ELESDY: nejspíš jsem špatně pochopil podstatu toho videa, myslel jsem, že to je test. Test, na kterym je vidět, jak se kamerka poprala s bídnejma světelnejma podmínkama klubu. Což bohužel vidět neni, navíc 640x268 opravdu není ani to "jenom HD" jak píšeš a v kombinaci s tak nízkým bitratem (600kbit) to z toho videa dělá ten špatnej výsledek. Mě jen přijde škoda mít takovouhle super fullHD kamerku a publikovat z ní takhle obrazově hnusný videa.
Původní výrok o nulový informační hodnotě obsahu tvýho videa beru zpátky, někdo prostě chodí kalit do klubů a někdo si zase s kamarádama na kole v lese rozbíjí hubu a je každýho věc, jak svůj čas stráví.
Jinak klidně do mě, já vim, že to moje video je sračka, jezdecký výkony žádný, záběry nic moc, v podstatě je to taky takovej z hovna upletenej bič. Taky jsem to sem dával z legrace a s příslušnym, servítky si neberoucím komentářem. Čili pro mě nic novýho, ale dík :)
P.S.: nikde nečtu, že bych se do tebe předtím navážel skrz "nevhodnýho" využití kamerky. Nejspíš sis mě s někym spletla. Naopak jsem psal, žes zmiňovala "jízdy" a potápění a ať něco nahodíš.
P.P.S.: "já jsem si nepotřebovala tímhle videem načechrat ego." - nejspíš nepotřebovala, nicméně tvoje ego tu slušně kope.