DRAGON: no, o tom jsem uvažoval taky. ostatně by mi 4-5 snímků za vteřinu stačilo a umožnilo lepší rozlišení než film 30fps. výslednej film by v reálný rychlosti byl trochu sekanej, což není tak moc na škodu - je to technická záležitost, nikoli umělecká.
pokud by se našla nějaká outdoor kamera/fotoaparát co to umožňuje, která by se spouštěla dálkově přes wifi z telefonu/tabletu uvnitř auta (kde by byl případně současně spuštěnej i GPSlogger viz
GOZER1) a následně se to spojilo, tak by to bylo vyřešený.
Ale nevím, jak a čím to pohodlně spojit - jdu prozkoumat ten RCLogger, ale už od pohledu je tam spousta nastavení a trochu mě děsí:)
Každopádně díky za nasměrování -> žádný dostupný zařízení to samo o sobě neumí. Bude asi potřeba spojit více zřízení viz GOZER, nebo to tahat z jpegů viz DRAGON a to už je otázka spíš softu než kamer.
Kdyby náhodou někdo znal nějakej prográmek, co to umí (pokud možno jednoduše), tak to sem plz ještě dejte.
P.S. pořídíl jsem si na zkoušku Sony HDR-AS100VR, která se dá ovládat dálkově, má v sobě GPS a ve výsledku dokáže vykreslit trasu, kudy jsem šel v google mapách a dát do videa náhled trasy s pohyblivou tečkou, kde se právě nachází, ovšem přímo souřadnice dostanu jen start a konec. time lapse umožňuje taky, ale nejkratší krok je jedna sekunda - což je pro mě málo. Takže jí jdu vrátit.
Ještě jednou díky