to takrka identicka kopie hero 2. Taky by me zajimalo k cemu je kamere g-senzor?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SUPERWEB: da se defaultne tak ze za odkaz hodis hd=1

Nevpada to vubec zle mam dva dotazy ? Ty staticky zabery ve tme jsou taky z magic cam ?
    A druhy asi v podstate neni dotaz ale postprodukce tam nejaka probehla, ze ? Kontrast, jas , barvy...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam