• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    PIP
    PIP --- ---
    DRAGON: Co znamená flashnul firmware? Zkoušel jsem už x krát firmware přeinstalovat, ale porád se to čas od času sekne. Někde jsem četl, že by to mohlo být způsobeno tipem paměťové karty, kterou mám, ale nevím, zda je to pravda. Baterky z DX mám také, včetně nabíječky, ale stejně mi to hodinu nikdy nevydrží. Jakým způsobem jsi to nabíjel?
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    DRAGON: Hodinu by to vydržet mohlo... Psals žes měl GoPra dvě, tak asi víš do čeho deš :) A proč ses jich vlastně zbavoval?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIP: Hero 3 Black sem mel a to co popisujes s tim sekanim a prehrivanim se mi delo, nez sem flashnul firmware, pak to prestalo (je to dva roky zpet). Baterky sem nakoupil na dx.com s vyssi kapacitou a vydrzely mi kolem hodiny, bez LCD i dyl.
    PIP
    PIP --- ---
    DRAGON: Mám GoPro Hero 3 Black už několik let a nejdéle mi baterka vydržela cca 40 minut - při kontinuálním natáčení, při samotném focení jsem to nikdy neměřil. To mě na té kameře sere, a pak, že se na ni nedá spolehnout - kvůli neustálému zamrzání, přehřívání atd. Natočil jsem plno fajn záběrů, ale při těch nejlepších momentech mi většinou kamera vytuhne. Nevím, jestli je to u 4 lepší.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOZER1: pro me je dulezity, at to vydrzi hodinu deset, vic neresim ;) baterka se vymenit da, jen je to trosku pracnejsi a na plazi to uplne neudelas, to je pravda. A ano, kompozice se resi i na ultrasirokym skle :)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    DRAGON: 2h výdrži nevěřím a to že ta baterka nejde vyměnit je velký mínus. Kompozice na 170° čočce? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOZER1: protoze potrebuju videt presne, co fotim, jedu hodne na kompozici, baterka mi nevadi, ma to vydrz 1:50, ponor nikdy netrva dele, nemam rebreather.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    DRAGON: LCD je největší žrout baterky a u tohodle modelu navíc nejde sundat (jde aspoň vypnout?). Nevim z jakýho důvodu ho vyžaduješ, když to stejně pod vodou stačí namířit zhruba tím správným směrem a ta široká čočka zachytí všechno. No a na blízko tyhle kamerky stejně nezaostří tak k čemu LCD?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: trochu me desi, ze uz neni na http://shop.gopro.com/EMEA/compare?category=cameras
    jak kdyby ji kvuli necemu stahli z prodeje, ci co...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOZER1: hele a co vzit tohle? v cem je to horsi nez to, ze to nemuzes vyndat z toho obalu a ma to min fps a rozliseni (potrebuju 1080 a 60fps, coz tohle ma)? jeste nejaky vady na krase?

    GOPRO HERO+ LCD - Kamera | Alza.cz
    https://www.alza.cz/gopro-hero-lcd-d2882912.htm?catid=18855466

    dik za rady btw :)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    DRAGON: Tak kup Canona G16 s housingem a posuneš se od srandakamer k pořádnýmu podvodnímu videu :)
    Xiaomi yi + displej a větší pouzdro seženeš nový za nějakých 2800,- ale gopro kvalita to nebude. Pro inspiraci - tady alishanmao porovnává nějaký lowcosty: https://www.youtube.com/watch?v=AqivrOu0oXk
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOZER1: to je mozny, ze bude horsi vsechno, ale zas ja ted momentalne nemam volnych 10 litru... a u ty za 3500 mi sice nevadi maly framerate (mam to ciste na potapeni), ale nema LCD :/
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    DRAGON: IMHO všechno bude horší než GoPro, takže bych zůstal u toho cos už kupoval... Jinak jsem teď na test za krásných 1600 koupil Xiaomi Yi, tak jsem zvědav jak to bude snímat z drona.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, poradil by mi prosim nekdo outdoor hd kameru, ktera je vhodna pro potapeni? Nechci momentalne davat 10k za gopro 4ku a rad bych testnul nejakou jinou znacku, gopra uz sem mel dve a klidne zkusim i konkurenci.

    pozadavky:
    underwater housing (aspon to 40 metru)
    at vydrzi neco na baterku (aspon hodinu nataceni plus minus)
    na zadni strane display
    at ma ultrawide ohnisko
    kvalitni vyrobek

    dik moc
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    kde se da stahnout manual na stary GoPro ? mam prvni nebo snad druhou verzi. Official stranka mi nic nevyhazuje, jen nabidku jazyku. Ani nevim jak to mam zadat do vyhledavace. GoPro 1 ? ted so vselijaky silver , black, naked atd. je vtom bordel.
    Dikes
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Mate nekdo Gopro 4 a Windows 10? Nejak mi to nerozpoznava kameru kdyz ji pripojim pres kabel a k reseni jsem se nedogooglil.
    BABBA
    BABBA --- ---
    NEY
    NEY --- ---
    Cau, mam takovej dotaz.. vubec se v GoPro nevyznam a jeste jsem je nedrzel v ruce.. jen vzdycky cekuju vsechny mozny videa...ale premyslim, ze bych poridil.. mam takovej dotaz - jeste ohledne jedne akce, je realny GoPro napojit na nejakej prijmac nebo neco takovyho a jet prenos primo live na net? Diky
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DRAGON: ted mi Facebook predhodil tohle. Ne, ze bych ji doporucoval, ale vypada slusne a ma stabilizaci.

    2" Ultra-HD LCD 4K 25FPS 1080P 60FPS Wifi Cam FPV Video Output 16MP Action Camera 170°Wide-Angle Lens with Diving 30-meter Waterproof Case
    http://www.tomtop.com/...mera5&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=TT-Facebook-Camera-CL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam