• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    WILL: A co vubec sudy, jeste zive si pamatuju ze zaklad kazdeho tabora krom stanu a aspon jedny vejtrasky byl aspon jeden sud na cloveka :)
    WILL
    WILL --- ---
    DUBAS_: To netuším, předpokládal bych, že to bude co nejvíc persistentní.

Mělo by jít schovávat všechny kontejnery. Teda netuším jestli i takový oblečení, ale hrnce a batohy jsem viděl, jak se zakopávají. Takže analogicky ammo case by neměly být problém.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    WILL: a jak dlouho to vydrzi na serveru v databazi kdyz k tomu dlouho nepujdu?

a na jakou vzdalenost je udelnej spawn zedu na moji postavu to co jsem ted videl tak odhaduju 400-500m
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    WILL: da se zakopat i ammocase?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    WILL
    WILL --- ---
    DUBAS_: Je to tak, že držet lopatu v ruce je teď nový detektor cachek, takže když je někde v zemi třeba cizí skrýš, tak ti to řekne?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: No to mám radost, hned to jdu nainstalovat :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELECTRICKOTA: Muzes si zakopat stashku. Konecne po letech zas nejaka ta inteligentni featura. :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ Standalone: 420 Modded Survival Server!
    https://www.youtube.com/watch?v=SaZ_WaTzQBk

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    a pak ze to nejde
    Dayz420 How To Build a base!
    https://www.youtube.com/watch?v=MJIjgDlu810

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: tak AZ to vydaj tak stim by mel spatrit svetlo sveta i modovaci tool na kterem dela Adam a verim ze si to veme do parady opet komunita jako A3, jo na jednu stranu te chapu ze to musi delat komunita a nedokazou to udelat v bohemce nebo ty sikovny lidi ziskat do tymu aby to udelali ofiko pod bohemkou
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Zeroing!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Existuje nekde seznam aktualnich ovladacich klaves a zkratek - pro aktualni exp/stress 0.63?
    MAOR
    MAOR --- ---
    Je pěkné, jak tu někteří Bohemku strašně bráníte i po těch letech. Pak tady mluvíte o obsahu, o detailech. A já si na jeden moc pěkný detail pamatuju. Ti kokoti nebyli schopni dát do A2 blbou pistoli do pouzdra (vizuálně, a pokud se nepletu, tak v A1 měli vojáci taky pistolové pouzdro prázdné) a trvalo jim několik let po vydání A3, to narvat tam... Později jsem se dostal do skupiny 701stSOG, co A3 drtila hodně takticky a používali vymakané módy, ať už s lepšími zvuky, nebo dokonce takový, kde šlo sakra přelézt blbou zeď. Kdo to neměl, zeď prostě nepřelezl.. Já měl pocit, že hraju úplně jinou a hlavně kurevsky vymazlenou hru.
    Taky docela prdel, jak v A3 můžete jít od podřepu do stoje v několika krocích. Jasně, DayZ dělají jiní lidi, ale to je do prdele takový problém to udělat i tady? Když střílíte v DayZ nebo A3 z okna, tak mám pocit, že obě hry dělali podle The Sims. Buď jsou ty postavičky skrčci, nebo okna moc vysoko. Když ještě mělo jít střílet pod úhlem z okna dolů na ulici, tak už to perete do parapetu.
    Jsem nakonec zvědav, co bude v DayZ zdarma z těch vehiklů, co tu Zombo vypsal a za co se bude připlácet. Já v tom mám určitě jasno, Bohemce už ani korunu navíc. Ta hořká pachuť začala už s DLC AČR do A2.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw.. jeden chlapík hlásí, že při 40 hráčích server hlásí 500+ FPS (něco jako cyklus serveru)

Intel Xeon E3-1230 V2 CPU
    16GB DDR3 RAM
    2 240GB Enterprise SSDs
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    On je ten dojem pochopitelnej...

Arma 3 – 35 €

Arma 3 Helicopters – 10 €
    Arma 3 Jets – 10 €
    Arma 3 Tanks – 10 €
    Arma 3 Marksmen – 10 €

Za 75 € (1919 Kč) dostaneš obsah, kterej jsem tehdy čekal v základní hře a ne 1–2,5 roku po vydání plný verze – co do počtu zbraní a vozidel ve srovnání s A2. Bez ohledu na to, jestli mi to někdo slíbil a že jsem si A3 nakonec užil.

Z původní Deanovy DayZ roadmap 2014 ve hře chybí:

- heli – beta / 1.0
    - kolo/motorka/čtyřkolka – odloženo do 1.0+ (čtyřkolka nejspíš dřív)
    - letadlo – odloženo do 1.0+
    - lodě – zrušeno, max. 1.0+
    - vylepšování vozidel – ?
    - ledničky atd. – ?
    - zabarikádování – odloženo do 1.0+
    - spawnování mimo kontrolovaný oblasti (např. zvenku báze) – ?
    - rozhraní pro směnnej obchod – ?
    - psi/koně – zrušeno, max. 1.0+

Všechno to byly plány pro základní hru v době, kdy už vyšla v Early Access. Zrušit nějaký prvky jim projde, zpoplatnit mnohem hůř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam