• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hele, vážně, týpci na tym bóchaj fest, tak prostě trpělivost.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SVORO: ok tak ja ti mile zopakuju ze koupi rozbity hry, ktera ti vyslovne rika at si ji nekupujes pokud nechces rozbitou hru, neziskavas zadnej narok na splneni jakejchkoli tvejch ocekavani, a muzem jet dal :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SVORO: LOL.
    SVORO
    SVORO --- ---
    BURKHAR: Super!!!

Takže na základě našeho dlouhodobého výzkumu a průmyslové špionáže se nám podařilo zjistit, že DayZ SA beta stage bude do Vánoc! :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SVORO: Vím.
    SVORO
    SVORO --- ---
    BURKHAR: A kdyby bude beta víš? stačí říct jo nebo ne! Datum je jasný, že do Vánoc :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SVORO: NDA...
    SVORO
    SVORO --- ---
    DESTROYER: Omlouvám se na tebe jsem úplně zapomněl ;)

COBRA_: Ale to já vím, jen ty nevíš, že zastánci postupu vývoj se tu chovají slušně a jsou milí na nás neznabohy co nad DayZ SA alfa stadiem zlomili hůl! Takže se zařaď do na správnou stranu a buď milí k ostatním stejně tak se pak budu chovat k tobě i já.

BURKHAR: A to jsem čekal, že jako Insider nám povíš ty, než se dostane na IGN nebo Kotaku či Sektor.sk!! :D

ZOMBO: Já se neodvažuji vkročit do KC:D auditka tam to musí být ještě větší masakr!! :DD
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ZOMBO: A to ti Jarek nevyprávěl tu storku, jak to šli ukázat na školním výletě Vochozkovi. :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Česká hra a takhle se tu kvůli ní žereme. Tohle si okolo Tajemství Oslího ostrova nepamatuju, a to mělo o něco menší mapu než Černarus.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hoši hoši... :D Jsem čekal, že kolegové z DZ týmu ohlásili něco hyper revolučního a on jenom pátek.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SVORO: tak si na to zaloz audirko a doufej ze ti tam zavitam, tady to je o DayZ, coz by sis jako veteran uz moh tak nejak konecne vsimnout :-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Uklidte si ten offtopic do posty.

SVORO: Mluv za sebe.
    SVORO
    SVORO --- ---
    COBRA_: S tím vážně problém nemám ;) Ale stál jsem se nic nedozvěděli o tobě.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SVORO: namahas se zbytecne, jedinej dojem kterej delas je dojem nafoukanyho fracka :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    COBRA_: Tak to jsi tady asi špatně, protože tady jsou jen zmrdi nebo kokoti a sem tam rozvraceči komunity, ale debila jsme tu snad ještě neměli... Inu někdo musí být první a vůbec co tě sem vlastně přivádí z Nintendo klubíku? Navíc jsem si všiml, že jsi tu měl celkem tři posty tak se aspoň představ ať máme představu s jakým borcem tu vlastně jednáme.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SVORO: No vida, cekal sem ze se tu dockam hitu ze zakladky "nene ty jsi debil" a uz je to tady :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    COBRA_: Netipoval jsem tě na to, ale asi to tak bude. Takže na co si myslíš, že máš nárok a proč jsi ubliženej chudáček ?
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    SVORO: dalsi ublizenej chudacek co si mysli ze ma na neco narok? :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    COBRA_: Poslouchaj pane Kobra nejsou voni náhodou nějakej nývlt z marketignu BISky? Jestli ne tak mne tady páni již znají a vědí, že jsem klidná a kompromisní povaha, ale na tohle už musím reagovat. Prosím pane Kobra seberte si tu svou Užovku a běžte do prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam