• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: to misto znam. je to na kopci u Pusty, kde jsem mel Trezor u kteryho mi Svoro uhadnul ciselnou kombinaci.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BURKE: tomu by odpovidal i ten norskej serial Okkupert, ve kterym se DayZ hraje, pac se odehrava v budoucnosti, kdy se prechazi z ropy na alternativni zdroje a i podle videi to budou mit porad zabugovany a plny desyncu.
    BURKE
    BURKE --- ---
    DUBAS_: Defakto to vystihl pěkně. Je to jenom jiná složenina předchozích status reportů. Novej Engine ..bla..bla...bla..latest technology....bla..bla, its so hard...bla...bla bla.... and complicated...ctrl+c ctrl + V...bla...bla...bla

Zaujali mě zejména stěžejní body současného developmentu :
    Reworked Pile of (shit) tyres
    Reworked Blast covers
    Radar tower rework (6th time, estimated cost - 1 Mio USD)
    Weapons rework (104th time EC - 20 Mio Juanů)
    Reworked male heads to suit the lgbtq movements (13th time EC 600000 USD)

Taky je super , ze to hraje asi 5k hracu top a furt se zvetsuje mapa. To se nikdy uz nepotkame (krom Berezina)

Completely re-done North West Airfield (NWAF) along with surrounding landscape
    200 kilometres of tourist trails
    New locations on the western border of Chernarus
    New points of interest across the map
    New models for bushes and rocks (15th time EC 200000 USD)
    New textures for roads and road damage decals (At least 4th time - Franta has no workload so we insist on making the textures again and again - no EC can be calculated - Golden Czech hand)

Dál jsem to nečetl , poslintal jsem si málem klávesnici z toho obsahu , který bude avl. v roce 2029.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: koukam zes udelal vytah nejdulezitejsich poznatku :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a tohle je dost uncanny

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: bla, bla, bla...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Status Report - 12 December 2017 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-12-december-2017
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON: Jsi nejlepsi rozkurovacka of all time ,) Hele ten zacatnej vlaznejsi je, ale pak to nabere celkem drajv. Kazdopadne jsou to porad norove, tak necekej zazraky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA: Tak to mám díky tobě rozkoukané, zatím jsem u třetího dílu první série a teda, je to takové vlažné :D. Tak snad se to rozjede.

Jinak Hanoucha jsem ti připravil. Dostal masáž u na letišti ;).
    WILL
    WILL --- ---
    Takže se to má dělat radši nějak takhle?

WKUK - Season 1 - I Want to Kill the President
    https://www.youtube.com/watch?v=qhWCk2f2alI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak mam pro vas diky serialu Okupace radu - pokud planujete se svoji frakci terroristickej utok v metropoli, nedomlouvejte se na nem uprostred Electra a uzamknete si EU server.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a mizejici zedi, propadajici se do asfaltu samozrejme nesmi chybet.....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    lol, premier hraje znovu a pres headset domlouva strategii s odbojem, kterej taky hraje DayZ. Bizar :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ať jdou s konzolovou verzí do prdele, to jim nikdo nezabackoval. Maj udělat prvně PC verzi kterou maj zaplacenou roky a až bude fungovat dle představ, tak ať se patlaj s konzolovou. Břídilové a slibotechny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Hraje ve Svedsku, mel predtim sex a na usich ma playstation headset...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hraje na ruském serveru nebo už je to ruské území? // ještě jsem to neshlédl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam