• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Jako aktivních hráčů cca 5000 když prodaných kopií bylo na miliony kusů asi hovoří za vše. Takže stahujeme DayzLauncher a jdedem Tavianu.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Není SA po skoro třech letech od vydání alfy nějak pozadu oproti modu? I po třech letech je stále Alfa... Kdo pametá jak jsme v modu zabíjeli tisíce zombíků než nás sworo postřílel v soboru.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    77WHITE: je to rychlejsi nez a3 tam furt oproti tomuhle plaves v medu (ne ze bych si uz nezvykl), vyzkousej uvidis sam ma to jen 14gb
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Whats the hype? Argo je jen smaller scale A3? Nebo je ten shooting experience natolik odlisnej? Jinak nevidim rozdil mezi dobre udelanym scenarem a timhle.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: no právě tam píšou, že codebase je A3 nikoliv enfusion..

"Project Argo was initially created as a mod for Arma 3, we soon realized that it would be more practical to release it as a standalone game. Internally, this helped us to separate Project Argo and Arma 3 development more clearly, and it would also enable us to make the game available to a wider audience. "

Zrovna tady bych chápal enfusion jako ten správnej engine, kvůli překopanýmu netcode. Ale asi je jasný že enfusion ještě není hotový a proven. Na rozdíl od A3.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak mi byl schvalen novy klub venovany Projectu Argo kdyz uz to bude SA hra

pokud ma nekdo zajem klub sledovat hledejte nazev Project Argo
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: cus jj mrkni sem https://www.projectargo.net/ a blog je to tam popsany
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: no, to co jsi vyjmenoval vlastně v DayZ prakticky vzato taky není, asi máš pravdu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    I feel cranked!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: No jasně, Argo totiž neni na píču. :D

A srovnatelný myslím jsou. Akorát v Argu nemáš zvířata, auta, vrtulníky a craftění... :D.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: jen mi přijde, že ty dvě hry nejsou moc srovnatelný, nic jinýho v tom nehlodej:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Seš jedinej, já se ale i tak směju :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: Fakt? Je k tomu nějaké čtivo? Mám pocit že je to na čisté a3!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DESTROYER: no prave engine si bere z dayz sa enfusion
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Sorry pane, ale to je natolik zavádějící, že jsem ti musel dát mínus tentokrát i já.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HALCYON: Vsak je to od zacatku delano na vyzkousenem a odladenem enginu (A3) ;-)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Pobavilo mě, že project Argo, které vzniklo prakticky nedávno už má verzi 0.65!!!

Možná by se měli autoři DayZ SuckAss chytit za nos.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKE: Ty FPS dropy zmizeli se včerjším buildem. Systém ovládáni a animace postavy se změní. Prototyp co ukazovali před mnoha měsíci působil dobře, ale uvidí se jak to bude vskutečnosti fungovat.
    BURKE
    BURKE --- ---
    RUDOLF: Booooooooooring , divný , že tam neukazuje ty FPS dropy 60 - 0 , 0 - 60. A samozřejmě ten úžasnej systém váhy postavy kterej to dodělal úplně...hahaha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam