• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKE
    BURKE --- ---
    ZOMBO: Palec nahoru za GIF
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    WILL: jj mel bych to mit v oblibenych snad to vystracham
    WILL
    WILL --- ---
    DUBAS_: Poslal bys mi to taky?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ Development on Twitter: "So, the estimate for servers coming back live is at around 19:00 CET. It's a big one today guys. Stay tuned for any changes."
    https://twitter.com/dayzdevteam/status/608578803019997184

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: az budu doma muzu ti poslat link kde je ta chyba popsana jak se toho zneuziva jestli si to dobre pamatuju tak cheater schova svuj pozadavek pod nejakou tridu kterou be uplne ignoruje a projde jim, tim padem obejde i infistar
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HALCYON: Špatně položená, byť hypotetická otázka, protože bych to dal tehdy taky:) Ale spíš zpětně než s nadějí, že se ta hra někam posune ve starejch kolejích.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ZOMBO: Hele jo. Dal bych 24 ecek, i víc. Ale samozřejmě bych očekával něco víc nez stav aktuálního modu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HALCYON: Upřímně netušim. Jaký jiný kroky bys udělal, který by nevyžadovaly překopání RV?

A v případě úspěchu, kdyby na konci roku 2012 prakticky zpoplatnili DayZ Mod, protože by začal zázračně vzdorovat cheaterům a zmizely by největší bugy, dal bys za to 24 éček? Za vanillu bez novýho obsahu, se starou mapou, starym spawnováním lootu, starejma animacema... Prodalo by se 3M kopií?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: BURKHAR: to mně zasvěťte.. ať vydá BI na a2ao jakejkoliv patch, furt nezabrání tomu, že cheater na straně klienta může dělat co chce a posílat serveru co chce.. Server může maximálně najaký věci zkontrolovat jestli dávají smysl.. tj. "odstranit poslední bug přes který se cheateři dostali do hry a mohli podvádět" zní pro mně jako nonsense.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Můžu potvrdit, že na patchi se dělá. Ostatně, na blbnutí v modu bych se přidal někdy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    po dnesnim patchi na experimentalu v puste
    vypada to ze vypli zedy (zase)

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    CLUSMAN: nemuzu s tebou souhlasit ja tuhle svickovou (dayz mod) hraju uz od vydani 3,5 roku a zbyle hry uz jen sbiram a nehraju naposledy to odprdl witcher myslel jsem ze me to chytne a nic ikdyz to je skvela hra

kdyz vydali sa byl jsem nadsenej a branil jsem ho ale co ted clovek vidi ze delaji na mene dulezitejsich vecech tak me to stve

co jsme mluvili s adminem z apollo serveru tak bi pripravuje posledni patch pro a2oa ktery by mel odstranit bug pres ktery se cheatri dostali do hry a mohli podvadet
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tohle je pěkný: raritnější předměty se budou shlukovat kolem mordoru..

CUKY
    CUKY --- ---
    Status Report - 09 Jun 2015 | DayZ | Official website
    http://dayz.com/blog/status-report-09-jun-2015
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ZOMBO: No tak evidentně by to už nebyl "jenom mod" když by to byla standalone hra, ale umožnilo by to právě ty úpravy, které nebyly možné, protože to bylo A2OA. Když to napíšeš takhle, tak vypadam jako úplnej idiot, ale tak snad někdo alespoň tuší co tím myslím.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HNIZDO: Epoch je přeskriptovanej, ne přeprogramovanej. ;)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HALCYON: Takže jako současnej DayZ Mod, jen bys za to zaplatil?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: A proto je teď pro mě větší zábava DayZ Mod Vanilla, nebo třeba OverPoch od CCG, proto Dubas stále hraje A2OA Epoch... Za tu dobu co se patlaj s SA totiž komunita dost poladila a je to hodně hratelné.

Jen ten potenciál peněz a lidské práce teď teče jiným směrem no. Máme houby v lese, jablka na stromech a bude hezčí grafika.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: a uplne nejsmutnejsi na tom je, ze zatim vanilla mod dostal mnoho relevantni funkcionality z sa, a narozdil od nej je funkcni jak technicky tak herne - a stabilni.
    Bez ohledu na to, ze hrajem na tezce preprogramovanym epochu, kde jeden schopnej programator pridal do modu vic uzitecne herni funkcionality (ovsem nikoliv technicke), nez sa za celou dobu vyvoje.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Tak zrovna směřování na konzole jako plus rozhodně nechápu. Spíš naopak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam