• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKY: Jestli hrajete, tak bych se přidal, pokud můžu..
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Taky si ho odložil?
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Ale jo včera mě to bavilo, až na odloženene AKčko s tlumičem a kaštanem, které obratně zmizelo v nenávratnu. No to byl impuls jít spát, každopádně určitě sem pro repete. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Restart s respawnem lootu už nemá nic společnýho.

Na redditu jsou nějaké vzkazky, že ubývá časem zbraní na pár private serverech. Zdá se, že někde nedošlo ani po 24 hodinách k despawnutí ruined lootu. Ale jsou to jen ojedinělé hlasy zatím. Většina hlásí, že to šlape.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DESTROYER: ja vetsinou trham triko zubama, takze mu je asi nekdo vymlatil hmmm toz jedine vysvetleni proc tam ta nabidka nebyla
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: odolnost 1. piskova, 2. modra, 3. press
    fnx crashky.
    restart jednou za 24 nekdy v noci, ale je to fuk.. funguje persistence
    mordor pred tebou probehlo asi 5dalsich lidi pravdepodobne :)
    baterek jsem nasel nekolik, svicky jsou vzacnejsi..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jak je to vlastně s těma neprůstřelnýma vestama. Co vím jsou tři typy, Press, ta předpokládám nemá žádnou ochranu, nebo jen minimální, pak modrá balistická a písková balistická. Ta písková je lepší nebo horší než modrá? Tipuju, že lepší, podle váhy, je to 4kg modrá a 12kg písková. Ale nevim.

A kam se poděla FNX45? Už nacházím jen 1911. A kdy se otáčej servery? Protože mám pocit, že respawn nic moc. Proběhnout Mordor a nenajít žádnou zbraň mi přijde blbý. Takže nejlepší asi bude hrát vždy po respawnu, kdy je dost předmětů, než to lidi proberou.

Poslední věc, kde jste našli baterku do vejtry? Svíčky už mám dvě, ale baterku ne a ne najít..
    CUKY
    CUKY --- ---
    RAT23: Samo postup jak udělat Stone knife je mi známo. Jen sem někde přehled, že trička už nejdou trhat jak za starých časů.
    RAT23
    RAT23 --- ---
    CUKY: Prostě si najdi kus země, co má texturu kamenitou texturu a dej "search for stones" a jak najdeš malej kámen, tak z něj (pořád na tom kamenitým místě) dej vyrobit stone knife. S tím už ragy vyrobíš:)
    CUKY
    CUKY --- ---
    A pak že nelétají....
    CUKY
    CUKY --- ---
    REDSNAKE: Já si taky myslím, že tohle je zrovna věc, co mohli nechat, jak byla.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKY: dřív to fungovalo a je to podle mě škoda, že už to nejde...Co už.
    CUKY
    CUKY --- ---
    DESTROYER: Jo tak, tak to sem někde přehlédl, každopádně doma sem teď tričko roztrhal bez nože úplně v cajku. :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CUKY: neroztrhas ho pokud nemas cim (nuz, sekera atd..)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: A nebo pokáš, ale bez nutnosti říct HELLO ti prožene kulku hlavou. Ale tou sou zase moje zkušenosti :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: No tak dobře dal sem si tě sledovaných když to píšeš :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Připrav se na horší. :) Každopádně pořád věříme, že jednou to bude naprosto nejlepší hra pod sluncem! :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Nekonečnej bugfest :) dneska taky sem dostal hit, tak si teda chci roztrhnout tričko, abych z něho udělal ty zázračně bandáže a hle kontextové menu nic takového nenabízí. Každopádně ti dávám bludišťaka za tvůj stunned face.
    BURKE
    BURKE --- ---
    PAX EAST 2015 MR. MOON, MR. BLACKOUT, JAMJAR, MR. CHOW, KDWOLF & ECHOICS LIVE INTERVIEW
    https://www.youtube.com/watch?v=ulYPU64gHD8
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co říkáte na nový způsob "míření od boku"? Moc nechápu ty schématické mířidla, dvě rysky a kolem nich se komíhající "úsměv"...Ale přijde mi to docela pohotové, tuhle jsem si běžel lesem a zkoušel jsem si mířit na stromy kolem kterých jsem běžel a dobrý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam