• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON: Jsi nejlepsi rozkurovacka of all time ,) Hele ten zacatnej vlaznejsi je, ale pak to nabere celkem drajv. Kazdopadne jsou to porad norove, tak necekej zazraky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA: Tak to mám díky tobě rozkoukané, zatím jsem u třetího dílu první série a teda, je to takové vlažné :D. Tak snad se to rozjede.

Jinak Hanoucha jsem ti připravil. Dostal masáž u na letišti ;).
    WILL
    WILL --- ---
    Takže se to má dělat radši nějak takhle?

WKUK - Season 1 - I Want to Kill the President
    https://www.youtube.com/watch?v=qhWCk2f2alI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak mam pro vas diky serialu Okupace radu - pokud planujete se svoji frakci terroristickej utok v metropoli, nedomlouvejte se na nem uprostred Electra a uzamknete si EU server.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a mizejici zedi, propadajici se do asfaltu samozrejme nesmi chybet.....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    lol, premier hraje znovu a pres headset domlouva strategii s odbojem, kterej taky hraje DayZ. Bizar :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ať jdou s konzolovou verzí do prdele, to jim nikdo nezabackoval. Maj udělat prvně PC verzi kterou maj zaplacenou roky a až bude fungovat dle představ, tak ať se patlaj s konzolovou. Břídilové a slibotechny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Hraje ve Svedsku, mel predtim sex a na usich ma playstation headset...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hraje na ruském serveru nebo už je to ruské území? // ještě jsem to neshlédl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    lol v norskem serialu Okkupert (prvni epizoda druhe sezony) hraje premier na obri televizi s gamepadem DayZ - PR Bohemie se rozjizdi koukam...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HALCYON: Tak sorry.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak určitě :D A bude to na Vánoce, že jo :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Tak sorry, příští rok jenom beta.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Tak kluci nevěšte hlavu, příští rok je to hotový a bude to i na konzole!

DayZ Beta Release, Console Versions Coming in 2018 - IGN
    http://www.ign.com/articles/2017/12/01/dayz-beta-release-console-versions-coming-in-2018
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: fanboy až do konce!

HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Hele, je vidět, že děláš v branži, takže podobný generický výmluvy dokážeš souvisle generovat do libovolně dlouhého odstavce.

To že se části kódu táhnou až do pravěku byl přece argument, proč předělali engine, proč předělali vlastně všechno pro co našli název a ty teď přijdeš po kolika letech abys ho vytáhl znova? :D Oni aspoň už drží hubu, ale mě by zajímalo, kdy tohodle fanboi-oiství necháš ty.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: hlavne aby tam byli aspn zedi. na ty snad knowhow maji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam