• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jediny co, tak treba nejaky vic akcni zabery by to chtelo, uhly, umisteni a tak..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAILER: je to pekny nahodou ;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    RESCAPE: nastříhal jsem to normálně na počítači a pak si to poslal mailem do mobilu :-D
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NAILER: a to so hodis zdrojovy video do telefonu a pak to strihas v instagramu nebo jak to funguje jen pro info?
    NAILER
    NAILER --- ---
    DRAGON: tak třeba jestli ty pohyby nejsou moc rychlý, jestli to je dobrej nápad a tak...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    presne jaks psal, člověk nevymejšlí blbosti a má to relativně rychle hotový :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAILER: ty vole, dyt z toho nejde nic poznat, jen to ze je to pinchnuty na ctverec a jedes si posuny v tom sirokouhlym zdrojovym video, co na tom radit, vypada to pekne ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: ne, mam dve :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    NAILER: ehm, tím jsem chtěl poprosti místní borce, aby poradili, co příště líp (myslím s kamerou a zpracováním, ne ježděním, haha)
    WERT
    WERT --- ---
    MERTLAS: jeste lepsi :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    WERT: isaw!
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: kupujes magicam? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kdyby nekdo chtel GoPRO HD Hero 3 Black Edition za 8500, tak do posty. Stav jako novej.
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak jsem zkusil sestříhat dnešní porci záběro z gopro. ten instagramovej 15 vteřinovej formát mě docela baví, člověk nevymejšlí blbosti a má to relativně rychle hotový :-)

    Instagram
    http://instagram.com/p/ft8UJxghUc/
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Nechci tu pusobit zase nejaky PR, ale k tomu timelapsu..novy fw pro sd21 ma funkci videotimelapse, coz vse vyrazne zjednodussi. Proste se to zapne a vypadne hotovy timelapse video :) Byli jsme ted s kolegou pracovne v hongkongu a docela jsme si s tim vyhrali kolem mrakodrapu..akorat bylo furt hrozne smogu. Neco dam doromady co nejdrive, nerad zverejnuju polotovary :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MILTRON: něco bych Ti k tomu napsal, ale svoji OT samomluvu, jakkoli nepochopenou ;) jsem už přeci ukončil. Tedy nenapíšu nic a nechám si to pro sebe :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    TURBO: Ja bych se toho tak nebal. Zkus a uvidis. Nutno podotknout, ze u amaterskeho videa nema cenu si hrat az moc na profika.
    Co vase zkusenosti s egg timerem+gopro? Moje ta, ze video z toho vypada plynule. Samotne fotky ne, protoze nejsou sesynchronizovany s pohybem... i proto mam potrebu zrychlovat video vic nez je pro Turba unosne :D
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    SYPFX: ha, super, tak pristi videjo snad uz udelam sirokouhle, at nejsem sto let za vopicema :) a holt si teda nainstaluju tu premieru
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MERTLAS: no to finalni video co z toho leze (konec druhoho videa) je nejaky "kostickovany" snad to kluci jen spatne vyrenderovali
    TURBO
    TURBO --- ---
    RESCAPE: pokud budeš chtít záznam třeba z celýho dne, řádově hodiny, smrsknout do minuty, pak na ty čísla chtě nechtě narazíš ;)

    Já čísla samozřejmě taky neřešim, ale trošku jste mě k tomu vyprovokovali těma zmínkama o super kvalitě, resp. teda hlavně Miltronova zmínka o nekompresovanym videu :) Zas takovej magor (jak tu začínám asi vypadat ;)) nejsem, že bych (když už se k tomu náhodou dostanu) stříhal videa s kalkulačkou a logaritmickym pravítkem v ruce ;) Nicméně technickou stránku věci nelze imho úplně opomenout, jednomu to pak může pomoct v tom vyhnout se určitejm chybám nebo nechtěnejm výsledkům, ať už při točení nebo při stříhání/postu ... a já technickou stránku věci rád :)

    Nicméně úplně se z tý debaty hlavně vytratilo to, že na timelapse je video IMHO prostě volovina (výdrž baterie, výslednej objem dat, doba zpracování atd.) ;) Nikomu to nenutim, když se někdo chce drbat pravou rukou za levym uchem, je to jeho volba cesty životem :)

    Ale už s tim OT končim, kdosi tu psal, že na zpracování videa je tu jinej klub, tak to tu nebudu spamovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam