• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUPERWEB:

SYPFX:

diky moc panove, na tmu jako takovou prdim :) ale nektere levnejsi kamery s tim mely docela problem (telocvicna).

Jestli jsem pochopil dobre, tak z kamery leze format MP4 ?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Jako nocni kamera, treba cerna skrinka do auta, je pochopitelne lepsi zarizeni na to primo urcene. Ma vetsinou CMOS senzor, pri stejne velikosti snimaciho cipu mensi rozliseni, ale zase lepsi citlivost. Plati v podstate zasada cim mensi snimac a cim vetsi rozliseni, tim horsi citlivost. Proto moc nechapu honbu gopro za rozlisenim..4K v takhle male kamere povazuju za nesmysl.
    Jak psal uz SYPFX, v telocvicne s umelym osvetlenim je to jeste v pohode. Treba pro nejaky jeskynare uz to muze byt podle me na hrane.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    JOPS: obecne tyhle kamery nejsou v noci nic moc.
    V telocvicne s osvetlenim je to uplne v pohode uz i s GOPRO1.
    P
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Vánoční NYX akce: Při nákupu na našem eshopu www.magicam.cz/eshop/ zadejte slevový kód NYX pro 10% slevu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Mate nekdo tady zkusenosti s GOPRO HERO 3 ? :))) Chci brachovi k Vanocum koupit tuhle kameru (Silver edition) a zajimaly by me zkusenosti a nazory. On jezdi hodne na skejtu, takze si myslim, ze by to nebyla spatna volba.

Ale chtel jsem se zeptat, zda to je pouzitelne i uvnitr budov. Jezdime hodne po turnajich volejbal/nohejbal a nevim, jak se ta kamera chova pri "horsim osvetleni" v telocvicnach.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    má někdo zkušenosti s přídavným světlem ke gopro?
    Přemýšlel jsem o něčem podobným
    All sizes | GoPro HD HERO2 with LED Lights #gopro | Flickr - Photo Sharing!
    http://www.flickr.com/photos/snksn/6464705775/sizes/z/in/photostream/
    ale nevím jakou velikost volit aby se dalo natáčet i něco venku a zároveň zachováná určitá jednoduchá manipulace
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: GO3 Silver nemá cenu kupovat, kvalitou obrazu je to to samý jako HD2, jak říká APOKAKODEX .. Ale ta GO3 Black za 8 by už asi stála za hřích :)
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    SYPFX: ted koumám, přávě ceny hd2 a čumím celkem ten rozdíl je nějakých 1300 když si to vemeš přes isic, tak to určitě hero 3 :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    jj kvalita stejna jenom u ta hero3 je mensi a ma plochou cocku krytu a to dela lepsi obraz pod vodu.
    Takze pokud je to za stejny penis tak bych sel spis do trojky ne?
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    SYPFX: no co jsem videl recenze tak silver a HD2 vyjde zhruba na stejno ne? (nemyslím vybavení)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: me se ozval typek co sezene black 3 za 8tis.
    Jinak v gohd.cz koupis go3 silver za 8tis (se slevou isic 10%)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: jenže hero 3 stojí 12 tis. hero 2 seženeš novou za 5,5 tis. to je sakra rozdíl :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: ted uz nema ceny kupovat hero2 kdyz se prodava hero3.
    Drift udelal take nejakou verzi Ghost.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Norsko je přesně důvod, proč si koupím HD2 místo novýho driftu .. jinak by byl jasnej :) Umístění taky řeším, protože HOnza měl vloni docela nepříjemnou storku, kdy se mu zamotaly lajny do HD2 na helmě a málem ho to uškrtilo ..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: me hrozne vyhovovalo uchycenu DRIFTu. Koukal jsem po tom novem mensim modelu ktery je za celkem dobrej peniz. Ale kdyz jsem porovnaval DRIFT Stealth HD s Hero2 tak Hero2 zvitezila. Co jsme nataceli na tyhle 2 kamery v Norsku tak na hero byl mnohem lepe videt snih.
    On je snih a snih, kdyz je to hodne cistej bilej nerozjezdenej a jeste je to prepaleny od slunce tak kamera je v koncich..
    u ty gopro me vadi to umisteni uprostred helmy a ten hranatej rozmer protoze se to ani poradne nevejde do kapsy..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Taky jsem na tu SD2+ už koukal, ale přijde mi, že má strašlivě přehoněný barvy a trpchu přepálenou bílou (dá se nastavit?) a to by pro nás na SNK byl docela problém .. Hero2 tu bílou zvládá bravurně ..
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    SYPFX: Tak kvalita zaberu se da celkem posoudit i online..sice s limitem kvality online videa, ale porad lip nez kvalita zpracovani, ovladani atd..proto se snazime o dostupnost v kamenem svete :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SUPERWEB: verim ze ti to vyjde.
    Ja mam jen obavu abych nedopadl stejne ja jako s nakupem autoradia. Koupil jsem neznamou znacku ktera umela vsechno dotykovy display, navigace, prehravani vseho, vstupy na vsechno mozny ale melo to zasadni problem - zesilovac. Nedokaze to poradne vybudit reproduktory.
    To stejne mam obavy aby tahle kamera ktera ma laser, remote, lcd, vodotesnost do 100m atd.. tak aby nezapomeli na nejdulezitejsi vec - poridit hezkej zaber.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    SYPFX: pouzitelny srovnani s dvojkou
    Test a porovnani Aee Magicam SD21 vs GoPro Hd HERO 2 recenze a srovnani - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=VkJP3TCbW-g

s trojkou a dvojkou posilam pres pm.
    Tak gopro si lidi kupuji treba proto, ze uz je na cz trhu dele. Je to nepochybne znacka. Ale AEE dela kamery 20 let, neni to zadnej novacek..jen se dosud soustredili na jine trhy a treba v Cine(coz neni nezajimavy trh a zdejsi zakaznici si take na kvalite potrpi) je v malych kamerach jednickou na trhu uz dele.
    Nevim co vic komentovat, uz mame radu kamennych prodejcu, nekde se stavte a osahejte si to osobne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam