• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Mǔžeš ale dlouho ti tam nevydřžej, respektive několik restartů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: a co je zábavnýho na tom, že se musíš každou chvíli vydejchávat? To už fakt můžou implementovat i čůrání a velkou potřebu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Podle mně ne, konećně začne mít smysl lehký slav trash oblečení a tůra s batohem bude dost jiná neź vojáček na lehko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: A musíš itemy schovávat do kontejneru? Nejde si udělat hromádku pušek pod smrčkem? Zabalit do naolejovaného vlněného kabátce?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    S těma základnama to bude zajímavý, páč se všichni budou pohybovat po mapě, takže čekám, že budou dominovat baťohy v křovíčkách. Jenže do batohu neschováš většinu pušek.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: kdyby radši implementovali bycikél. Třeba i jen jako hodně provizorní model. Ale to ne. Stamina bude zabíják zábavnosti.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: A to počkej až implementujou staminu:-)
    SMETA
    SMETA --- ---
    Vcera vecer dve hodky na privatnim servru. Vsude vseho dost ale pohyboval jsem se mimo vetsi mesta. Za me je tenhle styl idealni. Konecne ma smysl chodit vsude a ne jen velky mesta a lidi co skakali ze servru na sever a lotovali je zakladny. A zombici jdou s trochou opatrnosti obejit.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Jaký zamykání?? Tvoje farma patří družstvu!
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: hmmm -5, cekal jsem ze budu mit -100 :) sorry, mam to furt jako slozitejsi strilecku a jedine co me zajima je rozdavat headky napockani :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    REDSNAKE: To mi připomíná Ultimu Online na Kelevaru. Tam se tohle řešilo v jednom kuse...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: bohuzel ja mam do rolnika daleko co vidim tak tomu jdu po krku, v esacku se nekam dostat je na pul dne a to znam mapu,
    me tam furt nesedi ten pohyb postavy jako bych plaval v medu, zlata arma2

musim tomu dat zas sanci a hrat to dyl jak pul hodiny pred praci
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě by jen zajímalo, jak bude řešeno vlastnictví objektů. Představuji si situaci, kdy si v údolí u pramene postavím srub, z proutků udělám ohrádky na slepice a zeleninu, pěstuju si tam krmení pro prasata, piju pramenitou vodu a v tom plesk. To jako začnu odznova? A co bude motivovat hráče aby se vůbec vydali cestou toho farmaření a obdělávání půdy? Proč nebýt jen bandita co si na někoho vyčíhne zalehnutej v trávě protože pak není vidět na deset metrů a bude bohatým brát a sobě dávat.

Fakt by mě zajímalo jak tohle chtějí ošetřit, zamykání objektů? To už je a je to otázka na pár minut, pokud se nepletu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: už aby šly pěstovat prasata ze semínka nebo inseminovat kukuřice.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: rolníkům patří apokalypsa!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: jasne pro plechovku jidla musis preci na druhej konec mapy to se vi :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    nejvetsi sracka co ti geniove zatim naimplementovali, na pohyb po mape jim sere bilej tesak
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jj, má to podpořit pohyb po celé mapě.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: jakože nepřímá úměra návštěvnosti a spawnu lootu? Aby se rozprostřeli a motivovali hráči?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    poklesem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam