• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Optika pro: Blaze, Winchester Model 70, Sporter a CR 527

Chris Torchia: "As mentioned in the status report, we have made a hunting scope which we have managed to fit on a few different rifles. Right now, its working on the Blaze, CR527, the Model 70 rifle, and the Sporter rifles. The Mosin will not be able to accept the hunting scope but can accept the PU. It should be noted, this arrangement is not permanent as Peter still intends to utilize the advanced crafting system to expand the available options. This is a stop-gap for the interim and remember, you can post question for the developers here."

Trello
    https://trello.com/c/Yzq5pNSS/53-weapon-related-art
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    REDSNAKE: 10 minutek.. +-
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCFLY: jak dlouho jsi tam ležel?:)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MCFLY: krásnej hřbitůvek
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    postupne jsem tam vyrobil 3 volny V3S

MCFLY
    MCFLY --- ---
    WILL
    WILL --- ---
    REDSNAKE: Jasně, počkej na novej animační systém. Tak dva měsíce až půl roku :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zombící a melee pořád při starým?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCFLY: heh, tomu rikam nextgen:) satan klause jsem strcil do kominu v arme pred nejakejma sesti sedmi lety:) je fajn, ze se nekdo tem modelum a texturam tolik venuje:)
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    je tam :)

SUMI
    SUMI --- ---
    ad Rust, nehraje tu náhodou někdo? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ELECTRICKOTA, HOUGAN: Dyk je to tam napsaný černý na bílym, že stiskem hvězdičky to půjde vypnout. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Likewise

SVORO
    SVORO --- ---
    Tahle debata tu není směroplatná!!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HANOUCH: ale na maskách, oblečcích, nočních košilkách pracuje přeci úplně jinej tým, než ten, který celý gameplay táhne dopředu. A vůbec!

Já jenom pořád čekám na to, až mi padne čelist překvapením, jak ten tajemnej tým pokročí v něčem směrodatným. DayZ jsem nehrál už měsíce pořádně, protože to je v aktuálním stavu strastiplný.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Kruci! Well played:)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Ja jsem rad, ze jsme se tady dohodli na tom, ze je dayz SA guláš. To je presne ten pocit kterej z ty hry mam kdyz tam vidim lidi probíhat v maskách payday navlecene v růžovejch šatech okolo taboraku.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Dle chuti a vkusu. Co ty bereš jako rozvařenost, to já ve finále považuju za odleženost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam