• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    BURKE
    BURKE --- ---
    CLUSMAN: Náhodou to video je moc krásný. To je zase nějakej fake build nebo co ?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    jestli je dayz, posledni roky k necemu dobry, tak ke studiu o tom jak se nema delat PR
    MAOR
    MAOR --- ---
    Tak ne, ještě furt Beta nevyšla, vyšlo jenom další video o tom, jak by to v nějaké Betě mohlo vypadat.. :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    0.63 Watercourses - Status Report Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=IClZBVQ2lo0

Status Report - 16 January 2018 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-16-january-2018
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    uz vysla beta?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SPINGEE: Zase od 16. ledna
    ARAON
    ARAON --- ---
    REDSNAKE: To nestojí za to. Už s tím nebudu otravovat. To byla jen taková zajímavost v DayZ suchu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ARAON: nechceš si na to založit separátní auditko?
    ARAON
    ARAON --- ---
    ...i kdyz tedy mam pocit, ze nekterym lidem z tech logickych obvodu tak trochu hrabe.

ARAON
    ARAON --- ---
    DESTROYER: Poslední velký update byly logické obvody. Jednoduché elementy, pomocí kterých jdou ale vyrobit extra komplexní věci. Příklad - ve Stationeers nejsou nikde hodiny. Ale hráči chtěli vědět, kolik "hodin" zrovna je, hlavně kvůli orientaci solárních panelů. Takže někdo z těch logických obvodů poskládal funkční "digitálky" a někdo jiný zase jak pomocí světelných čidel a trochy matematiky zautomatizovat otáčení solárních panelů za sluncem. :-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ARAON: Ahaaa, to je taky husty :) super..
    ARAON
    ARAON --- ---
    DESTROYER: Stationeers jsou v podstatě hlavně o budování těch systémů. Sranda třeba když ti ve stanici vznikne požár, protože jsi si vyrobil atmosféru ve stanici z čistého kyslíku a zkrat v přetížených drátech ti to tam zapálí. Vznikne přetlak, který ti zničí stěnu a dekomprese ti pěkně vyfoukne věci do vesmíru. :-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ARAON: Ventilaci musis v SE resit take, to same ty konzole (programovani mozne).. Jen te to v zakladu nenuti.
    ARAON
    ARAON --- ---
    REDSNAKE: Tak se Space Inženýrama to má společné tak maximálně to, že je to ve vesmíru a staví se tam. :-)
    V SE postavíš airlock tak, že ho umístíš. Ve Stationeers si musíš rozmyslet jak natáhnout dráty, kam a jak ventilaci, senzor tlaku a jak nastavit logiku ovládací konzole. :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ARAON: To jsou vykradený space engineers, ne?

SPINGEE: Koho to zajímá? :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    To uz se ani nedelaj status reporty?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jen tak pro zajímavost, už tu někdo hrál Dean Hallův nejnovější early access survival počin - Stationeers? :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Hele, to filtrování je takovej kec trochu ne. Mi neříkej, že by to nešlo vymyslet nějak jinak, ať se třeba po zastřelení někoho s DLC puškou objeví na zemi k sebrání klidně puška neDLC nebo pro lidi s DLC ta DLC verze a pro lidi bez DLC ta z bez DLC verze. Napsaný takhle to zní složitě, ale zas tak složitý by to nebylo. Nebo kdyby ta zbraň nešla lidem bez DLC sebrat, neřeknu ani popel.

Ale zatemňovat obraz? To kde jsme?!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jo, já měl pocit že to není tak okatý, ale armu, notabene armu bez DLC jsem nehrál dlouho, takže to znám jen z nějakýho videa před pár roky. Ale zase je dobrý, že můžou hrát hráči jen se základní Armou a nefiltruje se to už na začítku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: já spíš mluvím o tom, že se předměty z DLC objevují v multiplayeru kde tě pak po zvednutí DLC flinty (batohu, maskáče) obtěžuje zatemňování obrazu. Bez dokoupení DLC nebo nesbírání předmětů se to skoro nedá hrát, mě to teda obtěžuje fest a nepřijde mi to fér.

Dokoupit si DLC, to by měla být samozřejmost, když už tu DLC jsou, to asi nezměníme. Jen trochu toho fér přístupu a míň marketingu.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: mě teda ten Arma DLC model celkem vyhovuje.

Ti co si koupili suppoerter edici maj all DLC zadáčo, ty co tu deluxe nebo jak se jmenuje, tak 3 hlavní DLC zadáčo a zbytek si dokupuje nebo čeká na slevy.

Koupil jsem si deluxe Civ 6, dostal DLC s dalšíma civkama zadáčo, ale nový DLC rise and fall už nešlo předkoupit. Člověk si to koupí levnější dopředu nebo až zpětně v rámci GoTY. Ideálně bych koupil Civ 6 v supporter edici a risknul, že ty DLC budou stát za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam