REDSNAKE: pokud mám zbraň, tak vždy v rukou, at jsem připraven co nejrychleji reagovat. přiznejme si, že sice občas potkáme férové lidi, ale většinou tomu tak není... po každé špatné zkušenosti, jsme si s kolegou hombrem řekli, že už dost, už nebudeme ti hodní a pak jsme zase ti hodní a zase na to doplatíme.. ne sice vždy, ale stává se to ... už od dob módu. ted zrovna zkouším 0.60 na experimentalech a jinak jsem hrál naposled někdy v říjnu.
když jsem ale docela často dayz sa hrával, tak jsem se většinou vyhýbal velkým městům a vybíral jen malé vesničky a hlavně se pohyboval v přírodě. vyhovovalo mi to. pak přišla dlouhá pauza ...
jednou jsem měl dokonce období "hajzla", říkal jsem si Maor, Butcher of Mitrovice (a myslím si, že jednou zase přijde) - to jsem hrál na tavianě a žil dva měsíce v mitrovicích v jednom paneláku u obchodu a řekl jsem si: "tohle je moje město" - tak jsem tehdy střílel všechny, čerstvé i plně vybavené survy. nedělal jsem rozdíly.
zrovna před pár dny jsem byl sám, skoro půl hodiny jsem přežíval v zelenogorsku v hospodě plné zombů a nemohl se přes podělané mrtvoly dostat k dalším nemrtvým hajzlům na schodech a k východu. nějakým záhadným způsobem, kdy jsem drtil klávesnici o 106 se mi tak nějak povedlo utéct, prolézt město i kasárna, pak prošmejdit helicrashku a pak u dvou stodol narazit na dva survy, ze kterých se nakonec vyklubali čtyři a jeden z nich pak po mě začal střílet z revolveru ... věděl jsem, že to tak dopadne.. ale se sekerou v ruce jsem moc šancí neměl.
až bude 0.60 na všech serverech (snad už sakra brzy), tak mám v plánu hrát jako samotář na českých serverech a s kolegou hombrem, nebo celou bandou na zahraničních. on/oni se domluví, já ne. ale abych nebyl jen za mlčenlivého boba, napíšu si pár psychopatických frází a pak začne peklo. máme s hombrem vymyšlené, že budeme lovit lidi, své oběti budeme týrat a jíst. snad to dobře klapne a podaří se mi natočit slušnou sérii s dvojicí krvelačných psychopatů.