• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Takže holoto, mám konečně trochu čas to sepsat.

- Infection RP server bůhvíjak spadl do official serveru, hral sem tam chvilku bylo to dost dobrý. Zedi na muj vkus celkem dost slabý.... vlastně mi nikdy nic neudělali ani když sem bil dva naraz lopatou. Server nicmeně končí jen co doběhne zaplacenej hosting. Ještě tam sou nějaký snahy ale nejsou lidi. Zareagovali 3-4 lidi včetně mě. Mometnálně je na serveru zaseklej starší build než klient tak je asi konec.

- Anarchy zapnuli kluci z dayz-sa.cz Vzhledem k tomu že neni na serverlistu tipnul bych si, že možná na vlastním stroji? Tady sem prolezl pár vesnic nonstop chcalo ale nebylo to na umrznutí jako v 0.62. Nepotkal jsem jedinýho zeda. Vypadá to, že jsou vypnutí? Zato na pobřeží a v nejbližsím okolí dost živo. Nějakej hejsek mě přetáhl lopatou, když sem se probral tak jinej frajer raboval toho hejska... když sem se pokusil zmizet tak mě ubil sekerou. Podobnej scénář se opakjoival pořád dokola :-D
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    RUDOLF: To není dotaz na mě, jen předávam info ze Anarchy poslední CZ/SK hranej server opět nastartovali s 0.63 a poslal sem screen jak se k němu připojit. Hrál sem tam par hodinek to je vše co vím.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Jo 60
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BALOSH: Vanila/defaultní konfigurace? 1p only? Kolik slotů?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    BALOSH: jak se tam mužů dostat?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Anarchy 0.63 už jede

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Po včerejším přestřelce na NWAF jsem si vyzkoušel že se dokážu bleskurychle vrátit zpět. Spawn západně u elektra rychle dopít dojíst a běžet. Na letišti jsem byl za 40 minut a to znám mapu. Stamina sakra zahejbala s časem transportu po mapě.
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    ZOMBO: to jako když si to opět po letech nainstaluji, tak se tam mohu připojit a bude to bez kreténu jen s lidmi z NYXu? To zní suprově...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Linux not supported yet..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Jo sorry za tu kvalitu problem byl ve spatne konfiguraci nVidia Expierience
    zkusil jsem to pregrabovat je to trochu lepsi ale zadnej zazrak proste zdroj je na pytel :/
    L4MA
    L4MA --- ---
    BURKHAR: bohuzel :)

DayZ 0.63.148605 - DayZ is back
    http://www.youtube.com/watch?v=pLUisrvp0j0&t=10m59s
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    L4MA:ne kvalita co leze z nVidia expirience je dobré asi při sestrihani to jde do kopru nevím proč vždy to bylo dobrý musím na to kouknout
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    L4MA: IMHO ještě youtube nezprocesoval komplyt.
    L4MA
    L4MA --- ---
    DUBAS_: pekna akce.
    btw nahravas to v tak otresny kvalite, abychom se citili jak v Dayz modu v roce 2012? :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELECTRICKOTA: sudy zatím nejsou je toho poskrovnu ale běhá to dobře
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    WILL: A co vubec sudy, jeste zive si pamatuju ze zaklad kazdeho tabora krom stanu a aspon jedny vejtrasky byl aspon jeden sud na cloveka :)
    WILL
    WILL --- ---
    DUBAS_: To netuším, předpokládal bych, že to bude co nejvíc persistentní.

Mělo by jít schovávat všechny kontejnery. Teda netuším jestli i takový oblečení, ale hrnce a batohy jsem viděl, jak se zakopávají. Takže analogicky ammo case by neměly být problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam