• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Mel jsem celkem problem s tim ostrym lednovym sluncem. Zkusim jeste zvazit polarizacni filtr. Mas s tim nejakou zkusenost? Defakto tohle je uplne bez post produkce krome zpomaleni tech vodopadu na 80%. Ta dalsi videa zkusim barevne vyladit. Co se tyka toho pluginu tak to jsem ani nevedel, ze existuje.. prave jsem stahnul FinalCut tak se v nem jdu naucit.. nebo mas tip na jiny editacni soft?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Když jsme u toho, právě jsem dodělal video z prosince, tak ho sem taky frknu a nebojte se kritizovat málo akce a blbou hudbu:)
    Kapverdy 2013 Sal Kite
    http://www.youtube.com/watch?v=UyB1fOetERI
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Naprostrj souhlas. A advaced level vyberu je pokud chces mezinarodni publikum, tak si prelozit text cizojazycnyho songu. Aby k extremnimu lyzovani nebyl treba song: Uz je tu jaro, kytky kvetou, kvetou a vsude voni trava :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    ELPASO: Hudba je největší peklo, vždycky si pak řekneš, žes tam mohla dát možná jinou, vhodnější:) Já to řeším podle nálady...občas trochu tématicky, občas obráceně...takovej jazz u extrémního lyžím může občas bejt i vtipnej...ale návod asi neexistuje...sem tam taky si udělat poznámku, když slyšíš něco dobrýho, co by se mohlo někdy hodit:)
    BASIK
    BASIK --- ---
    WERT: OK, vymenim GoPro Hero3 Black za iPad! Stejne uz tocim vsechno na RX100 :D /jk?
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: co nejak poladit barvy zda se mi to takovy mdly... Taky pri techhle zaberech pokud to nemabejt extremne akcni, nestalo by zauvazovat o pluginu kterej srovna zkresleni toho gopro sirokace? Podle me by to baj internetovy vocko pak mohlo bejt koukatelnejsi.
    WERT
    WERT --- ---
    BASIK: tak si kup neco s iOs :)
    BASIK
    BASIK --- ---
    WERT: U nej me stve tragicka podpora na Androidu :)
    WERT
    WERT --- ---
    Anebo to nahrat na vimeo:)
    BASIK
    BASIK --- ---
    ELPASO: Jestli chces vysledny videa sdilet po netu, tak je dobry hledat hudbu s creative commons licenci, jinak ti videa z youtube (...) nepujdou prehrat na mobilnich zarizenich, takze jamendo.com (a par dalsich na googlu), jinak klasicka hudba s copyrightem grooveshark/soundcloud/spotify a nechavat si doporucovat zanr/naladu... a ne, jednoducha cesta neni :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ELPASO: Pandora.com. Pro CZE ofiko nefunguje. Ale pres hola plugin do chromu jde. Zadas si kapelu nebo song kterej by se ti hodil a pak ti pandora jede podobny songy ale neproflaknuty. Mam to na pozadi hned pri hrubym strihu a driv nebo pozdejc me neco zaujme.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    mohl by mi nekdo z mistnich zkusenejsich strihacu poradit... kde berete/vybirate/naposlouchavate hudbu???? :)

    dostla jsem hero3+ k narozkam od svych drahych kamaradu, hraju si s premierou, vse ok... ale hudba? kameru pouzivam v soucasne dobe na snb/lyze a potapeni. bohuzel mam naposlouchanou hudbu, ktera je pro tyto ucely vicemene nepouzitelna a prokousavat se tunama hudby natahanyma vsude mozne je peklo - nebo neni jine cesty????
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Nahazuju aktualni ukazku ze sve produkce, prosim o ohodnoceni, prip. doporuceni co by to chtelo nebo jak Vam to sedi ... jinak WERTovi vzkazuji, ze to sice neni extremni, ale upozornuji, ze jsem po celem dni jezdeni v aute mel pri nataceni opravdu extremni hlad. GoPro 3+ Black Edition 1080p 48fps. Enjoy..
    Moltrasio Waterfall
    http://www.youtube.com/watch?v=zn9P-8-gxuY
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    jedno takove moudro :) u tech domacich extremnich videi je problem v tom, ze akter a kameraman v jedne osobe si to che v prvni rade hlavne uzit, protoze nejede natacet video, ale jenom si normalne pojezdit. takze tomu nevenuje takovou pozornost a nakonec nema tolik kvalitniho materialu. takze u amateru to bude vzdycky kompromis.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILTRON: mas kliku ze je takovy teplo, jinak by te ten snehulak zazaloval za neakcnost videa :)
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: Extremni test stavby snehulaka akcni kamerou?
    BABBA
    BABBA --- ---
    TURBO: super muzika!
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TURBO: palečky dostaneš určitě nebuj zase se budeš cítit líp, ta poznámka s palečkama je fakt super. ode mě jeden máš :-*
    TURBO
    TURBO --- ---
    Já teda taky něco přiložim, je to v hnusný kvalitě youtube jako když vytáhneš krávu ze zadku, vlastně jenom další nudná "kalba na kole" a protože jezdim tužku a je to celý jen trapný FPV, tak to stojí za prd. Palečky mi prosimvás nedávejte, mohlo by mě to uvést v omyl, že to neni až tak špatný, děkuju. Jo a jestli nevadí, že sem to netočil žádnou "extrémí kamerou", použil jsem na to 10 REDů, natáčeno v interpolovanym rozlišení z 4K na 6K v exkluzivním bitrate 0.5bit, tak snad nevadí, že to bylo 10 kanńů na jedno vrabčátko.

    Někteří z mých cyklokolegů již viděli a tímto se jim omlouvám za opakování (matka nyxu a internetu obecně).

    Vítání zimy, otevírání peřiňáčů aneb "Tady je dědkovo"
    http://www.youtube.com/watch?v=3qkYm5AFOm4


    TURBO
    TURBO --- ---
    MILTRON: hnusný, moc kontrastu, na hovno rozlišení i bitrate, obsahově nudný, du si pustit svoje 4K videa ze sprchy, to mě uklidní.

    A je to timelapse nebo už spíš hyperlapse? A nehází to trošku pak do lapse? Palečkům nevěř!

    (tobě asi nemusim psát, že je to sarkasmus a legrace a že pravda leží někde jinde, nebudeš tu doufám za pár hodin křičet, že máš právo sedět nebo že je ti to jedno :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam