• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ARAON
    ARAON --- ---
    REDSNAKE: Já narazil na to, že majíc na sobě holster a v ruce bandasku, musel jsem nejdřív bandasku položit na zem (nemaje batoh), abych mohl sebrat a zapouzdřit nalezenou pistoli.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SMETA: V posledním updatu nejsou a je to jen dobře. Fakt mě to baví, nenarazil jsem na jedinýý závažnější bug. V podstatě jsem měl jen problém doplnit bandasku vodou, v situaci kdy jsem měl dvě v inventáři, jednu naplněnou na 100% a druhou na 0%, tak i když jsem si dal do ruky tu prázdnou, při interakci se studnou mi to psalo, že je plná.

Jinak nic, pohoda, FPS docela v klidu, pokud se člověk vyhne velkým městům, i přestřelka byla. Není tam moc co dělat, tak si vždycky zaběhnu trasu Sobor, vojenská základna, Mordor a vypnu to. Při dalším spuštění to proběhnu znova a sbírám..
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    jsem zvedav, do kolika dni zas odejde 90% hracu :) opet solidni sracka bez predmetu a jakekoli akce.... nikde nikdo.... nuda nuda nuda :(
    ARAON
    ARAON --- ---
    SMETA: Nový Zéland. ;-)
    SMETA
    SMETA --- ---
    ARAON: OK. Děkuji. v kolik obedvas? Já že u nás je cca 9 hodin ráno :-)
    ARAON
    ARAON --- ---
    SMETA: Dneska jsem to zkoušel o pauze na oběd a nepotkal jsem ani mrtváčka.
    SMETA
    SMETA --- ---
    Rychlej, stručnej a blbej dotaz. Jsou zombici ve hře? někde jsem četl, že jsou vypli a to je už tak měsíc. Dekuji
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ZOMBO: Zvolili jediný možný způsob, jak být navždy spolu...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Pokrok v AI zvířat – už taky chtějí lepší respawn

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. pokud někdo hrajete patriot cz/sk 1person .. furt tam maj zapnutý 4h restart joudové..

nechal jsem tam dva baťůžky mezi smrčkama, je tam PM73 RAK bez zásobníku, jídlo/pití + drbonosti (v kastrólu je makarov).. během tří dní se tam nedostanu, takže zhruba do devíti v sobotu to tam bude, než to smaže server..

tydle dva smrčky vlevo jsou to myslím..

jo a v pogorovce je auto bez svíčky a baterky.. kola vypadaj v cajku, benzín jsme nekontroloval.. ale fáro možná už bude ráno despawnutý..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Changelog Stable - 0.58.129143 - Announcements & Information - DayZ Forums
    http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/228374-changelog-stable-058129143/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    někdo na hru?
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    stable online
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: hráče = kolegy
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ha! tehdy jsem ty streamy viděl, ale vůbec mi nedocházelo proč Hicks odpravoval hráče ze streamu:-)

RELEASE IS IMMINENT
    https://www.youtube.com/watch?v=upkzcd0M3Vc

plus.. info k 58, měl by persistence by se až do vydání .59 měla chovat takhle:

- Medium Tent (Pitched): 45 Days
    - Military Tent (Pitched): 45 Days
    - Car Tent (Pitched): 45 Days
    - Barrels: 45 Days
    - Ammo Boxes: 45 Days
    - Protector Cases: 45 Days
    - Backpacks (All types): 3 Days
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: servery prej až po šestý
    LACHY
    LACHY --- ---
    DESTROYER: Bylo by to hned u rypáčku :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Udelat rovnou DayZ con v Usti n. Labem :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: mohli by tu akci udělat osobně, třeba v Mníšku, nebo v Praze. Ale zas nevím kdo by pak dodělal DayZ :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Na pax prime od pátku začnou ládovat nějaký DayZ novinky.. tipuju něco kolem AI a craftingu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam