• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    DEFECTED: zkušenost nemám ale podle videi na youtube to zřejmě použitelná kamera bude, největší mínus vidím v absenci stabilizace, ta je podle tohoto videa špatná (žádná). Takže musíš si odpovědět sám jestli se s tím spokojíš nebo ne. Obrazově to za tu cenu nevypadá zle..

    sj4000 test op een yamaha r1
    https://www.youtube.com/watch?v=lyCZpv-NpTk
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    Zdar. Potrebuji poradit.Mate skusenosti s SJ 4000 ?? Co si o tom myslite?.Chci si taky koupit kamerku,no na zbrusu novou GoPro nemam...a kupovat z,,ruky".. je to dobrá alternativa ? diky.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Kamera nema totozny uchyt pouzdra jako GoPro, ale takovej robustnejsi. Gopro prislusenstvi se do toho nacpe, ale originalni bude mit pevnejsi spoj s kamerou.
    V oblasti pouzdra se aee vydava taky trochu odlisnou cestou. V zakladnim baleni je robustni pouzdro do 100m - a tech 100m mu na pohled verim - a jako volitelne prislusenstvi bude odlehcena verze vodotesna udajne do 10m.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TURBO: prvni video je zcela uprimne nas prostrih ze zaberu, ktere mame od vyrobce. Je v tom i jeden zaber ze starsiho modelu, kterej se tam ale moc hodil(tusim z S50, kterou jsme ani nenabizeli protoze se nam z ruznych duvodu nezamlouvala..vzhledem k tomu ze je taky z magicamky neni to ani zas tak podvod), takze k tomu jak se povedlo to kolo moc nereknu.
    Zbyvajici 2 videa jsou ciste nase produkce od nataceni pres sestrih.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SUPERWEB: hm tohle už je jiná liga, vypadá to moc hezky, oproti tomu co jsi nahazoval minule sto a jedna ;)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SUPERWEB: tak tohle sou už pro mě osobně promo videa na úrovni, dobrý záběry, k tomu dynamickej střih, fajnový to je, nejen oproti tomu, co se tu dalo doposud vidět z AEE. Pěkný!

    Jen teda některý zápěry jsou krutě přeostřený a některý zas neostrý. Ale toho sem si všimnul víceméně snad jen u toho prostředního videa.

    Malá technická ;) - efektu hloubky ostrosti na záběru auta u prvního videa v 0:9 jste dosáhli u typický mobilový "pididírky" se zaostřením na nekonečno jak? To mi přijde až nereálný - je zaostřená guma a vše před ní i za ní je mimo DOF ... ?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    A něco málo videomateriálů
    AEE Magicam SD70 CZ Edition
    https://vimeo.com/90650780

    Videotimelapse by MagiCam S70
    https://vimeo.com/90650779

    MTB Jakub Riha AEE MagiCam S70
    https://vimeo.com/90650781
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Provizorni prezentace.. pracujeme na predelani celeho webu
    AEE MagiCam S70 | MagiCam HD SOLUTIONS s.r.o.
    http://www.magicam.cz/obsah-baleni-aee-magicam-s70/informace-o-kamere-aee-magicam-s70/
    Obsah balení – AEE MagiCam S70 | MagiCam HD SOLUTIONS s.r.o.
    http://www.magicam.cz/obsah-baleni-aee-magicam-s70/
    AEE MagiCam S70 - MagiCam.cz - internetový obchod s kamerami Aee MagiCam
    http://www.magicam.cz/eshop/kamery-aee-magicam/344-aee-magicam-s70-6951043212117.html
    Dostupnost pravdepodobne koncem tohoto tydne
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TURBO: podle toho, co sem viděl ve srovnávačkách, tak právě hledím na tu cenu, že moc vypovídající neni. na motorce to mělo trochu jello, jinak všude velice dobré, i na dronovi. a barevně se mě to zdá celkem neutrální. jediné co, tak to má nižší světelnost objektivu než gopro.
    TURBO
    TURBO --- ---
    DOKKTOR: u trojky je myslim možnost ladit nastavení bílý nebo se pletu?

    Zavděčit se všem stejně nejde, někdo radši videa studený (do modrozelena), někdo zase teplý (do červenohněda), čili mě osobně je stejně jedno, jak to točí co se barev týče, protože se v tom vždycky beztak vrtám :)

    Ad Mobius - cena myslim bude asi vypovídající.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    nemá nekdo osobní zkušenost s mobius?
    RESCAPE: jinak ze všech tech videí, co sem viděl, se mě zdá, že hlavně ta nová gopro de strašně dohněda.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TURBO: já bych byl spíš pro aby se výrobci prezentovali tím, "no tak jsem zase trochu blíž kvalitě Gopro :)" Což je nereálný ale reálný je, že GoPro má nejlepší obraz a proto by se s ní mělo porovnávat a v surových stopách, což taky nikdo logicky dělat nebude že jo :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    RESCAPE: mě to zajímá taky a jistě nejsme sami :) Jedna věc je pěkný zpostprocesovaný vyleštěný video, který lze ale těžko použít jako srovnávací a druhá věc je surovej zdroj. Mě se líbí, jak všichni výrobci machrujou, ale že by někdo z nich udělal srovnávací videa a pak prostě jenom suše oznámil "tady vidíte, že naše kamera je TOP", to ne, asi by totiž vyšlo najevo, že je to prostě furt stejná Čína s rozdílnejma cenama za logo, čili na to prostě nikdo z nich nemá koule a jako bonus vycházej tiskový zprávy o novejch kamerách, kde neni ani jediná ukázka ;)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SUPERWEB: Pokud podělali postprodukci tak je to taky nepochopitelný, protože tyhle vymazlený videa prodávaj tu kameru víš jak :) a nemyslím že by pustili do světa špatně vyrenderovaný video.
    Ideální by bylo kdyby si hodil odkaz na nějaký surový video aby šlo vidět reálnou kvalitu.
    Jen pro upřesnění nejdu po tobě jen mě to opravdu zajímá :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    OT_: to je divný, nebolelo tě za krkem z něčeho jinýho? :) Tohle jsem nikdy nezažil ani nikdy neslyšel. Ale může to bejt taky tim, že když na kilovou integrálu dám čtvrtkilovou kamerku, že už je to mýmu krku stejně jedno :)

    P.S.: odkaz na tuhle celkem vágní tiskovku/oznámení tu byl před pár dny :) viz TOM
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    OT_: tohle mi teda prijde krajne neprakticke. pokud si budes chtit sundat helmu, tak to musis rozpojit a pokud si budes chtit sundat batoh, tak to taky budes muset rozpojit (jestli to vubec jde). navic jsou to dva kusy a muzes rozsekat bud jeden nebo druhej. a kabel po case prestane fungovat jako kazdej kabel.
    a ja teda jezdim se starym gopro na helme celej den a za krkem me neboli. netrci mi to teda nahoru ale mam to na strane, tak tam asi nepusobi tak velka setrvacna sila..
    OT_
    OT_ --- ---
    Čím dál víc se mi líbí tohle řešení: http://www.dpreview.com/...campaign=internal-link&utm_source=news-list&utm_medium=text&ref=title_0_6

    - někdy loni jsem jezdil na kole Marikovský trail a měl jsem na helmě asi pět hodin Gopro a pak mě týden bolel krk (brrrrr), takže se mi tohle dost zamlouvá. A člověk aspoň nevypadá jak Teletubbie. Ale zase přichytávat třeba na fošnu nebo na surf 2 krabičky místo jedné bude opruz, wtz.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    RESCAPE: to si nemyslim..prave je otazka jestli u toho cinskeho videa to nepodelali postprodukci. Treba to s tim potapecem nebo to srovnani je celkem vypovidajici - i kdyz porad vsechno youtube.
    Vsichni kdo meli tu kameru v ruce tak ji chvalili, nase videa budou snad brzo, strihac je nejak zaneprazdnenej
    Ono je to hardwarove prakticky totozny s gp black+, prototyp mame uz nejakyho pul roku, do ted se jen ladil firmware aby se to nekousalo apod. Jediny rozdil by mel byt v tom, ze to neumi 4k rozliseni - na tom uz pracuji taky, jeste se nevi jestli to bude jen fw update nebo hw zmena v kamere.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SUPERWEB: otázka je co je primární jestli kvalita videa nebo postprodukce aby to vypadalo dobře. Mě tohle zklamalo protože AEE měla ke kvalitě GoPro nejblíž.. Videa co jsi sem dával dřív u těch předešlých verzí AEE vypadaly líp než u téhle novinky. To nějak nechápu..
    TURBO
    TURBO --- ---
    SUPERWEB: AEE má obraz víc šoupnutej do studena (zelená), viz tyrkysová obloha apod., ale jinak rozdíly minimální, nejspíš i díky YT ;)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Moc rozdílů tam nevidím..ale vimeo nebo download full kvalitka by byla lepší
    Экшн камера АЕЕ S70, сравнение с GoPro Hero3 +
    https://www.youtube.com/watch?v=O7034iC1HHc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam