• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_:

For those crashing, please start the client with -dologs switch and send crashdumps to feedback tracker!

For those gettings crashes, please stop using any old RV switches, only use -windowed.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: jj, to menu blbne.. a ráno snad ještě ani servery nebyli online
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    rano jsem zkusil pustit experimental a sekalo se mi to pri hledani serveru a necekane to i padalo asi tam maj jeste nejakou mouchu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hicks před 4 hodina zmínil, že veřejně nevypustěj server files.. takhle nám to SA hanouch nezahostuje..

by mně zajímalo jak plánujou rozjet nějaký širší modding, budou speciální buildy pro moddery nebo jak?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a exp servery budou k snídani
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Exp je venku, nové ui menu v pre game. Je dobrý vyhodit nosplash z parametrů při startu, případně pročistit komplet. Servery jsou ještě down.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: Mam krabicovku original jeste nekde schovanou :)
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Yes, Total Anihilation! Boží hra.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SOE jede v HWID banech, číterky kupujou za lacino RU klíče, ale prej jim ban zůstane i u nového účtu..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: myslíš tu z total anihilation?

arma versus mount and blade
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: Neco jako big bertha v age of empires?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ad vávra, jsem přemýšlel, jestli připravuje speciální content pro backery, že by si vystříleli středověkou armádu, tak jsem začal snít dál, jestli by to šlo narvat do army a teď z redditu vypadlo, že tenhle chlapík to celý napsal a prodal to WB:-)

https://www.reddit.com/...ddit/comments/k067x/could_i_destroy_the_entire_roman_empire_during/c2giwm4
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZOMBO: boha, zrovna pred chvilkou mi ve hre Rebuild (taky zed-post-apo) prisla zprava ze pred branama stoji pojizdny bordel a za 15 jednotek jidla nabizi na den sve sluzby :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: Už jsem si řikal! :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR: firing from passenger positions will be supported in later builds on stable branch.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR: bude
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ZOMBO: Cože, tam nebude firing from vehicles?!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Nedávno jsem si zrovna postesknul, jak byl ten systém v módu jednoduchej, ne moc arkádovitej ani naopak dickish.

RUDOLF: S tim počtem nářadí by to pomalu chtělo...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam