• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: hippie mondays

ELPASO
    ELPASO --- ---
    musi byt uzavreny barel na to aby vydrzel na serveru? zmizely mi 2 barely a nejsem si jistej, jeslti jsem je nenechal omylem otevrene :)) vcera byly zavrene a restart urcite prezily
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Hezky! pondeli odpoledne a v Cechach, jak se zda, vsichni frci na extazi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mame to radi asi vsichni, proc myslite ze me tak sere v jakym je to stavu... Ano, mimo mesta je to v pohode relativne, ale naspawnovat se v cernu a radit tam, umrit a radit tak to ted nejde...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REESHA
    REESHA --- ---
    ELPASO: tak na tom se asi shodnem vsichni.

Ja jsem ve stadiu "miluju to, nahrano mam spoustu hodin, ted nehraju, cekam az bude hotovo"
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    RESK181: jj, naprosto stebou souhlasim! sere me to, ale miluju to :) hraju na PC cca 20 let a nikdy, nikdy jsem nezazil a nemel takove pocity jako u DAYZ...
    RESK181
    RESK181 --- ---
    Já na SA nedám dopustit, mám něco kolem 1300 hodin a žádná jiná hra mě nebavila tolik co tahle... Chyby, bugy apod je to co mě dokáže občas pěkně nas*at, ale vždy jen do fresh respawnu... pak hraju dál a je mi jedno, že mě před chvílí zabil schod.

FPS dropy mám stále, hraju to na +- 20 FPS a ano, je to občas těžký, ale nijak extra mi to nevadí, prostě to beru jako nutnou součást hry v tomto stádiu vývoje...

Takže jeden zastánce SA tu je, teší mě :D Resk Thickhead
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: To zahrnuju do zvědavosti. Nebo sebepoškozování, pokud hráč odklikne upozornění a vidí, že verze hry začíná na nulu.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Chybi ti tam syndrom: dpc kdyz uz jsem za to dal ty prachy tak to jeste zkusím
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Dvě kategorie hráčů: ti, co DayZ 1) už nehrajou, nebo 2) ještě nehrajou. Nebo si vážně myslíš, že tu hůl zlomily všechny 3M lidí? A vzhledem k tomu, že se pravidelně vrací i největší kritici, tak jde buď o zvědavost, úchylku, guilty pleasure, stockholmskej syndrom, nebo důkaz, že nic lepšího prostě neni a dlouho nebude.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: ano to je ten duvod :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. v které jiné hře funguje pánvička jako štít!

DayZ OP frying pan
    https://www.youtube.com/watch?v=7ju6JAMg7Sk
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: No ale k tomu maj dobrej důvod:-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BURKE: Hlavne ma dayz v prdeli cim dal tim vic hráčů
    ARAON
    ARAON --- ---
    ...a já zase pro změnu rozehrál znovu "The Last of Us".
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To abych si nastavil upominku v kalendari, ze sem mam v roce 2017 mrknout na to, jak tu bude Rudolf psat ze novej render urcite prijde v Q3 2018 :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Chlapci rozumím vám. Ale berte to tak, že až od Q2 minulého roku se začalo dělat na oddělování renderování od engine. Teď se to bude postupně mergovat na public buildy a nějaké výsledky uvidíme snad ke konci roku. Optimalizovat rendering, který se už nebude používat je jaksi ztráta času. Proto je od počátku SA FPS stejně špatné, ba horší, neb přibývá objektů, s kterými se technologie co bude vyměměna neumí poradit. Dokud nebude SA v nějaké pokročilejší betě, nemá smysl aby jste SA hráli, pokud očekáváte změny v efektiviťe renderingu, technologie bude pŕipravená a snad už částečně zoptimalizovaná v půlce příštího roku. Já sá se taky těším, až se budu moci pohybovat plynule ve velkých městech. Do té doby hraji po buranovech, kde s FPS není problém a vše jede k mé spokojenosti.

Co se týče desynců a zedů, jde o optimalizac na straně servrové části SA a optimalizaci síťové technologie. Brian defakto zakázal zapínat zombíky na serverech, dokud nebude AI a optimalizace na serverech dostatečná k rozumnému zážitku. Kdyź fungovali, AI fungovala skvěle, jen zatěžovala moc servery, což ovlivňovla responzivitu celého serveru a potažmo klienta.

Pokud se jim to nepodaří vyřešit do 1.0 někdy v roce 2017, tak SA je fail. Do té dobé je to prostě hra, co začala v rámci Early access měnit stavební kameny technolgie, na které hru staví, což není zrovna nejlepší přístup, ale asi to byla nejrozuméjśí reakce na množství prostředků, které v rámci úspěchu EA získali. A zopakuji ještě jednou, kdyby to postavili na A3, trvalo by to ještě déle - čisťe podle toho, že A3 devs neměli kapacity na práci na SA. Pokud zvolili úplně jinej engine, trvalo by to ještě, ještě déle a mohli by vyhodit většinu práce BI.

Když koukám na A3 tak BI uběhla dlouho trať na zlepšení své kompetence. Soudě dle zvládléhó PR, komunikace k uživatelům i přednášek co jsem slyšel.
    BURKE
    BURKE --- ---
    HNIZDO: No , zdá se , že v prdeli už to maj dlouho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam