• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    prosimvas odborníci radu - gopro 7 white toči v full HD ... je to jedinej rozdíl od 7 black? jde mi hlavne o tu stabilizaci kvuli videím z motorky.l.. pripadne pokud byste meli tip na podobnou kameru od konkurence??
    AG_
    AG_ --- ---
    MIKEKT: kouknul bych na nějaký srovnávací video na ytb. je potřeba vidět reálný záběry s oběma kamerami. jak dobrá je stabilizace, nebo zvuk atd. na ytb je toho plno. určitě se vyplatí něco nakoukat než to koupíš
    AG_
    AG_ --- ---
    mě se gopro 6 nikdy neseklo. a to jsem natáčel třeba 14 dní v kuse každý den a točil jsem tam dvě baterky a sotva jsem je stíhal dobíjet. za dopoledne jsem je obě vypotřeboval, dobil a odpoledne točil další seanci.

    možná to máte nastavený na nejvyšší rozlišení a fps a zahřeje se při záznamu? nebo pomalá SD karta?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    DRAGON: jojo taky jsem spis pro dji. Mel jsem pujceny gopro6 a taky se mi to behem jednoho dne parkrat seklo. Taky se mi libi predni displej. Jinak je to dost podobne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MIKEKT: ja bych tentokrat, po mnoha letech generacich s Gopro (ktery se obcas nepredvidatelne sekne a musi se vyndat baterka) zkusil DJI, protoze proc nezkusit neco jinyho, ze jo, vysledek je vicemene stejnej, takze s ani jednim neslapnes vedle.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Kdyz byste ted vybirali kameru, vzali byste radeji gorpo7 nebo dji osmo action?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    GYGAL: Tam jsem to před nějakou dobou bez úspěchu zkoušel. Je to sice zrcadlo, ale 10+ let starý s prehistorickym čipem, to i průměrnej mobil udela lepší fotku.
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    AUDIAC: Střel ho na Paladix.cz/bazar ten má skoro větší cenu než ta 4ka...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Já si taky brousím zuby na osmičku a chtěl jsem jim poslat čtyřku, ale pokud to je na cokoli, tak bych se radši zbavil prastarýho canonu 40D, to mi přecejen v šuplíku zabírá víc místa :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    GYGAL: Diky.... A jeste teda lama dotaz: Kde prosim?
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    PIFKO: Ano
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    DRAGON: a ten deal je mozne provest i v CR?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GYGAL: aha, ja to znam jako gopro za gopro, tak dobry, to bude ok :)
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    DRAGON: Na webu uvádějí: "Any GoPro or digital camera with an original retail value of at least $99.99 USD (or equivalent value in local currency) is eligible for trade-in." I tak jsem ale pro jistotu vznesl dotaz.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GYGAL: to bych si raději ověřil dotazem, jestli to může být cokoliv jiného staršího než z řady Gopro.
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    DRAGON: Pro mne to bude první taková hračka ever. Zatím jsem vždy vše točil na zrcadlovku nebo normální kameru... Takže se na to těším jako celek. Jinak jsem koukal, že i podle Youtube, etc akceptují i jakýkoliv "jiný kus " hw ve smyslu staršího kompaktu... což bude můj případ.
    Když jsem na to narazil na officiálních stránkách a než jsem si o tom něco přečetl - říkal jsem si to je příliš dobré na to aby v tom nebyla nějaká zrada...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GYGAL: to se ti vyplati, pokud mas gopro4 a min, proste je to protiucet, das jim kameru v jakymkoliv stavu, oni ti z osmicky strhnou 100 ecek. Lidem se sedmickou bych to uplne nedoporucoval :-)
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    Má tu někdo osobní zkušenost s TradeUp programem od Gopro?
    BASIK
    BASIK --- ---
    DRAGON: Dalkove to teoreticky jde, jen si nejsem jistej dosahem a latenci. Navic by bylo potreba mit pro kazdy osmo samostatnej telefon a permanentne upravovat uhel zaberu, jelikoz osmo reaguje na kazdej pohyb a na dronu by se podle me ten gimbal choval trochu zvlastne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam