• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: U dayz videí to moc osekat nejde. Sice z dayz videí nějaké dlouhé hluché kousky vystřihnu, ale i tak je pak toho materiálu víc, než dost. Posledně (loni v říjnu) se docela zadařilo a i když jsem to sestříhal, tak z toho vzniklo 5 částí, které měly dohromady téměř 190 minut.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: lepsi kratsi a intenzivnejsi..
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: Díky pane! Ale s délkou videí je to složité.. někdy je mám 20 minut, někdy 50. Zatím jsem moc nepřidával hudbu do videí na pozadí, spíš jen sem tam nějaké zvuky k nějaké události, nebo právě , když jsem si tvořil znělky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: ja nejsem teda uplne dayz nekritickej fanboy, kdyz se mi neco nelibi, tak se umim ozvat, ale uvedomil jsem si, ze snizeni dohledu za cenu vyssich fps byl rozhodne spravnej krok
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: poukazoval jsem pouze na fakt, ze zlepseni fps se dosahlo predevsim viditelnym zhorsenim grafiky, nikoliv zlepsenim technologie.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ja osobne v SA vidim tak daleko jak potrebuju vcera jsem to vytavil na maximum a vsude 80fps
    jak jsem se tlemil novemu renderrrreru tak na tom zamakali
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Na druhou stranu, na kolik je pro hru jako DayZ nutný dohled 500+? Osobně jen vítám, že nepůjde snipovat na 1200 metrů a víc..

A čistě technická, zajímalo by mě o kolik by se zvedla náročnost na GPU při zmodernizování textur. Tahle stránka hry mě teda osobně nepálí, ale bylo by to hezké. Jen abych to potom ještě spustil
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Jo a zadny zedi.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Tak jsem se taky doklikal. Zvyseni fps je zrejme, jednak diky dohledu na 500m, vypnutym mrakum a taky diky LODu, kdy se modely dotahuji jeste 20m od objektu a nekdy ani to ne. Takze je to hnusny jak kysela prdel. A to nepocitam fakt, ze pulka textur je zrejme porad z puvodni A2. Opravdu myslim z te prvni.
    Naspawnoval jsem se jako zenska a nenasel zadny zensky saty. Asi mam najit siti a pak si presit pansky. Setmelo se, videl jsem hovno, coz bylo skoro lepsi nez predtim a sel jsem spat.
    Muzete mne mit za hatera, je mi to jedno.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    masakr, padesát + serverů a prakticky všechny plný :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Imho PU bude dal normalne fungovat, jen nejaka "alpha" vyfikundace asi..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ono je to logický, bez montáže, ale mosin byl dobrá odstřelovačka...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Spravni chlapci strilej pres miridla :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    neee, na mosina nejde optika?!
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Pridali 30 serveru prave
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: když je volno na exp, je nějakej oxymorón navíc:-) bych tipoval že ten server je nějak havarovanej..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Imho řešej zase něco s infrastrukturou

Good news for those testing the experimental/unstable build - we've added 30 additional servers to the branch! Coming online shortly!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    čekej až padnou servery a pak se zkoušej připojit, tak to dělám a docela se to dá..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: jo, jinak do filtru serverů si nastav vyšší limit pingu, uvidíš pak o 100% více serverů. Samozřejmě hrát na serveru SNG (Singapur, Senegal?) není labůžo a brzy tě to vykopne, nicméně pro bazální představu o tom, jak hra nyní chodí a vypadá to stačí.

A nebo si nenič nervy, běž dělat něco užitečnějšího a počkej na stable. Ale tím se neřídí nikdo z nás, že?
    :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: to je typický vymlouvání se na to, že hraješ hru v early accesu, takže pokud něco nefunguje, je to jen tvůj problém a bude to opraveno v nejbližší dvacetiletce.

Jinak, že se někam nemůžeš připojit je normální, teď všichni šílí s připojováním na expy, protože je to první věc, co za něco od začátku DayZ stojí. A tak si lidi vyrábí malé roboty aby za ně mačkali enter, píšou scripty aby za ně mačkali enter nebo prostě jen deset hodin sedí u počítače a mačkají enter.

Takže to co ti ukazuje server za počet hráčů v lobby nemusí po pár sekundách odpovídat realitě a ty se pojíš na server, který je plný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam