• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    UBIK: Ještě to hrát nechceš. Počkal bych, jak se jim povede bugfixing do vánoc. Jádro nový a dobrý, ale neodladěný. Chyby s persistencí a občas nezaregistrovaný zásahy, od pátku vypadává zvuk vlastní střelby. Imho to do vánoc neodladěj, ani při současným tempu dva stable buildy týdně. Čekal bych že vyřeší největší průsery. Prodali ~500k kopií na konzole, tak rok vývoje ještě určitě bude.

Mě to teď baví, ale ty bugy jsou nasírací. Zažil jsem třeba pár buildů, kdy se zedi chovali krásně. Takže má důvěra je neochvějná. Ale imho si to bude sedat ještě další rok.

UBIK
    UBIK --- ---
    HNIZDO: Myslím, žes uhodil hřebíček na hlavičku. Kooperace, ale chytrá, neprvoplánová, by z toho udělala majstrštyk. Stačí se podívat na dobrá videa z RP serverů.

Jinak bych se chtěl bez flejmů zeptat, jestli je už nějaký výhled, kdy by to mělo jako být fertik? Beta má docela PR masáž, ale třeba je to nic moc, nevím.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ dosáhlo týden po vydání bety čtyř milionů prodaných kopií
    https://pctuning.tyden.cz/...ii?fbclid=IwAR1ZisLijyFLA8bUw7zDnsoqGWz1QwkPdJuokclQSjxe9qVHYEmlWgxSUcA
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    V modu se mi líbí ta zimní varianta černorusi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ta mapa je fakt moc pěkná, je tam spousta detailů a třeba turistický stezky jsou super nápad. Zajímavý je, jak se teď vůbec neorientuju a to třeba jen lokalita vypadá trošku jinak a už jsem zmatenej :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: porovnání současné Chernarus a té v A2..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: na co se to koukám? Mapa z dayz v armě?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DESTROYER: Jo, proto LOL. Confusion je prostě bastl z ToM a RV4.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Nebyla fyzika jeden z duvodu pro enfusion? :p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: To už by musel někdo naprgat fyziku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: to me je to celkem jedno jak je to udelany, jen to vypada ze tam neni gravitace
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Ne, charakter je řešenej jinak. Trust me, I am a game developer. ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: vznasedlo je i hrac, jde to krasne videt pri skakani pres plot
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: BTW, tady je prostě krásně vidět reminiscence enginu ještě z dob OF. Všechny vehikly jsou prostě vznášedla s kolama. Still better, than Bethesda. :D
    RESK181
    RESK181 --- ---
    DUBAS_: Sakra, myslel jsem ... prostredni tlacitko na mysi mi nefunguje, zkusim to nejak prebindovat v xml
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RESK181: vse je v zakladu to co chces vedet ty je prostredni tlacitko mysis tedy kolecko
    RESK181
    RESK181 --- ---
    Dá se nějak přebindovat klávesnice? Nemůžu vůbec používat optiku ani zoomovat :(
    Na co to máte nastavený vy?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Řekl bych, že je to jako se vším. Prdli tam novou komponentu a maj jí nevybalancovanou. Čekám, že chování aut se do vánoc, viditelně zlepší.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LACHY: To je víc, než ostuda, to je 100x horší, než cokoliv, co jsem kdy vehikulárně ve hrách viděl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam