• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: pokud mám zbraň, tak vždy v rukou, at jsem připraven co nejrychleji reagovat. přiznejme si, že sice občas potkáme férové lidi, ale většinou tomu tak není... po každé špatné zkušenosti, jsme si s kolegou hombrem řekli, že už dost, už nebudeme ti hodní a pak jsme zase ti hodní a zase na to doplatíme.. ne sice vždy, ale stává se to ... už od dob módu. ted zrovna zkouším 0.60 na experimentalech a jinak jsem hrál naposled někdy v říjnu.

když jsem ale docela často dayz sa hrával, tak jsem se většinou vyhýbal velkým městům a vybíral jen malé vesničky a hlavně se pohyboval v přírodě. vyhovovalo mi to. pak přišla dlouhá pauza ...

jednou jsem měl dokonce období "hajzla", říkal jsem si Maor, Butcher of Mitrovice (a myslím si, že jednou zase přijde) - to jsem hrál na tavianě a žil dva měsíce v mitrovicích v jednom paneláku u obchodu a řekl jsem si: "tohle je moje město" - tak jsem tehdy střílel všechny, čerstvé i plně vybavené survy. nedělal jsem rozdíly.

zrovna před pár dny jsem byl sám, skoro půl hodiny jsem přežíval v zelenogorsku v hospodě plné zombů a nemohl se přes podělané mrtvoly dostat k dalším nemrtvým hajzlům na schodech a k východu. nějakým záhadným způsobem, kdy jsem drtil klávesnici o 106 se mi tak nějak povedlo utéct, prolézt město i kasárna, pak prošmejdit helicrashku a pak u dvou stodol narazit na dva survy, ze kterých se nakonec vyklubali čtyři a jeden z nich pak po mě začal střílet z revolveru ... věděl jsem, že to tak dopadne.. ale se sekerou v ruce jsem moc šancí neměl.

až bude 0.60 na všech serverech (snad už sakra brzy), tak mám v plánu hrát jako samotář na českých serverech a s kolegou hombrem, nebo celou bandou na zahraničních. on/oni se domluví, já ne. ale abych nebyl jen za mlčenlivého boba, napíšu si pár psychopatických frází a pak začne peklo. máme s hombrem vymyšlené, že budeme lovit lidi, své oběti budeme týrat a jíst. snad to dobře klapne a podaří se mi natočit slušnou sérii s dvojicí krvelačných psychopatů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    stejne, davat auto do kupy a hledat dily po cely mape je vubec nejlepsi miniquest, aspon zatim, kdyz v dayz neni moc co delat, co si budem povidat.. Jen je skoda te nestability serveru, kdyz po xy hodinach najdu baterku a pres pul mapy s ni bezim k autu spadne server. Uz se ani nevztekam, hezka hra to byla.

btw. jak chodite vy? Se zbrani v ruce? Strilite na potkani? Strilite na potkani ty, kteri maji viditelne v gearu zbran?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jak se sundávaj ruined kola z auta? Musím mít ten klíč?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    industrial interiéry

0.60: New Enterable Buildings - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/LAomU

HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZOMBO: Ted jeste aby jich bylo ve (velkym) meste dve stovky a za mne ok.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    LITTLEBOY007CZ: Před rokem se někdo ptal Viktora (animátor), jestli půjde lézt do baráků oknem, a bylo to ve stavu "možná". O týhle animaci neměl nikdo do poslední chvíle ani tušení, tak třeba se s tim taky ještě vytasí s novym anim. systémem.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LITTLEBOY007CZ: Oni neskacou, ale glitchujou skrz.. :)))
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    ZOMBO: je nějaký info, zda i hráči budou skákat do takovýhle vejšky/přeskakovat takhle vysoký překážky?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Musím říct, že fotit lišku v běhu bylo jednodušší...

Zbytek tady.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: REDSNAKE: v .60 by respawnování mělo bejt v cajku.. věci se dospawnují v nějaké vzdálenosti od tebe, podle počtu věcí na serveru a podle toho, jak hodně zde bylo aktualizací.. typy věcí už nejsou jen podle baráků, ale i oblasti kde se barák nachází .. v praxi by to mělo znamenat, že na méně navštěvovaných místěch je víc lepšího lootu, než v těch často exponovanejch.. vybral jsem takhle nějakou vesničku na severu a pak ji obešel ještě jednou. Našel jsem pár pušek navíc, ale nic extra aby to bylo efektivní metoda. U vojenských věcí kdo ví, zpravidla se jim vyhýbám, neb tam většinou zahynu:-) Radši vykrádám sudy a stany.

Lokace crashek a cajt kár se mění každých 30 minut myslím.

Módy střelby netuším.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    funguje přepínání modů střelby u M4 v aktuálním patchi? Mám jen pár nábojů, tak se mi to nechce zkoušet:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Funguje už respawn věcí nebo se objevují nové věci v proběhnuté lokaci až po restartu? Jak funguje teď tahle mechanika?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Je to tohle, ale řekl bych, že bude dost vzácný, pokud nespawnuje samostatně a jen přímo na FALu u crashek...

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VICTIM81: jj, dával jsem to sem k prvnímu máji
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VICTIM81: mlha je jen na pobřeží, hrál jsi ten poslední update vůbec?

Jinak pěkný, ale pokud chci něco takhle realistickýho, zajdu si na střelnici

VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    RUDOLF: https://www.youtube.com/watch?v=zPKUO1yKAqY
    akorat ze v pripade dayz budes mit terc na 50m v mlze a stejne se to bude sekat jako sfina.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: já si celkem umím představit dayz na occulusech s těma trackerama na pracky.. pro tyhle mil-sim žánry největší rozkoš.. dostaneš do pracek zbraň kterou neznáš a učíš se ji natáhnout, vytáhnout zásboník apod.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    říkám si, jestli to manuální natahování závěru už není moc. To už by rovnou mohli u revolveru magnum simulovat SA/DA režim. V DA by bylo potřeba vždy zmáčknout krysítko a k výstřelu by došlo až po jeho puštění. V SA by bylo potřeba natáhnout kohout klávesou R.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO, co jsi to chtěl za kolimátor? Mám nějakej m68 a ACOG, ty jsou asi starý, ne? Navíc M68 asi není kolimátor..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam