nicméně, dnes mi SA dalo po dlouhé době to, kvůli čemu ho hraju, ať nejsem celou dobu jen negativní. Měl jsem takovou casual postavu, mosin, zelený pršiplášť, pár nábojů a nesmysl. Našel jsem si V3S a jezdil s ní po pobřeží, protože tam je spousta lidí. Freshspawny jsem nějak zvlášť nezabíjel, jen jsem si ustřílel dva panáčky na letišti ve věži což byla moc pěkná akce, až na to, že z nich pak nešlo nic vybrat.
Takhle jsem nějakou dobu terorizoval pobřeží až jsem přijel k jedné vesničce, přes cestu byl shozený strom a za ním napříč silnicí hořely asi čtyři ohně. Tak jsem zpomalil, objel to a protáhl se vesnicí, všiml jsem si, že tam jsou nějací neozbrojení surváci. Auto jsem několikrát otočil a vesnicí projel sem a tam bez známek agrese. Vždy se mi ukazovali jen z jedné strany stromu, tak mi to nedalo, zastavil si na konci vesnic, kryl se za auto a rozhodnut, že jim tam pošlu pár včelek, když si tak hezky hrají. Samozřejmě, že jejich chování mělo svůj smysl, když jsem vystoupil z auta, dostal jsem to mezi oči od jediného ozbrojeného, který byl schovaný na jednom konci vesnice.
Až zpětně mi to došlo, proč se ukazovali jen na jednu stranu silnice:)