• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    VINC
    VINC --- ---
    DUBAS_: jop hraju na Anarchy...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Konkrétně ten Pandemic, roleplay mě zajímá.
    BOD
    BOD --- ---
    BURKHAR: tak ono je to jednou z možností, x hráčů base nemá nebo sdílej s někým koho stavět baví
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BOD: Mě na Exile začla vadit právě ta cesta "stavění" - absolutně to odvrací zájem od činností v A3 zábavnejch, ale každýmu jeho nebe.
    BOD
    BOD --- ---
    (lehké OT) Kdo by rád zahrál Exile na A3, už jde kraftit kdeco, od GPS po hangár, raid bází a AI mise taky dost poladili.
    Server co jsem doteď hrál ukončili, vážně přemýšlím o tomhle, sice to není Cherno Winter, ale šlape jim to slušně.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Přemejšlim, že zkusim ten jejich RP přes svátky.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cau hrajete nekdo na dayz-sa.cz serverech?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: hele ja si na zedy stezovat nemuzu je jich vsude dost, prej zalezi jak se ve meste chovas kdyz delas bordel treba strilenim tak se ti dospawnovavaj
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DUBAS_: jinak se to hraje dobre, skoda jen ze snizili a pocty zedu, bylo tam takovy obdobi kdy jich bylo fakt hodne a musel sem se poprvy od modu plazit vesnicema
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: ale jak rikas je to bida po tej dobe
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: hele nemyslim si hral jsem v kuse 3 hodiny a dostal jsem naklepano o zedu a vylizal jsem se z toho ze sedivej obrazovky, jedl jsem pil podle citu :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DUBAS_: spis bych rek ze nic nefunguje a kdyz se relognes (nekdy musis nekolkrat) tak se zpetne objevi a projevi vsechno cos pred tim delal naslepo. Ono by to nebylo spatne protoze nemuzes zmrznout onemocnet atd ale nemuzes se healovat
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: to ja si myslim ze to funguje ale jen to nevidis, vcera jsem se normalne lecil ale pil a jedl jsem odhadem

dnes rano kdyz jsem se pripojil tak jsem se akorat poblil :) vecer jsem to neodhadnul kdyz jsem sezral dynovy pole
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DUBAS_: oni nefungujou jen nekdy tak 50/50, je to problem kterej neopravili za celej exp , vec co mi vadi asi nejvic, oni nejenze se nezobrazujou statusy ale ani nefunguje healovani pak
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak jsem ted jeste psutil dayz a GUI v menu a hlasky v chatu chunguji normalne zajimave
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: bych rekl ze hotfix vic nez jasnej

jinak overil jsem integritu hry a vyzkousel hru jak v 32 tak i 64bit verzi a vsude stejny

ale musim uznat ze je to jinak zlepseni 64bit verze slape dobre
    rychla volba funguje hned a skok taky a beha to plynule zedi jsou ted fakt problem spawnujou se prubezne
    vlky jsem vcera potkal v dubrovce tak tak jsem se jim vyhnul laskovali se zedama
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jak na to koukam meli na to vydani 0.61 malo casu nebo nevim jak to testovali,

moje problemy:
    nekteri zedi po zabiti se propadaji do zeme,
    ohniste je neviditelny nema texturu,
    nejde si kleknout kdyz mate ruce pripravene do souboje nebo drzite klacek,
    nejvetsi pruser je ze nevidim jak je na tom moje postava v gearu neni videt gui stavu piti, jidlo... a nevypisuji se ani chat hlasky o stavech
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: by me prekvapili kdyby ne :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DUBAS_: ja to vidim na pristi tyden... je mozne, ze vydaj jeste nejaky hotfix :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam