• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BLAF
    BLAF --- ---
    BURKHAR: Tak v enginu asi ne, ale prohnat vsechny textury nejakym parametrickym filtrem napr. v Quixelu by nemusel byt az takovy problem :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    už se překopávaj staré lokace

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: 3x, když je v dobrym stavu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Ten tlumič jde použít jednou?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Prosím tebe, kde já jako trollim? Sis mě s někym spletl ne? Asi s crankem.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    mě ta diskuze přišla docela konstruktivní...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Me akorat sere vase (kdykoliv se vam hodi do kramu to nazyvat trollingem, delate to) absolutne nekonstruktivni tlachani. Toz tak...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    TERZ: Sprejování po zdech by prej byl oříšek, ale o kreslení do sněhu řeč nebyla. Takže potvrzeno.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Já nevim proč to tam nepřidaj!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Myslím takovou tu věc, která přidává další vrstvu textury a to jen v částech, kde to chceš mít zasněženo...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Burkhlar plz.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Na stavajicim enginu? Imho ne... Neni to Spintirles.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BURKHAR: Žádné předělávání textur, tohle je DayZ SA! Plně dynamickej částicovej sníh kterej bude měnit strukturu ploch a až přidaj chcaní tak si budeš moct i kreslit.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Pro začátek asi jen padající vločky. Ale jestli je druhá testovací mapa Taviana, tak Namalsk snad bude hned v závěsu. Nečekal bych nicméně ten generovanej, co umí VBS3.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Tak teoreticky by stačila nějaká ta technologie, jakoby další vrstva textury, která by se mohla použít nějak plošně na velkých plochách a pak jen doladit drobnosti, ne?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Technicky ano, ale predelej ty terabajty textur. Muzes zacit hned, hodne stesti...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Technicky by to šlo, na stávajícím enginu?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZOMBO: ackoliv, zimni Cherno.....
    Me gusta!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Zkus spustit dayz s prikazem -oldui ... https://twitter.com/eugenharton/status/569584622423711744
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam