• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SUPERWEB: myslenka nejakyho padlovani x tisic kilometru je super, ale to video samo o sobe nic zajimavyho.
    Nicmene po chvilce jsem si vsiml oranzovyho billboardu a asi tusim odkud vitr vane :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SUPERWEB: Hmm nevim nevim. Prvni den video o nicem. Vypada to celkem amatersky :-(
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Celkem zajimavy travel projekt..docela se tesim co bude posilat za videa z cesty :)
    180 Day Trip - 1.den - Petr Major a jeho kajaková výprava Praha - Norsko - Praha - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tuH-H7-SY-8
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PEETIK: ze to vydrzi vic to jsou takovy ty prodejni figle, ktery se dobre ctou vid :)
    ja mam zkusenosti s neoriginalnima baterkama jen pozitivni, na gopro 2 vydrzi stejne, na zrcadlovku taky.
    Pak je jeste otazka v te "trvanlivosti" jak dlouho to takhle vydrzi. nicmene ta cena origo baterek je velka takze se vyplati koupit radeji vic neorigo baterek nez jednu original..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jaké máte zkušenosti s baterií z dx.com? Já a kolega sme si je pořídili a teda žádná sláva, jak někdo inzeroval, že to vydrří dýl,k dyž to má 1300mAh, ale vydrží to stejně jako to originální. Tak se chci zeptat, zda se se třeba nějak časem rozjede? Protože sem si jednou koupil neoriginální baterii k foťáku a ze začátku nic moc nevydržela, ale najednou je to držák co vyydrží i skoro tisíc fotek najednou. Tak třeba se to taky rozjede. Doufám :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    LAMIA: osobne bych to vyresil nasledovne. na sebe bych si dal obyc klopovej mikrofon, ten bych zapich do goprocka. a rek bych kamosovi s obyc smerovym mikrofonem za 300-500, kterej bych pridelal na obyc monopod za 300 nebo jakoukoliv tycku a pripojil ho na obyc chytrej telefon. nebo jiny podobny zarizeni ktery umi zaznamenat zvuk. zvuk bych pak smichal postrpodukcne v premiere treba.
    vyseldek: krasnej zvuk jak tebe, tak lidi se kterejma budes delat rozhovor
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    TURBO: tak dík. Jsme tušila.
    Točím situační doku, kde hrají roli moje ruce atd. Takže Roland v ruce se mi tam pořád motá. Blbý je, že nejde jen o můj hlas, ale i o ty s kým se potkávám, takže to musím nějak vychytat aby zvuk byl na mě, ale chytal nás všechny.
    Vidím to asi tak, že krom příslušenství k gopru budu muset vymyslet nějaký držák na tělo pro to nahrávadlo.
    Včera jsem objednala toto: http://dx.com/p/tmc-hr47-front-chest-elastic-belt-shoulder-strap-for-gopro-hero-3-hd-aee-sd20-sd21-black-201228 tak to asi nějak propojím.
    TURBO
    TURBO --- ---
    LAMIA: ono je asi jedno, jestli je mikrofon externí nebo interní, vždycky bude háklivej na "otřesy, šmrdlání oblečení atd.", můžeš to omezit tím "winschutzem" (nevim, jestli tomu zvukaři řikaj ještě jinak, prostě ta chlupatá "čepice" na mikrofon). Každopádně nevim jak u Hero3, ale u Hero2 je ten interní mikrofon natolik otřesnej, že ho trumfne i pitomej klopovej mikrofon za 120,-Kč :) (vyzkoušeno)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Ahj, prosím máte někdo zkušenost s externím mikrofonem? (Mám black 3)
    Točim delší dokumentární věc kdy chodím s goprem připnutým na hrudníku do různých kontaktních situací a nosím externí zvuk. Je to strašně nepraktický zapínat, hlídat to atd.
    Pokud jste zkoušeli: potřebuju vědět jak to reaguje na otřesy, šmrdlání oblečení atd. Díky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    APOKAKODEX: 1:01 - bullet time, myslim ze sem tam nic z tech kamer nevidel
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PEETIK: Co vim, tak marze na GP je 15%, takze nic extra necekej
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    RESCAPE: myslíš 1:41?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dostal sem tajné echo, že v práci asi začneme prodávat Gopro, tak bych sand mohl mít zaměstanenckou slevu :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    APOKAKODEX: :D
    btw cekal jsem nejaky zabery z te palety gopro v interieru :)
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    EPIC
    GoPro: Ken Block in Russia - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EPr32OYuEmo
    TURBO
    TURBO --- ---
    TURBO: ad kompatibilita AEE (MagiCam) příslušenství vs GoPro - mělo by být, na jednom CZ eshopu jsem našel doslovný info "Zboží je kompatibilní s kamerami AEE MagiCam a GoPro.".

Ale nebude mi vadit, když se někdo podělí o zkušenosti, ideálně vlastní :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SUPERWEB: díky za tip, už na to koukám, na fotce se zdá, že ten úchyt je kompatibilní s držákama od GoPro, máš to vyzkoušený nebo víš o někom kdo ho má s GoPro a drží mu to jak přibitý? Hledat kamerku někde po lese by s emi moc nechtělo :) Cena je fajn, 30€, ne už tak u CZ distributora (s velkym haló sleva z 1290,- na 990,- wut?).
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TURBO: AEE chest mount je kompatibilni a minimalne stejne solidni vyrobek :)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    WILLIEM: gopro 3 vysila svoji vlastni wifi, takze si moc nedokazu predstavit jak se pripojit telefonem na dve wifiny najednou...
    TURBO
    TURBO --- ---
    Jinak marně shánim chestmount pro GoPro, nikde nejsou a výrobce už prej pár měsíců slibuje, ale zatim nic. Kdyby měl někdo spolehlivej tip budu za něj rád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam